- Thank you received: 3
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Ryzen έχω. Το pc βασικά το έφτιαξα κατά την πρώτη καραντίνα. Έκανα και αναβάθμησει πριν απο λίγο καιρό απο 16gb σε 32gb. Μια χαρά σε βρίσκω μιας και θα το φτιάξεις μόνος σου Καλό λιώσημο με το καλό όταν το στήσειςΓεια σου Αποστόλη. Αν έχεις τρέλα όπως εγώ τίποτα δεν κρατάει για χρόνια…χαχα.. Θα το φτιάξω εγώ, άλλωστε αυτή είναι όλη η ομορφιά στο να αγοράζεις επιλεκτικά pc part, και το να το φτιάχνεις μόνος σου .
Έχεις την Asus Prime σε τι socket για Intel ή Amd. Ρωτάω γιατί και εγώ αυτή έβλεπα στην αρχή «Asus Prime X570 Pro» αλλά πρέπει να σου κάνουν αναβάθμιση bios από κατάστημα για να υποστηρίξει τον Ryzen 5800χ , εκτός αν έχεις παλιό επεξεργαστή ryzen που να υποστηρίζεται και το κανείς μόνος σου, εμένα είναι αρκετά παλιός 1800χ και δυστυχώς δεν υποστηρίζει η μητρική.
Οι μνήμες Ανέστη που μου πρότεινες σίγουρα είναι πολύ καλές, απλά έχω αγοράσει αυτές που γράφω, όπως επίσης και το τροφοδοτικό, βλέπεις επειδή δεν περισσεύουν τα φράγκα (σνιφ…σνιφ.. κλάμα) τα αγοράζω σιγά, σιγά τα κομμάτια.