Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγορά καινούριας οθόνης

More
17 Jun 2015 22:17 #162842 by Panagiotis
Καλησπερα,
Οπως λεει και ο τίτλος ενδιαφέρομαι για μια καινουρια οθόνη μέχρι 180 ευρω.Εχω μια GTX 970 και αυτην την οθόνη www.lg.com/za/monitors/lg-W2443T-PF-wide-lcd .
Προβλημα:Πολλα απο τα καινουρια games δεν μπορω να τα παιξω χωρις το V-SYNC απενεργοποιημενο καθως εχω προβληματα sttutering και tears στην οθονη και οπως ολοι ξερουμε τρωει πολυ μνημη απο την GPU.

Ερωτηση;Mε μια αγορα οθονης μεχρι 180 ευρω θα δω διαφορα απο την παλια μου οθονη οσων αφορα την ποιοτητα εικονας των games και θα μπορω να εχω ανετα το V-SYNC OFF ή θα εχω τα ιδια προβληματα;
Περιμενω προτασεις για αγορα νεας οθονης.
Ευχαριστω!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jun 2015 23:46 #162845 by Άκης Ζαχαριάδης
Καλησπέρα φίλε "Panws" Την Οθόνη σου και την κάρτα σου της βρίσκω εξαιρετικά καλές, τι σε πειράζει αν τρώει μνήμη, κολλάει το game? Την οθόνη σου την έχεις με HDMI? και πάλι όταν το ενεργοποιείς το V-SYNC πέφτουν τα FPS έτσι ώστε να προλαβαίνει η οθόνη να δείξει αυτό που στέλνει η κάρτα χωρίς καθυστέρηση και σπασίματα, επίσης βλέπεις κάποιες οριζόντιες "γραμμές" σαν να μην προλαβαίνει η μία frame να φύγει πριν έρθει η άλλη?
Αν ναι μείωσε λίγο τα γραφικά σου και πες μου πάλι. Ωστόσο σου δίνω μερικές προτάσεις, και καλές πρόσφορες που έχει το e-shop

1) www.e-shop.gr/othoni-samsung-s24c200bl-236-led-full-hd-p-PER.157610
2) www.e-shop.gr/othoni-samsung-s24c300bs-236-led-full-hd-dvi-black-p-PER.157359
3) www.e-shop.gr/othoni-lg-24mp57vq-p24-led-full-hd-p-PER.170470
4) www.e-shop.gr/othoni-lg-24mb35pu-b-238-ips-led-full-hd-p-PER.157546
5) www.e-shop.gr/othoni-samsung-s24d390hl-236-led-full-hd-p-PER.157485

More
18 Jun 2015 00:13 #162847 by Panagiotis
Σε ευχαριστω για τις προτασεις σου απο το E-shop!
Ειμαι λιγο περιεργος οσον αφορα τα games επειδη αγορασα μια πολυ καλη καρτα (GTX 970 asus Strix) θελω οσο το δυνατον να δινω βαση στο να τρεχει ενα παιχνιδι στα 60fps (ή λιγο λιγοτερο) και να εχει μια ομαλη κινηση στο παιχνιδι.Αλλα νομιζω οτι επειδη η οθονη μου ειναι 7ετιας οταν βαζω καποιο game προσφατο π.χ The witcher 3 μπορει το game να τρεχει στα 60 FPS me V-sync OFF αλλα εχω τρομερα προβληματα με Stuttering σε σημειο να ειναι και Unplayable to game,και πιστευα πως με μια αγορα καινουριας οθονης θα σταματησει αυτο..ή μηπως οχι.

More
18 Jun 2015 00:49 - 20 Jun 2015 21:20 #162849 by Άκης Ζαχαριάδης
Πες μου ότι είναι η GTX 970 asus Strix με τα 4Gb Ram, (Τούμπανο) από ότι κατάλαβα θέλεις μέγιστες επιδόσεις σε όλα. Μην κόλας μόνο στο V-sync , παίζουν πολλά ρόλο, άλλα όπως μου λες ότι η οθόνη σου είναι 7ετιας τότε κοιτά για μια νέα, και πάντα μιλάμε να είναι συνδεσμολογία με HDMI, vga - Οθόνη. Είναι σημαντικό!
Last edit: 20 Jun 2015 21:20 by Άκης Ζαχαριάδης.

More
18 Jun 2015 01:20 #162851 by Panagiotis
Ναι, αυτη ειναι επενδυσα πολλα λεφτα στο PC και ειμαι λιγο απαιτητικός :P .Εννοειται παντα HDMI η DVI εχω σκοπο να αγορασω για καθαρα gaming δραστηριοτητες.Απλα απο οτι διαβασα το θεμα με την οθονη ειναι στο τροπο που ανανεωνοντε τα frames.60hz ή 140hz.Απλα οι οθονες με 140hz χρονος ανανεωσης ειναι λιγο ακριβες.

More
18 Jun 2015 01:26 #162853 by Thanos Zaxariadhs
Καλησπέρα συμφωνώ και εγώ με τον Άκη όσον αφορά να πάρεις νέα οθόνη. Θέλεις κάτι με γρήγορη απόκριση κάτω τον 5 δεύτερον του δευτερολέπτου, με καλή ανάλυση και πάντα μα πάντα hdmi

More
18 Jun 2015 17:15 #162883 by Πας Παρτού

Panws wrote: Ναι, αυτη ειναι επενδυσα πολλα λεφτα στο PC και ειμαι λιγο απαιτητικός :P .Εννοειται παντα HDMI η DVI εχω σκοπο να αγορασω για καθαρα gaming δραστηριοτητες.Απλα απο οτι διαβασα το θεμα με την οθονη ειναι στο τροπο που ανανεωνοντε τα frames.60hz ή 140hz.Απλα οι οθονες με 140hz χρονος ανανεωσης ειναι λιγο ακριβες.

thanos zaxariadhs wrote: Καλησπέρα συμφωνώ και εγώ με τον Άκη όσον αφορά να πάρεις νέα οθόνη. Θέλεις κάτι με γρήγορη απόκριση κάτω τον 5 δεύτερον του δευτερολέπτου, με καλή ανάλυση και πάντα μα πάντα hdmi

To DVI βγήκε το 1999 και είναι απαρχαιωμένο σήμερα λόγω DisplayPort. Απλά αγνοήστε το. Είμαστε στο 2015.

Το DisplayPort είναι καλύτερο από το HDMI και ταυτόχρονα πιο ανοιχτό. Αν και οι μάχη μεταξύ τους αναμένεται ακόμα σκληρή οφείλουμε το λιγότερο σαν καταναλωτές να έχουμε την ελάχιστη ενημέρωση να υποστηρίζουμε το DisplayPort σε σχέση με το HDMI

More
18 Jun 2015 18:12 - 18 Jun 2015 18:14 #162892 by Myrmidon
Κατα τη γνωμη μου φιλε μου πρεπει να συνδυασεις 3 παραγοντες.Η οθονη πρεπει να ειναι :

1) Gaming = οσο το δυνατον χαμηλοτερο response time.
2) Μεγαλων διαστασεων (διαγωνιος και αναλυση). Εδω σου προτεινω να σκεφτεις σοβαρα οθονη με αναλυση πανω απο 1920x1080. H GPU σου σηκωνει μεγαλυτερες.
3 ) Προσπαθησε να βρεις IPS panel. Θα με θυμιθεις!

Οταν προκειται για αγορα οθονης να εισε σιγουρος οτι προκειται για επενδυση.Η οθονη δεν ξεπερνιεται ευκολα με την παροδο του χρονου.Μη διστασεις να δωσεις λιγο περισσοτερα χρηματα για να παρεις μια που θα ταιριαξει με την ακρετα καλη καρτα γραφικων σου. Στην αναγκη βαλτο με δοσεις (ατοκες ομως ε:). Να εχεις υπ οψιν σου οτι ποιο πιθανο (σιγουρο να σου πω) ειναι να αλλαξεις GPU παρα οθονη (μεταξυ των 2).Οποτε σκεψου τι καρτες ερχονται στο μελλον και που το "πανε" οι εταιριες (GPU game developers Κλπ)....

Διαβασε λιγο το αρθρακι και ελιπζω να σε κατατοπισει περιπου..... Best Low Response Time and Input Lag IPS Gaming Monitors 2015 To google ειναι και εδω βοηθος σου.Ψαξε οθονες βρες παρουσιασεις και βαθμολογιες.Διαβασε κανα forum με χρηστες που εχουν το μοντελο που σε ενδιαφερει.Ψαξε για τυχον ατελειες που εχουν βρει ηδη αλλοι χρηστες.

Τελος, μη ξεχνας οτι πριν αγορασεις καλο ειναι να ψαξεις να βρεις που μπορεις να δεις το μοντελο που σε ενδιαφερει σε μαγαζι, να παιζει ! Προκειται για ενα σημαντικο περιφεριακο και πρεπει να το δεις με το δικο σου ματι.Στην αναγκη ζητα απο τον πωλητη να σου κανει ενα demo με 2-3 παιχνιδια σχετικα με τα γουστα σου.Ελπιζω να βοηθησα.Καλη αγορα.
Last edit: 18 Jun 2015 18:14 by Myrmidon.