Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Άσε Frank τυχερός ήσουν.Frank16 wrote: Απαράδεκτο το Πλαίσιο
Έκανα πριν μια βδομάδα μια ακόμα παραγγελία στο Πλαίσιο, ήταν το Fooball Manager 2011, όπου θα μπορούσα να το πάρω απ οπουδήποτε αλλού απλά αυτοί έδιναν και δώρο, ενα ποντίκι FM11 (σε περίπτωση προπαραγγελίας) οπότε τους προτίμησα.
Ηταν να έρθει σήμερα, απο τηλ και sms με ενημέρωσαν οτι θα έρθει 9-12, έφυγα απο Τρίπολη χτες βράδυ ώστε να είμαι εδω Αθήνα στις 9 σήμερα (θα μπορούσα να ερχόμουν σήμερα κατά τις 12 ξέρω γω και να παω στην σχολή πρώτα όμως μου είπαν 9 οπότε ...).
Πήγε 12.30 και δεν είχε έρθει ακόμα η παραγγελία, τους παίρνω τηλ λέει το αργότερο 1.00 - 1.15 θα είναι εκει (και συγχρόνως υπονοούν το "στα αρχίδια μας αν έχετε άλλη δουλειά εξω απ το σπίτι") πήγε 1.30 και δεν είχε φανεί ακόμα, ξαναπαίρνω τηλ για παράπονα. Τελικά 1.45 το παρέλαβα έχοντάς με 4 ώρες και 45 λεπτά, πρωινού καθημερινής να τους περιμένω. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Οι παραδοσεις ειναι οντως γρηγορες αλλα για μενα η εξυπηρετηση επειδη το εχω ψαξει το θεμα, ειναι απο τις καλυτερες.Εξαρταται βεβαια τι εννοουμε εξυπηρετηση.Μεσα στα καταστηματα ειναι ολοι ευγενεστατοι.Αλλα στο service οσο ευγενικος κι αν εισαι εκει η "εξυπηρετηση" περιλαμβανει και το αν θα στο φτιαξουν μεσα στην εγγύηση,πότε θα στο φτιάξουν κτλ.Shallow wrote: Λοιπόν το μόνο καλό που του βρίσκω είναι οι γρήγορες παραδόσεις, οι τιμές είναι επιοικώς απαράδεκτες και η εξυπηρέτηση μέτρια στην καλύτερη. Οπότε δεν με ικανοποιεί, συν το γεγονός ότι βγάζουν από τη μύγα ξύγκι στο να σου πάρουν λεφτά. Και όλα αυτά χρόνια πρίν τα έχουν πει ήδη άλλοι...
Τ'ωρα τα κέρδη της εταιρείας αυτής λογικό να αυξηθούν καθώς είναι από τις πλέον γνωστές στην Ελλάδα και όσοι δεν γνωρίζουν έστω απλά πράγματα γύρω από τους υπολογιστες, τους εμπιστεύονται με κλειστά τα μάτια και χωρίς να κάνουν έρευνα αγοράς πρώτα