Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βοήθεια με το Control Panel

More
29 Sep 2006 22:04 #20304 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Απεγνωσμένος ως ειμί, έδραμα να ζητήσω την βοήθεια των φίλων-surfer και υποστηρικτών του gamesradio.gr. Το πρόβλημα τώρα που αντιμετωπίζω είναι το εξής πρωτότυπο: Στον πίνακα ελέγχου δεν μου εμφανίζει το ποντίκι, ούτε το πληκτρολόγιο(στους εκτυπωτές και άλλο υλικό) με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ελέγξω τις ρυθμίσεις τους. Το ποντίκι είνια αυτό που με καίει, είναι microsoft Intellimouse Explorer 2.0, ασύρματο δηλαδή και δεν μπορώ να τρέξω ούτε το αρχείο ρυθμίσεων που μου φτιάχνει από την εγκατάσταση των drivers.
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :cry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Sep 2006 23:31 #20307 by Στέλιος Μουρέλλος
Αν βάλεις άλλο mouse, το ίδιο σου κάνει? Πρώτη φορά το ακούω αυτό....Μήπως φταίνε οι drivers, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σου εμφανίζει το εικονίδιο....RESPECT στο PC σου!!! 8O

More
30 Sep 2006 01:30 #20318 by Δημήτρης Σκιάννης
Λειτουργούν κανονικά όμως έ?Το πληκτρολόγιο τι μοντέλο είναι?Μήπως χρειάζεται κάτι που δεν έχεις περάσει?drivers μητρικής,Service Pack,USB 2.0 drivers, .NET framework ή ό,τι άλλο τεσπά?Για ψάξε λίγο τις απαιτήσεις τους σε software...

More
01 Oct 2006 21:13 #20376 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Παιδιά λύθηκε. Είναι ένα αρχείο μέσα στο system32 το οποίο λέγεται main.cpl το οποίο εμφανίζει τις ιδιότητες του ποντικιού και του πληκτρολογίου στο πίνακα ελέγχου. Μου το έστειλε ένας φίλος και όλα οκ.