Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

καθαριοτητα υπολογιστη

More
11 Apr 2015 17:53 #159315 by Stelios Mappouras
καλησπερα παιδια. Εχω ακουσει οτι το leaf blower μπορει να δημιουργησει στατικο ηλεκτρισμο και να καταστρεψει. Ισχυει??
Επισης για να αλλαξω παστα και Cooler στον cpu πρεπει να γειωθω? Αν ναι , πως?

Ευχαριστω εκ των προτερων ! :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Apr 2015 16:46 #159392 by Αδαμ Παπαδογιαννης
Καλησπερα, το blower δεν δημιουργει στατικο ηλεκτρισμο, απλα οταν φυσας το μηχανημα θα πρεπει με ενα κατσαβιδι να κρατας τις φτερωτες για να μην σπασουν, θελει προσοχη!Για να αλλαξεις παστα πρεπει να βγαλεις την παλια απο τον επεξεργαστη κ απο την ψυκτρα και να βαλεις καινουργια!Εννοειται οτι ολα αυτα γινονται με κλειστο το μηχανημα, εκτος ρευματος!

More
14 Apr 2015 17:09 #159394 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Οταν είχα αλλάξει την παστα για να κολλήσω την νέα ψύκτρα θυμάμαι είχα χρησιμοποιήσει ενα πανι για να καθαρίσω την επιφάνεια από τα απομεινάρια της παλιάς πάστας.

More
14 Apr 2015 17:34 #159396 by Jimmis Komitas
Το blower κάνει πολύ καλή δουλειά με προσοχή μην κάνεις καμιά "ζημιά" σε ανεμιστηράκια και πινάκια. Όσο για την πάστα με ένα πανάκι ή και χαρτί κουζίνας και λίγο οινόπνευμα βγάζεις την παλιά, καθαρίζεις καλά τις επιφάνειες βάζεις όση χρειάζεται και τοποθετείς πάλι cpu και ψήκτρα.
Δεν είναι κάτι απλά σιγά-σιγά και με υπομονή

More
29 Aug 2015 14:05 #168202 by Στέφανος Λέγος
Η απλά πας σε ένα βενζινάδικο, και το φυσάς με το πιεστικό αέρα. Αυτό κάνω κάθε 6 μήνες. Λίγο προσοχή στα μαλακά πτερύγια από ανεμιστηράκια.
Επίσης υπάρχουν κουτιά που βρωμίζουν πίο εύκολα, και άλλα πιο δύσκολα. Πχ το δικό μου σε κάθε τρύπα για ανεμιστηράκι έχει φίλτρα σκόνης.

More
29 Aug 2015 16:51 #168217 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Εγώ το PC που έχω τώρα το καθαρίζω σχεδόν κάθε έξι μήνες, μόνο που δεν έχω αλλάξει ποτέ πάστα(στα 2 χρόνια που το έχω), πρέπει να ανησυχώ?

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man