Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Εκτός ότι ενημερώνομαι για ότι νέο βγαίνει με βάση τις κάρτες γραφικών. Ασχολούμαι και με 3D animation.(Συγκεκριμένα 3Dmax). Τώρα έχω μια AccelGraphics Accelpro 2500TX(Glint 500TX&Avance logic 2064i). Καλή μεν αλλά έχει rendering bugs.. μπορεί να είναι και χαλασμένη από τον προκάτοχο(επειδή βρήκα λίγο κιτρινισμένες τις επαφές του κυκλώματος). Τέλος πάτων.. αν περισσεύει σε κανέναν 3Dlabs σε PCI η AGP ενδιαφέρομαι για αγορά(Permedia1 και πάνω).RaspK_FOG\ wrote: Κι άλλος πορωμένος με graphics! Θα έχουμε αρκετή κουβεντούλα επί του θέματος, κατά πως βλέπω!
Ο διαχωρισμός υπήρχε κυρίως στην 3Dlabs από την Glint300TX μέχρι την Glint500TX. Από την permedia 1 και μετά δεν υπήρχε το πρόβλημα με τους drivers.Οι κυρίως διαφορές στις επαγγελματικές κάρτες γραφικών από μια της αγοράς είναι στις δυνατότητες και στις ρυθμίσεις. Έχουν παραπάνω pixel/vertex pipelines, μεγαλύτερο memory bandwidth(512 αντί 384Bit ) και extra ρυθμίσεις στα ανάλογα προγράμματα. Και ως αναμενόμενο αφού είναι και ότι ποιο γρήγορο που κυκλοφορεί επόμενο είναι μια Ultra High end κάρτα να κοστίζει μέχρι και 10 φορές παραπάνω από ότι μια κανονική. Αλλά από θέμα κόστους για ένα Gamer θα ήταν καλύτερα να έπαιρνε μια 8800 παρά μια Quadro FX 5500 (Αν συγκρίνουμε κάρτες ίδιας κατηγορίας DX10 vs DX10 και όχι FX5500 VS 8800). Αναμένεται να βγουν και άλλες Quadro που να υποστηρίζουν Direct X 10.i-VTec\ wrote: Nice...
Πάντως δεν μπορείς να με πείσεις...Το ότι μια εταιρεία ΚΑΠΟΤΕ έβγαλε τον πρώτο 3d accelerator και μετά έφτιαχνε επαγγελματικές GPUs δεν σημαίνει ότι αυτές αυτομάτως κάνουν για games.Υπάρχουν λόγοι που η αγορά των επαγγελματικών GPUs είναι διαχωρισμένη από τις υπόλοιπες...Βολεύει και τους κατασκευαστές έτσι,μπορούν να βάλουν specs που σε μια gaming GPU θα είχαν άσχημα αποτελέσματα...
Α.. φτηνό είναι.. αν θες έχω μια 8950GTX4.. είναι νέο προϊόν. 4x 8900 σε δύο κάρτες. Μπορείς να κάνεις και το Quad SLI με την παγόψυξη .i-VTec\ wrote: Δεν το έχω αλλά θέλω αυτό...
www.guru3d.com/article/Videocards/408/
Δώσε μου ρε μια 1600 ευρώ! Θα στα δώσω αύριο!