Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Θα θέλατε να σας παρουσιάσουμε video οδηγό για Sleeving ?

Poll: Θα θέλατε να σας παρουσιάσουμε video οδηγό για Sleeving ? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναι !
2 100%
Όχι
No votes 0%
Total number of voters: 2
Only registered users can participate to this poll
More
17 Dec 2016 23:06 - 17 Dec 2016 23:08 #191084 by Ανδρέας Γρυπάρης
Έχω σκοπό, εγώ (ως Ανδρέας Γρυπάρης) σε συνεργασία με το gameworld να φτιάξουμε ένα video tutorial για το Sleeving.
Βασική ερώτηση του Poll : Θα θέλατε να σας παρουσιάσουμε video οδηγό για Sleeving ?

Τι είναι το Sleeving ?
Το Sleeving είναι μια τεχνική, στην οποία τροποποιούμε τα καλώδια τροφοδοσίας η δεδομένων μέσα στον υπολογιστή μας, για να είναι το κουτί ποιο εμφανίσιμο. Παραδείγματα Sleeving μπορείτε να δείτε εδώ . Στην ουσία σκεπάζουμε το υπάρχον (η άλλο) καλώδιο, με μια πλεξούδα, ώστε να δέσει εμφανισιακά με το setup μας. Φεύγοντας από το συνηθισμένο και βαρετό default χρώμα στα καλώδια που ήδη έχουμε.

Είναι εύκολο; μπορώ να το φτιάξω μόνος μου;
Ο βαθμός δυσκολίας θα έλεγα ότι είναι μικρός, ειδικά αν υπάρχει εμπειρία με τα ηλεκτρονικά η τα ηλεκτρολογικά. Θα τον αναλύσουμε στο video. Χρειάζονται ορισμένα εργαλεία : Πένσα ειδική για βύσματα, γυμνοτής καλωδίων, θερμοπίστολο, ψαλίδι, κοφτάκι. Η διαδικασία δεν είναι δύσκολη, θέλει απλά προσοχή.

Υπάρχουν αρκετές επιλογές ;
Οι επιλογές είναι απεριόριστες, τόσο στα χρώματα όσο και στο μήκος του καλωδίου, εξυπηρετεί πολύ ειδικά αν θέλουμε να φτιάξουμε κάτι που να είναι 100% στο γούστο μας εμφανισιακά στο PC μας.

Πείτε μας την γνώμη σας και σε comment.
Last edit: 17 Dec 2016 23:08 by Ανδρέας Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Dec 2016 23:25 #191085 by Δημήτρης Κάτσης
Φαίνεται αρκετά όμορφο κάτι τέτοιο. Είναι ιδιαίτερα απλό και ακόμη και καθόλου εξειδικευμένη χρήστες με τα ηλεκτρονικά η τα ηλεκτρολογικά δεν θα έχουν θέμα. Προσωπικά έχω στήσει μόνος μου την μονάδα και στο σημείο που την έχω δεν υπάρχει οπτική επαφή και το εσωτερικό της το βλέπω μόνο όταν την καθαρίζω η κάνω αναβάθμιση. Προσωπικά λοιπών δεν θα ασχολούμουν με το sleeving οπότε δεν θα καιγόμουν ιδιαίτερα για έναν σχετικό οδηγό. Ωστόσο αφού υπάρχει διάθεση να γίνει και φυσικά το θέλετε και εσείς δεν βλέπω τον λόγο να μην το κάνεις η να ζητάς κάτι σαν άδεια ας πούμε. Κάντο και όσοι ενδιαφερθούν θα το δουν απευθείας μιας και αυτό το πολ μοιάζει περισσότερο με εξτρά γραφειοκρατική διαδικασία κάτι που είναι το ατού του Ελληνικού κράτους. Όσοι το θέλουν θα πουν ναι με τα μπούνια, όσοι δεν τους ενδιαφέρει δεν θα σχολιάσουν η θα πουν ναι από ευγένεια και θα πεταχτούν και 2 άκυροι να πουν την λαλακία τους σαν και εμένα. Οπότε
1. Δεν με ενδιαφέρει το θέμα
2. Θεωρώ ανούσια την διαδικασία ρωτάω-μου λένε ναι προχωράω!
3. Μιας και μ' αρέσει να βλέπω βίντεο τεχνολογικής φύσεως σίγουρα θα το κοιτούσα για το θέαμα.
Οπότε μην περιμένεις εδώ και σπαταλάς τον χρόνο σου μέχρι να απαντήσουμε φίλε μου just do it!

More
17 Dec 2016 23:28 #191086 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Εμένα με ενδιαφέρει πολύ να δω κάτι τέτοιο διότι στο άμεσο μέλλον θα χτίσω νέο PC και παίρνω ιδέες για build + εμφάνιση.

More
17 Dec 2016 23:35 #191087 by Ανδρέας Γρυπάρης
@DimutriKs γέλασα λίγο με το σχολιό σου, έχεις δίκιο :lol:
Θα γίνει το video, και εγώ πιστεύω σε ένα gaming community θα ήταν ότι πρέπει να έχουμε video υλικό για sleeving και case modding. ;)

More
18 Dec 2016 12:10 #191097 by Δημήτρης Κάτσης
@Pokemon
Χαίρομαι που έπιασες το νόημα καθώς από τα λόγια και μόνο δεν φαίνεται το ύφος του άλλου και ίσως θα μπορούσε να φανεί λίγο επιθετικό.
Άντε να βάλω το pc σε ένα normal μέρος να το χαζεύω και να ασχολήθω περισσότερο με την διακόσμιση
Ακόμα εδώ είσαι? DO IT! :P ;)