Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Mackie CR4-CR3

More
16 Jan 2016 23:24 #175539 by vasilis
Replied by vasilis on topic Mackie CR4-CR3

Mystique wrote: Για να μην γραφει καποιος μαλλον δεν τα εχει κανεις. ;) Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω τα εχω ακουστα παρολο που στο θεμα του ηχου διαβαζω πολλα γιατι με ενδιαφερει. Αλλες επιλογες δεν υπαρχουν?. Απ'οτι εχω διαβασει η Logitech βγαζει καποια αξιολογα multimedia ηχεια για υπολογιστες και αν χρειαστει μπορει να συνδεθουν με την τηλεοραση. ;) Τα Z533 κοστιζουν γυρω στα 80 ευρω.

Na σου πω γινεται να συνδέσω πισι με σονυ ενισχυτή/home cinema και στη συνεχια τα αυτοενισχυόμενα η δε κάνει ? Ξερεις ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Jan 2016 23:42 #175540 by Κατερίνα Μαρίνου
Νομιζω, αν δεν κανω λαθος, οτι μπορεις να συνδεσεις τον pc μεσω της καρτας ηχου με ενισχυτη η αυτο-ενισχυομενα ηχεια αρκει να υπαρχει καλωδιο που θα ταιριαζει στα βυσματα. Το σημα που βγαινει απο την καρτα ηχου μπορει να περασει απο ενισχυτη καποιου ηχοσυστηματος και να δυναμωσει οσο χρειαζεται ωστε να ακουγεται σ'ολο το σπιτι δυνατα. Ειχα κανει μια φορα την προσπαθεια να το συνδεσω στον ενισχυτη μου που ειναι 100αρης (Watt) και ηταν εντυπωσιακο το αποτελεσμα. Δεν με βολευε το γεγονος οτι τα ηχεια ηταν πολυ κοντα στον pc και υπηρχε περιπτωση παρεμβολων λογω συχνοτητων. Μετα εβαλα το ηχοσυστημα στο σαλονι και δεν το ξαναδοκιμασα. ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.