Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PC vs Macintosh

More
17 Jan 2007 16:09 #25650 by orestis
PC vs Macintosh was created by orestis
Poio einai kalitero gia fitites?ligotera provlimata,kaliterh litourgia?
ligo pou to epsaksa polu propaganda peftei ke o ka8enas leei ta dika tou.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
17 Jan 2007 16:24 #25652 by a Guest
Replied by a Guest on topic PC vs Macintosh
Η ερώτηση σου είναι λανθασμένη. Η σωστή ερώτηση είναι: Windows, MacOSX ή Linux. Προσωπικά δεν θα έπαιρνα mac μιας και το hardware πλέον είναι ίδιο με αυτό του PC, απλά λίγο πιο ακριβό. Απο κει και πέρα αν έχεις ορισμένα ειδικά ενδιαφέροντα ίσως λόγω software να αξίζει. Τώρα αν απλά το θέλεις για την σχολή σου θα πρότεινα linux και ελεύθερο λογισμικό. Τα πακέτα που υπάρχουν είναι πάρα πολύ καλά. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι το ότι η Μ$ έχει εισχωρήσει πάρα πολύ στην εκπαίδευση σε σημείο που έχω ακούσει το τραγικό, μάθημα για linux να αναγκάζονται οι φοιτητές να παραδίδουν τις εργασίες σε word. Ένα άλλο πρόβλημα είναι οι windows only apps που δυστυχώς έχουν κατακλύσει την επιστημονική κοινότητα. Βέβαια και mac να πάρεις windows θα μπορέσεις να τρέξεις, αλλά και linux οπότε από αυτή την άποψη ίσως να συμφέρει αλλά θεωρώ ότι δεν αξίζει τα λεφτά του. Βέβαια το MacOSX είναι πανέμορφο. Οι Mac πάλι όχι (δεν αναφέρομαι στο design). Προτιμώ να φτιάχνω μόνος μου τα pc μου.

More
17 Jan 2007 18:38 #25655 by Νikos Gameworld
Replied by Νikos Gameworld on topic PC vs Macintosh
8a protina pc aplo kai eykolo kai oxi mono gia fitites.

More
17 Jan 2007 18:59 #25658 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Τα Mac είναι πολύ καλύτερα όσον αφορά στην χρήση γραφιστικών προγραμμάτων (π.χ. Illustrator, Photoshop, Quark κτλ). Αν λοιπόν η σχολή σου έχει σχέση με τέτοια τότε ίσως Mac, αφού με τα καινούρια -αλλά πανάκριβα- iMac Intel μπορείς να τρέξεις και Windows.

Κατά την προωπική μου γνώμη όμως συστίνω Pc διότι σου δίνουν πολύ περισσότερες δυνατότητες χωρίς να πληρώνεις μια περιουσία και θεωρώ ότι τα Windows φτιάχτηκαν για Pc.

Σοβαρή απόδειξη το γεγονός ότι η Mac χρησιμοποιεί πλέον Intel επεξεργαστές, βοηθάει να καταλάβεις τί είναι καλύτερο!

Άσε που άμα πάθει κάτι το Mac σου, πρέπει να δώσεις ολόκληρο τον υπολογιστή στην αντιπροσωπεία και μένεις χωρίς. Ενώ με το Pc βγάζεις το χαλασμενο κομμάτι, παίρνεις καινούριο και τελείωσες!

More
17 Jan 2007 20:39 #25667 by Mitropoulos Kostis
Replied by Mitropoulos Kostis on topic PC vs Macintosh
PC rules my friend! :supz:

More
06 Apr 2007 14:41 #29810 by mpampis
Replied by mpampis on topic PC vs Macintosh
αμα θες για παιχνιδια windows,αμα θες επεξεργασια φωτο κτλ mac,αμα θες να κοβεις και να ραβεις το λογισμικο σου και γενικα να κανεις οτι θελεις με το pc τοτε linux αν και ειναι λιγο σπαστικο στην αρχη μεχρι να τα μαθεις!

Εκει που τα αλλα κοφτιαζουν,εγω ξεκιναω...

More
06 Apr 2007 15:42 #29813 by Νίκος Τσούμας
ego protimo pegaso2 pou exei kai mac OS kai Amiga like OS kai fisika Linux
kai ama thelo trexo kai efarmoges apo Windows

More
09 Apr 2007 15:44 #29872 by Μάνος Αλιμπέρτης
Η αλήθεια είναι οτι αρκετοί που δοκίμασαν σε apple δεν γύρισαν ποτέ πίσω στον κόσμο των παραθύρων. Η ποιότητα κατασκευής τους(και για τα laptop και για τα σταθερά) είναι κορυφαία, το MAC OS

Everything that has a beginning has an end...