Λοιπόν έχουμε και λέμε...Έχω δοκιμάσει (δουλειά και home!)...Panta 2005,Norton 2003-2004-2005,McAfee 7 και 8,Antivir,Avg,System Mechanics,Kaspersky μπορεί και άλλα δεν θυμάμαι...Το Panta το βρήκα πολύ βαρύ και δυσχρηστο ενώ δεν πρόσφερει τίποτα διαφορετικό (μόνο τα ελληνικά μάλλον...).Το System Mechanics μου τα έκανε ψιλομαντάρα και το Kaspersky μας έβγαζε προβλήματα...Το McAfee σκυλί και φοβερά αξιόπιστο όπως και το Norton το οποίο χρησιμοποιούσα για περισσότερο καιρό και ήμουν γενικά ικανοποιημένος (μόνο το 2003 που έτρωγε κολλήματα με τα XP).Η μόνη βλακεία (με Norton και McAfee) ήταν οτι δεν ήταν τσάμπα και σπαζόμουν με τα licences...Οπότε λέω δεν γαμιέ... θα βάλω τσαμπατσίδικο...Antivir και Avg...Πρώτον πανάλαφρα...Δεύτερον απλά (όχι απλοϊκά,αν και το antivir μπορείς να το χαρακτηρίσεις κι έτσι,open source...),τρίτον εκοφαντικά αξιόπιστα (σχεδόν κάθε μέρα updates,και με είχαν ξελασπώσει άπειρες φορές),τέταρτον και πέμπτον είναι τζάμπα.Χρησιμοποιώ λοιπόν το AVG και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος...Από που ψωνίζετε φάρμακα;
Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT