Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sound Systems για PC:Προτάσεις αγοράς

More
16 Jun 2015 14:27 - 31 May 2016 03:36 #162744 by JIM
Γεια σας! Επειδή τα Logitech Speakers Z-906 μου κάηκαν εδώ και δύο μήνες, σκέφτομαι να πάρω ένα 5.1 ηχοσύστημα που να είναι και καλό σε θέμα κόστους όπως, επίσης, και στο θέμα του ήχου για ταινίες, μουσική και games. Είμαι ανάμεσα σε αυτά:

1)Razer Ηχεία Leviathan Bluetooth Soundbar http://www.plaisio.g...KERS_NUMBER=5.1

2)GENIUS SW-HF5.1 4800 5.1 SURROUND SURROUND SPEAKERS http://www.e-shop.gr...rs-p-PER.570080

3) GENIUS SW-HF5.1 6000 WOOD 5.1 SURROUND SYSTEM
http://www.e-shop.gr...em-p-PER.505453

4) EDIFIER C6XD BLACK
http://www.e-shop.gr...ck-p-PER.505629

Επίσης, έχω δει και 2.1 ηχεία. Μήπως να διαλέξω τέτοιου είδους; Π.χ. EDIFIER S530D 2.1 SPEAKERS BLACK WITH REMOTE CONTROL
Απλά, θέλω να πάρω κάτι καλύτερο από αυτά που είχα. Σημειώνω πως τα ηχεία θα συνδεθούν με την κάρτα ήχου που είναι ενσωματωμένη στην μητρική μου, η οποία είναι η z87 Deluxe. Μπορώ να διαθέσω μέχρι 260 ευρώ. Όλες οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες! Ευχαριστώ.

Αλλα επισης βρηκα και αυτα GENIUS GX GAMING SW-G5.1 3500, περα απο αυτο θελω να αγορασω και μια καρτα ηχου τι μου συμβουλευετε να παρω
SOUND CARD CREATIVE SOUND BLASTER ZX PCI-E
SOUND CARD ASUS XONAR D2/PM
SOUND CARD ASUS XONAR D2X/XDT/A
- - - - - -
θα το εκτιμισω παρα πολυ αν με βοιθησετε σε ολα αυτα. Eγω διαβασα κακες κριτικες για τα microlab ειδικα για την μουσικι
και διαβασα και κακες κριτικες και για τα edifier,πιστευεις οτι τα Edifier C6XD εινε καλυτερα ακομα απο τα logiteck z906;
πως εισε σιγουρος οτι τα Edifier C6XD εινε καλυτερα.
τα Edifier C6XD θα εινε καλα ομως για το pc gaming; περα απο την μουσική και τις ταινιες εννοω
Last edit: 31 May 2016 03:36 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jun 2015 10:14 - 31 May 2016 03:37 #162798 by Thanos Zaxariadhs

jaguarjim wrote: Γεια σας! Επειδή τα Logitech Speakers Z-906 μου κάηκαν εδώ και δύο μήνες, σκέφτομαι να πάρω ένα 5.1 ηχοσύστημα που να είναι και καλό σε θέμα κόστους όπως, επίσης, και στο θέμα του ήχου για ταινίες, μουσική και games. Είμαι ανάμεσα σε αυτά:

1)Razer Ηχεία Leviathan Bluetooth Soundbar http://www.plaisio.g...KERS_NUMBER=5.1

2)GENIUS SW-HF5.1 4800 5.1 SURROUND SURROUND SPEAKERS http://www.e-shop.gr...rs-p-PER.570080

3) GENIUS SW-HF5.1 6000 WOOD 5.1 SURROUND SYSTEM
http://www.e-shop.gr...em-p-PER.505453

4) EDIFIER C6XD BLACK
http://www.e-shop.gr...ck-p-PER.505629

Επίσης, έχω δει και 2.1 ηχεία. Μήπως να διαλέξω τέτοιου είδους; Π.χ. EDIFIER S530D 2.1 SPEAKERS BLACK WITH REMOTE CONTROL
Απλά, θέλω να πάρω κάτι καλύτερο από αυτά που είχα. Σημειώνω πως τα ηχεία θα συνδεθούν με την κάρτα ήχου που είναι ενσωματωμένη στην μητρική μου, η οποία είναι η z87 Deluxe. Μπορώ να διαθέσω μέχρι 260 ευρώ. Όλες οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες! Ευχαριστώ.

Τα GENIUS SW-HF5.1 4800 5.1 SURROUND SURROUND SPEAKERS έχουν συνολική ισχύ 125 watt
τα GENIUS SW-HF5.1 6000 WOOD 5.1 SURROUND SYSTEM έχουν συνολική ισχύ 200 watt
το leviathan 5.1 είναι χαμηλότερης ισχύς με πιο παθητικό subwoofer

καλύτερα για μένα να κατασταλάξεις ανάμεσα σε πια κατηγορία θες να είσαι games - ταινίες - μουσική
αν θες ωραίο βαθύ και κρυστάλλινο ήχο για μουσική και ταινίες πάρε τα genius sw-hf 5.1 6000 wood 5.1 surround system
αλλιώς θα σου πρότεινα το leviathan. Κατά την γνώμη μου πάντα σαν Θάνος ας πουν βεβαία και οι άλλοι την γνώμη τους
Last edit: 31 May 2016 03:37 by Blood Prince.

More
17 Jun 2015 11:10 - 31 May 2016 03:37 #162801 by Άκης Ζαχαριάδης
Καλήμερα φίλε jaguarjim Edifier C6XD τα έχω ακούσει από κοντά να παίζουν και μπορώ να πω είναι αρκετά καλά, τα Genius SW-HF5.1 6000 μακριά γιατί μετά από ζορίσματα δεν βλέπω να σου μένουν και πολύ. Πως σου κάηκαν τα Z-906?

Ότι άφορα για κάρτα ήχου σου κάηκε και αυτή που υπάρχει στο Motherboard.
Η SOUND CARD ASUS XONAR D2X/XDT/A πιάνει profesonal λειτουργίες και έτσι ναι, είναι μια πολύ καλή πρόταση αγοράς, τέλος για Home Cinema έχεις ψαχτεί καθόλου, γιατί αν κατάλαβα καλά θέλεις κάτι κάλο!
Last edit: 31 May 2016 03:37 by Blood Prince.

More
17 Jun 2015 12:42 - 31 May 2016 03:36 #162806 by Γιώργος Ζαχαριουδάκης
Λοιπόν φίλος, εγώ σου προτείνω να μην πάρεις καθόλου αυτά που έχεις γράψει. Για μένα προσωπικά καλύτερη μάρκα είναι η logitech και η creative...
Έχω εδώ και αρκετά χρόνια ηχεία creative 5.1 και πραγματικά δεν μου έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής και φαντάσου ότι τότε τα είχα πάρει ένα 60αρι, τώρα για κάρτα ήχου, επίσης θα σου πω την μάρκα creative ή την asus και οι δύο πολύ καλές...
Πάντως με τα λεφτά που διαθέτεις σίγουρο είναι ότι θα πάρεις καλό πράμα, απλός μείνε σε αυτές της μάρκες... (άποψη μου)
Last edit: 31 May 2016 03:36 by Blood Prince.

More
17 Jun 2015 14:08 - 31 May 2016 03:38 #162810 by JIM
Το θέμα είναι οτι εγώ είχα τα logitech z906 και μου είχανε καεί, το θέμα είναι ότι έχω ακούσει οτι τα razer levathian δεν είναι καλά
εγώ θέλω τα 5.1 για παιχνίδια ταινίες και τραγούδια, πιστεύετε οτι τα Edifier C6XD θα είναι καλά όμως για παιχνίδια ταινίες και τραγούδια; πιστεύετε είναι καλύτερα από τα logiteck z906 σε ήχο, ποιότητα, απόδοση; και αν με συμβουλεύετε να πάω σε ένα home theatre θα είναι καλό;
Δεν μου κάηκε η κάρτα ήχου μου μια μέρα έγινε διακοπή ρεύματος και σταματήσανε να παίζουνε από τότε είπα τέρμα logitech.
Το θέμα είναι τα Edifier C6XD, είναι καλύτερα από τα logitech z906΄ και τα leviathan;;;
Last edit: 31 May 2016 03:38 by Blood Prince.

More
17 Jun 2015 14:35 - 31 May 2016 03:38 #162814 by Άκης Ζαχαριάδης
Πρόσεξε να δεις τα logitech z906 δεν συγκρίνονται εύκολα, τα Edifier C6XD είναι μια πολύ καλή πρόταση αγοράς για αυτό που ζητάς (μουσική, ταινίες, gaming).
Αν θέλεις να πάρεις μια καλύτερη κάρτα ήχου σε σχέση από αυτή που έχεις τότε η ASUS XONAR D2X/XDT/A είναι η ιδανική!

Βαση των όρων χρήσης του site απαγορεύεται να αφήνεις διπλή απάντηση/ερώτηση. Σου έχω στείλει 2 PM, κανε edit το τελευταίο σου μήνυμα και δεν θα αφήνεις νέο.
Διάβασε τους όρους χρήσης ( www.gameworld.gr/terms-of-use ) ελπίζω να το κατάλαβες και πες μου για να προχωρήσουμε
Last edit: 31 May 2016 03:38 by Blood Prince.

More
17 Jun 2015 15:02 - 31 May 2016 03:39 #162817 by JIM
τι εννοείς οτι δεν συκρινοντε;;; οτι εινε καλύτερα απο τα edifier ;
καποιο σύστημα 5.1 που να εινε καλύτερο απο τα z906 υπαρχει.. μπορω να δώσω εος και 350 ευρο για ενα 5.1 συστημα απλα θελω να εχει καλο ηχο καλι ενταση ποιοτικο ηχο και θελω να εινε για παιχνιδια μουσικι και ταινιες..
ειχα δει και τα razer levathian αλλα ακουσα οτι δεν εινε τοσο καλα
εγο ειχα τα z906 δεν ειχαν τοσι μεγαλι ενταση οταν τα εβαζες στο τερμα ...αν και εγώ δεν ειμουνα ευχαριστημενος. τωρα αν με προτεινεις σε ενα home cinema θα εινε καλυτερα;;;; απλα θελω ενα 5,1 συστημα για τον υπολογιστη μου και απλα πρεπει να κανω την αγορα αυτες τις ημερες γιατι δεν εχω καθολου ηχεια καταλαβες
Last edit: 31 May 2016 03:39 by Blood Prince.

More
17 Jun 2015 15:31 - 31 May 2016 03:39 #162822 by JIM
PX TA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ EDIFIER EINE
Η C6XD είναι ένα ευέλικτο σύστημα ηχείων 5.1 ψυχαγωγίας, επιτρέποντας μια σειρά από εισόδους ήχου για πολλαπλές ανάγκες ήχου και χρήσεις. Συνδέστε μια προεγκατεστημένη κάρτα SD ή USB memory stick για plug and play ήχου, ή συντονιστείτε στο ραδιόφωνο FM με το διεθνές φάσμα συχνοτήτων και τη δυνατότητα να προκαθοριστεί 27 σταθμούς. Το C6XD μπορεί επίσης να συνδεθεί σε οποιαδήποτε συσκευή ήχου χρησιμοποιώντας 3,5 mm βοηθητική θύρα ή με τα μέσα ενημέρωσης κέντρα, κονσόλες και διασκέδασης συσκευές που χρησιμοποιούν την οπτική ή 5,1 συνδέσεις εισόδου. Αυτό το σύστημα ηχείων 5.1 παράγει συνολική ισχύ των 80 watts RMS, με 35 watts που παράγονται από το 6½ ιντσών μονάδας subwoofer. Ένα ασύρματο πολυ-λειτουργικό τηλεχειριστήριο επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση για προσαρμογές στον ήχο του μπάσου, πρίμα και έντασης, καθώς και γρήγορες αλλαγές μεταξύ εισόδων ήχου, τραγουδιών, των φακέλων και των αποθηκευμένων καναλιών. Η C6XD είναι το ιδανικό σύστημα ηχείων για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες ήχου σας.
Χαρακτηριστικά:
5.1 σύστημα ηχείων πολυμέσων με έναν εξωτερικό ανεξάρτητο ενισχυτή
Optical audio επιλογή εισαγωγής για συνδεσιμότητα με κονσόλες και τα μέσα ενημέρωσης
3,5 χιλιοστά-βοηθητικών και RCA-3,5 χιλιοστών βοηθητικής επιλογής εισόδου
Επιπλέον 3,5 χιλιοστά βοηθητική είσοδο και θύρα εξόδου ακουστικών στην πλευρά του ενισχυτή
LED ψηφιακή οθόνη για πληροφορίες καναλιών FM, SUB / Εμπρός / CE / Πίσω / Bass /
Treble πληροφορίες trimmer, κύρια ένταση
USB και SD Card επιλογές ήχου εισόδου με υποστήριξη ήχου MP3/WMA αρχείων
Υπέρυθρο τηλεχειριστήριο για την ένταση, τα μπάσα και τα πρίμα, επιλογή εισόδου, ​​λειτουργία αναπαραγωγής, mute και αναμονής.
Ρύθμιση έντασης, επιλογή εισόδου, ​​μπάσα και τα πρίμα επιλογές ρύθμισης βρίσκονται στον ενισχυτή
MDF 100% ξύλινο περίβλημα για δύο δορυφόρους και subwoofer για βελτιωμένη απόδοση ήχου
Ενσωματωμένο τροφοδοτικό παγκοσμίου χρήσης
Last edit: 31 May 2016 03:39 by Blood Prince.

More
17 Jun 2015 16:13 - 31 May 2016 03:40 #162824 by JIM
όποτε εγω τι να παρω;;; Τα genius έχουν ένταση και μπορείς να πεις ότι είναι πιο ''πλησιάζουν τα z906'' σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά τους από
άποψη έντασης.
Τα edifier είναι ποιοτικά (έχουν ενσωματωμένο ράδιο και υποδοχή για sd κάρτα ή usb, αν δεν είχε αυτά θα έπαιζαν σε χαμηλότερη τιμή

πχ τα genius έχουνε ένταση ενώ τα edifier είναι ποιοτικά
οποτε εγω τι παρω απο αυτα τα 2;;;
Edifier C6XD η να πάρω τα GENIUS SW-HF5.1 6000 WOOD 5.1 SURROUND SYSTEM;

θα πάρω endifier alla pio apo 2 na paro omos
www.edifier-international.com/products/edifier-multimedia/c6x
www.edifier-international.com/products/edifier-multimedia/da5100
Last edit: 31 May 2016 03:40 by Blood Prince.

More
17 Jun 2015 21:17 - 31 May 2016 03:40 #162837 by Άκης Ζαχαριάδης
Βαση των όρων χρήσης του site απαγορεύεται να αφήνεις διπλή απάντηση/ερώτηση. Σου έχω στείλει 2 PM, κανε edit το τελευταίο σου μήνυμα και δεν θα αφήνεις νέο.
Διάβασε τους όρους χρήσης ( www.gameworld.gr/terms-of-use ) ελπίζω να το κατάλαβες και πες μου για να προχωρήσουμε
Last edit: 31 May 2016 03:40 by Blood Prince.