Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προβλημα με οθονη και προταση αγορας νεας

More
09 May 2015 17:54 #160632 by Vasilis96
Καλησπερα
Έχω μια πολύ παλιά οθονη LG L1710 που από πέρυσι καμια φορα βγάζει μαύρη οθόνη.Οταν την ανοιγοκλείνω ανάβει για 1 δευτερόλεπτο και μετά ξαναμαυριζει.Υποψιαζομαι ότι φταιει ο πυκνωτής.Μέχρι χτες όταν γινόταν αυτο(συνήθως γίνεται όταν αλλάζω το mode της οθόνης σε ταινία στην μερα και την αφήνω να πάει σε αναμονή) το έφτιαχνα απλά πατώντας την φωτεινότητα να ανεβει λίγο αλλά σήμερα αυτό δεν δουλεύει.

Έχει κανείς καμια ιδέα έστω προσωρινή η να πάρω αύριο άλλη??Πείτε και καμια ιδέα για καινούργια οθονη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 May 2015 16:33 #160819 by Απόστολος Καραβίας
Καλησπέρα Vasilis96!

Θα σου πρότεινα να πας σε καινούργια απευθείας αν μπορείς. Δεν γνωρίζω κάτι που θα σε βοηθήσει προσωρινά, αλλά δεν ξέρω και αν αξίζει το κόπο να ασχοληθείς. Εάν θέλεις γράψε το διαθέσιμο budget σου και το σύστημα σου ώστε να βρούμε το κατάλληλο monitor, μιας και είναι απ'τα περιφερειακά που δεν αλλάζεις συχνά.

More
13 May 2015 17:01 #160820 by Vasilis96
Καλησπερα...ηδη αλλαξα την οθονη.Πηρα την Samsung T24D390EW .Θα ηθελα να δωσω ενα 50αρι παραπανω αλλα ως φοιτητης ειπα να μην ανοιχτω και αλλο γιατι θα την πληρωσω στα τσιγαρα και στα ποτα :P

Οσο για την αλλη οθονη την εδωσα στον πατερα μου γιατι του καρφωθηκε να εχει 2.Αλλαξε 2 πυκνωτες και εστρωσε.

Ευχαριστω παντως.

More
21 May 2015 04:12 #161376 by Απόστολος Καραβίας
;) Έκανες πολύ καλή επιλογή, το συγκεκριμένο μόνιτορ είναι πολύ καλό το έχω δουλέψει! Happy Gaming λοιπόν και ως φοιτητές τα 50€ παίζουν μεγάλο ρόλο, σε νιώθω!