Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο UPS χρειάζεται να αγοράσω;

More
06 Oct 2015 00:16 #169442 by Παντελής Καλυβάς
Καλησπέρα παιδιά.
Τώρα τελευταία στη περιοχή που μένω έχουμε πολύ συχνά διακοπή ρεύματος και θέλω να αγοράσω ένα UPS. Επειδή όμως ποτέ δεν είχα σκεφτεί να αγοράσω ένα, δεν έχω ιδέα για το τι πρέπει να πάρω. Στην ουσία θέλω να έχω συνδεδεμένα τον υπολογιστή μου (τροφοδοτικό 850W), το monitor και τη τηλεόραση μου (LG 37''). Τωρα αν έχει και παραπανω πρίζες για τα ηχεία και το μόντεμ καλό θα είναι. Κοιτούσα για αυτό (APC BR900G-GR) αλλά θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που γνωρίζει.
Μια άλλη επιλογή που θα ήθελα να έχει ειναι να σβήνει αυτόματα ή να με ειδοποιεί απο τη στιγμή που πέφτει το ρεύμα με καποιο πρόγραμμα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις οποιεσδήποτε απαντήσεις.
Φιλικά,
Παντελής

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Oct 2015 01:05 #169445 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Η APC βγάζει από τα καλύτερα ups οπότε είναι μια καλή επιλογή.Όταν λες να ειδοποιεί οταν κλείνει το ρεύμα δεν κατάλαβα. Όλα τα ups όταν χάσουν την τροφοδοσία κάνουν ένα έντονο επαναλαμβανομενο μπιπ . Όσο για την αυτονομία που έχει ένα ups ανάλογα τι μηχανήματα έχεις πάνω και πόσο καινούρια είναι η μπαταρία 5 -15 λεπτά .

More
06 Oct 2015 15:31 #169450 by Παντελής Καλυβάς
Ευχαριστώ πολύ καταρχάς για τη συμβουλή Άσχετε.. :huh: (χαχαχαχαχαχαχα) Δεν το ήξερα ότι κάνουν τα UPS αυτό το επαναλαμβανόμενο μπιπ. Αν δε σε βάζω σε κόπο, θα μπορούσες να μου προτείνεις κάποιο προιόν;

More
06 Oct 2015 19:07 #169452 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Λοιπόν για αρχή δεν είναι αναγκαίο να συνδέσεις στο ups τηλεόραση και ηχεία ,στο ups θα μπει ο υπολογιστής η οθόνη άντε και το router .Από εκεί και πέρα λες ότι έχεις τροφοδοτικό 850 watt ,Ουσιαστικά όμως δεν καίει τόσα ,εξαρτάτε από τι πράγματα έχεις μέσα στο pc και κατά πόσο το ζορίζεις. Γενικά ένας κάνονας χοντικος για να υπολογίσεις τι ups θα επιλέξεις για να αντέχει τον εξοπλισμό σου θα πρέπει να πολλαπλασιασεις 1,6 με τα Watt που έχεις πάνω στο ups .Οποτε στην περίπτωση σου και να είσαι κομπλέ θες ένα 1300 VA. Και λίγο πιο μικρο να πάρεις πιστεύω είσαι κομπλέ .εγώ κοίταξα λίγο e-shop και είδα αυτό EATON 5E 1500I , μόνο κακό δεν έχει εξόδους σούκο αλλά IEC(ότι έχει και το τροφοδοτικό του pc) ,για έμενα προσωπικά δεν είναι πρόβλημα αυτό.
Τώρα πόση ώρα θα κρατάει η μπαταρία του , από εδώ λέει Eaton 5E UPS pdf 50 λεπτά περίπου ,Αν σου κρατάει 15-20 λεπτά νομίζω είσαι κομπλέ .Αυτό πάντα εξαρτάτε από τα watt και φυσικά από το πόσο καινούριες είναι οι μπαταρίες.
Ελπίζω να βοήθησα με αυτά που σου είπα ωστε να ψάξεις να βρεις την καλύτερη λύση για εσένα.

More
06 Oct 2015 20:06 #169455 by Μάνος Γρυπάρης
Δες επίσης την παρουσίασή μας για το APC Back-UPS Pro 900.
Από τα καλύτερα της αγοράς. Το παίρνεις μία φορά κι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ακόμα και παλαιότερα μοντέλα της APC αν καταφέρεις και βρεις μεταχειρισμένα, αποτελούν εγγύηση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Oct 2015 03:48 #169464 by Παντελής Καλυβάς
Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά..