Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Δεν μπορω να αντιγράψω

More
18 Sep 2006 17:04 #19742 by Nikos
Καλησπερα. Εχω παρει τον Η/Υ εδω και 3 χρονια. Στην αρχη οταν τον πηρα μπορουσα να αντιγρψω DVD στον Η/Υ και μετα να τα περασω σε CD DVD 4αρων GB. Μετα ομως απο καποια format που εκανα δεν μπορω να αντιγραψω DVD που εχω περασει στον Η/Υ μου σε DVD CD.... βαζω αδια μεσα αλλα μου λεει οτι δεν θα χωρεσου και αλλες μπορδες. Το εχω ελεξει και τα αρχεια χωρανε.
Help Please

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Sep 2006 23:43 #19765 by Δημήτρης Σκιάννης
Πρίν συνεχίσουμε,μου εξηγείς τι είναι τα "DVD CD" και τα "CD DVD"??? :?

Επίσης,ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς για το κάψιμο και ποιά version αυτού?Από Service Pack πώς πάμε(Κλασική πλέον ερώτηση...)?

More
19 Sep 2006 14:38 #19789 by Nikos
CD DVD kai DVD CD εννοω τα CD με χωριτηκοτητα 4.7GB δηλαδη DVD+R. Χρησημοποιω το nero express, nero start smart kai Copy to DVD. Και χωρις προγραμμα να παω να τα περασω παλι δεν γινεται.(δηλαδη με "αποστολη προς..."). Service Pack 1, Intel{R} Celeron{R} CPU 260GHz 512MB RAM. Μου΄λεει να βαλω αδειο CD ενω εχω μεσα αδειο DVD+R CD.

More
19 Sep 2006 15:43 #19795 by Δημήτρης Σκιάννης
Δοκίμασε τα εξής:

1)Άλλη έκδοση του Nero
2)Να κάνεις το ίδιο με το DVD Shrink και το DVD Decrypter
3)Service Pack 2
4)Firmware update για το drive σου. club.cdfreaks.com/forumdisplay.php?s=ea60bb9093a27f03143cd7083fbed57b&f=61
5)Άλλη μάρκα DVD-Rs.Ποιά χρησιμοποιείς τώρα?

Πάντα υπάρχει και η πιθανότητα να τα φτύνει το drive...Αν δεν πιάσει τίποτα από τα παραπάνω,πάς για άλλο...

More
19 Sep 2006 17:53 #19802 by Nikos
Το πρωτο το εχω δοκιμασει. Το δευτερο το εχω κανει επισης. Το 3ο και το 4ο θα τα κανω αυριο. Τωρα χρησιμιποιω DVD+R VERBATIM Advenced Azo. Tα Service Pack 2 γινεται να τα κατεβασω απο το Internet?? Αν ναι θελει και patch,crack ή τιποτα αλλο??
Ευχαριστω για την βοηθεια.

More
19 Sep 2006 19:18 #19807 by Δημήτρης Σκιάννης

darkleader\ wrote: Τωρα χρησιμιποιω DVD+R VERBATIM Advenced Azo. Tα Service Pack 2 γινεται να τα κατεβασω απο το Internet?? Αν ναι θελει και patch,crack ή τιποτα αλλο??

Service Pack 2

Δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

Τα Verbatim είναι αξιόπιστα αλλά καλού κακού δοκίμασε και κανένα άλλο (π.χ.TDK).

More
19 Sep 2006 20:04 #19810 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Πάρε καινούριο αντιγραφικό. Και εμένα στα 3 χρόνια το TEAC που είχα δεν διάβαζε ούτε έγραφε. :wink:

More
19 Sep 2006 23:12 #19821 by Nikos
ok.poso tha mou kostisei peripou to antigrafiko??

More
More
23 Sep 2006 12:47 #20025 by Nikos
Εμενα το δικο μου αντιγραφικο αντιγραφει κανονικα. Δηλαδη την ταινια(DVD) που εχω την παιρναει κατα μερη(700 ΜΒ) σε CD-R. Δεν μπορει να γραψει μονο σε DVD-R. Μου λεει να τοποθετησω ενα αδειο CD ενω εγω εχω μεσα αδειο DVD-R.....Ελεος HELP :!: