Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Blackscreen αλλα ο ήχος δουλεύει

More
08 Mar 2015 17:45 #157763 by Χρυσόστομος Καζώνης
Καλησπέρα παιδια, εχω ενα προβλημα με την οθόνη του pc.. ξαφνικά μαυρίζει αλλα ο ήχος ακουγεται μια χαρα..
εχω αλλαξει cpu,mobo,ram,psu,gpu( gigabyte r7260x) και συνεχίζει να το κάνει Όποιος μπορει να με βοηθήσει pls :/
εδώ και 3 μήνες δεν εχω βγαλει ακρη.. το εχώ παει πολλέςσ φορες σε τεχνικο και λενε οτι το Pc ειναι μια χαρα.. :pinch:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Mar 2015 18:36 #157764 by Micheal Kyriakos
Το ποιο απλό το κοίταξες? Μήπως έχει χαλάσει το καλώδιο της? HDMI ή με ότι την έχεις συνδέσει?

More
09 Mar 2015 12:06 #157793 by Χρυσόστομος Καζώνης
Ναι το έχω αλλάξει.. αλλα τα ιδια

More
09 Mar 2015 12:29 #157795 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
άλλη οθόνη δοκίμασες ? ή να βάλεις την οθόνη σου σε άλλο υπολογιστή να δεις αν δείξει εικονα?

More
09 Mar 2015 17:07 #157799 by Χρυσόστομος Καζώνης
Nαι το δοκίμασα και αυτό αλλα δεν υπήρχε εικόνα ουτε στο άλλο pc...

More
19 Mar 2015 00:22 #158209 by Δημήτρης Καλαϊτζάκης
Δοκιμασε να αλαξεις θεση της καρτας γραφικων δεν γινεται να σου λενε οτι ειναι ενταξει οι τεχνικοι που το πηγες..Δηλαδη αυτοι τι παραπανω εκαναν? το κουμποσαν σε μια οθονη και ειδαν οτι δουλευει αν και χαζο δοκιμασε να αλαξεις θεση στην καρτα γραφικων επισης δοκιμασε να δεις της ραμ σου αν ειναι στο ιδιο χρωμα στα slots μετα δοκιμασε να συνδεσεις την οθονη σου στην Onboard καρτα γραφικων εαν δεν εχει η μυτρικη σου τοτε βρες και δοκιμασε μια αλλη καρτα. αν κανεις κατι απο παραπανω ενημερωσε μας.

Life is Just A Game!

More
19 Mar 2015 00:43 #158212 by Τάσος Μαραγκός
Μηπως ζεσταινεται η οθονη κ σβηνει?μαυριζει απλα η οθονη ή σβηνει ?κοιταξε μηπως φταινει οι υποδοχες της οθονης σου ή οταν μαυριζει δινει ενδειξη το on/off (λαμπακι) στην οθονη!

More
20 May 2015 14:16 - 20 May 2015 14:17 #161309 by Μανος Πατσιαλας
Εγω πιο παλια με msi r7 260x ειχα το ιδιο προβλημα επισης ,αλλα εβγαζα το hdmi apo to monitor και το ξαναεβαζα και δουλευε πενα.Τωρα γιατι γινοταν αυτο ειλικρινα δεν ξερω αλλα δουλευε σε εμενα.Τωρα εχω 280χ και δεν το συναντισα το προβλημα ξανα με το ιδιο monitor και συστημα αρα η δικια μου 260χ ειχε προβλημα αλλα οπως ειπα και πιο πανω δεν ξερω τι το προκαλει.Ελπιζω να βοηθησα.
Last edit: 20 May 2015 14:17 by Μανος Πατσιαλας.