Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με ηχους στο pc -= [help] =-

More
13 Aug 2006 17:32 #18058 by Κωνσταντής Νικολάου
Εδώ και κάμποσο καιρό ακούω ένα σύνολο ήχων στο pc μου. 3 πολύ γρήγορους κοφτούς ηχους. Πρέπει να είναι από πρόγραμμα γιατί όταν χαμηλώνω την φωνή δεν ακούεται. Πως μπορώ να βρω το πρόγραμμα (νομίζω πως είναι κάποιο πρόγραμμα από πίσω gt πριν 2-3 μέρες δεν ακουγόταν τίποτα με τα ίδια πρόγραμμα).Υπάρχει περίπτωση να είναι ιός η τίποτα παρόμοιο Έχω το άναστ antivirus και δεν είχα πρόβλημα στο παρελθόν. :armata angry:

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
13 Aug 2006 17:52 #18061 by a Guest
Περιέγραψε αν θέλεις λίγο τους ήχους. Ακούγονται σαν παράσιτα για παράδειγμα ή είναι ψιλοί. Λογικά έχεις δίκαιο για το πρόγραμμα αλλά ο μόνος τρόπος για να ανακαλύψεις ποιο είναι, είναι η μέθοδος trial & error. Να ξέρεις βέβαια ότι θα είναι το τελευταίο πρόγραμμα που θα απενεργοποιήσεις, νόμος του Murphy. Αν και αυτό δεν δουλέψει, βγάζεις τους drivers της κάρτας ήχου και τους επανεγκαθιστάς. Αν και αυτό δεν δουλέψει format και αν η ατυχία σε ξαναχτυπήσει καινούριο pc. Αυτές είναι οι βασικές αρχές επίλυσης προβλήματος σε wintel όποιο και αν είναι αυτό.

More
13 Aug 2006 18:01 #18062 by Κωνσταντής Νικολάου
Είναι ένας ήχο του στιλ gllong τώρα άμα κατάλαβες δεν ξέρω hehe. Πως κάνει η γαλοπούλα ένα τέτοιο σε 3 μικρές και γρήγορες επαναλήψεις.

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
13 Aug 2006 18:36 #18063 by a Guest
Ακούγεται συνέχεια ή μόνο μια φορά και μετά σταματάει; Υπάρχει κάποια ενέργεια που το προκαλεί, όπως η εκκίνηση κάποιου προγράμματος; Θα έλεγα ότι είναι ή το avast ή κάποιο antispyware που χρησιμοποιείς αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι το avast έχει κάποια επιλογή για ηχητική ειδοποίηση ή κατι παρόμοιο, βρες την και απενεργοποίησε την.
Λογικά τέτοιοι ήχοι αφορούν σε κάποια διαδικασία εκκίνησης.