Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Let's wash our windows

More
30 Jul 2006 20:16 #17519 by Haris
Let's wash our windows was created by Haris
Μιλάω φυσικά για την γνωστή σε όλους εκκαθάριση δίσκου κτλ.η οποία <<καθαρίζει τον υπολογιστή από αρχεία μη αναγκαίακτλ. οπώς τα 0 byte files κτλ.Καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει την λειτουργεία εκκαθάριση δίσκου μέσω των ίδιων των Windows.Βέβαια υπάρχουν και τα κατάλληλα προγράμματα που επιτελούν τη συγκεκριμένη διαδικασία.Χρησιμοποιώ το πρόγραμμα Wash and Go.Είμαι αρκετά ικανοποιημένος.Παρόλα αυτά, έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο πρόγραμμα? :idea:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jul 2006 21:16 #17522 by Άγγελος Κυρίτσης
Φίλε μου, αν θέλεις να έχεις πραγματικά καθαρά windows, πρέπει να είναι καθαρά από την εγκατάστασή τους.

Τσέκαρε το www.nliteos.com/

Κανονικά, μια καθαρή εγκατάσταση Windows πιάνει γύρω στα 2GB

Με το προγραμματάκι αυτό, έβγαλα όλες τις περιττές αηδίες και τα windows μου πιάνουν πλέον μόνο 600ΜΒ.

Ξεκίνα από εκεί και μετά καθαρίζεις όσο θες.

Επειδή η τεχνολογία μικρή διαφορά έχει από τη λογοτεχνία...

Το πρώτο μου βιβλίο!

www.kastaniotis.com/new-site/dir ... book=01326

More
07 Aug 2006 17:25 #17813 by Δημήτρης Σκιάννης
Υπάρχει αυτό που λέει ο Άγγελος αλλά μπορείς να κάνεις και διάφορα άλλα πραγματάκια "manually"...Εκτός από το ηλίθιο cleanup των XP.Μπορείς να καθαρίζεις registry(regcleaner,registry mechanic,easycleaner),να απενεργοποιήσεις ό,τι δεν θές από το msconfig(Run-->msconfig),να καθαρίζεις που και πού τον φάκελο Windows/prefetch όπως και τους windows/minidump,windows/temp,και διάφορα άλλα.Defragment απαραιτήτως με diskeeper. :wink:

More
07 Aug 2006 20:55 #17819 by Haris
Replied by Haris on topic Let's wash our windows
Ξέρετε αν υπάρχει πρόβλημα στο να χρησιμοποιώ 2 προγράμματα για τις συγκεκριμένες εργασίες?Επηρεάζεται η ασφαλής λειτουργεία του ηλεκτρονικού υπολογιστή? :idea:

More
16 Aug 2006 17:01 #18167 by Haris
Replied by Haris on topic Let's wash our windows
Το CCleaner v1.30.310 είναι επίσης ένα αρκετά καλό πρόγραμμα.Πληροφορίες θα βρείτε στο www.ccleaner.com Θα προσθέσω επίσης ένα ακόμη πρόγραμμα,το TweakNowRegCleaner v 2.9.2 Πληροφορίες θα βρείτε στο www.tweaknow.com