Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι να επιλέξω για OTE TV;

More
16 Nov 2014 17:27 #152314 by Donnie Darko
Καλησπέρα users,πάω για OTE TV και έχω τις εξής απορίες,Αν επιλέξω OTE TV Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης θα συνδέεται στο Μοντεμ και θα προβάλλει στην τηλεώραση χωρίς Lags και τέτοια;
Η να επιλέξω τον τρόπο μέσω δορυφόρου;Οσοι έχετε ένα από τα 2 απαντήστε λίγο.

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Nov 2014 13:40 #152472 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Αν ηταν να διαλέξω εγώ ένα από τα 2 θα πήγαινα χωρίς σκέψη στο δορυφορικό .Δεν μπλεκεις καθόλου με το ίντερνετ .Και έχεις και το + των HD καναλιών. Σίγουρα η εγκατάσταση με το πιάτο είναι πιο μεγάλη αλλά δεν θα έχεις ποτέ σχεδόν προβλήματα. Τα μόνα προβλήματα που παρουσιάζουν οι δορυφορικές εγκαταστασεις αν όλα είναι καλά με το πιάτο είναι σε ακραία καιρικά φαινόμενα .

More
20 Nov 2014 17:36 #152480 by Donnie Darko
OK ευχαριστώ :D τελικά εγκατέστησα το πιάτο εγώ(σιγά μην πλήρωνα μάστορα) και όλα κομπλέ :D

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)

More
20 Nov 2014 19:15 #152482 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Αν το εγκατέστησες χωρίς πεδιομετρο το τε σου βγάζω το καπέλο .Μονο αν προϋπήρχε nova με μια ελάχιστη κίνηση προς τα δεξιά τον βγάζεις τον eurobirt 9 μοίρες..Αλλιώς αν πας τυχαία τότε μπορεί να φας άπειρες ώρες να ψάχνεις σήμα. Όπως και να έχει καλή προβολή ,
Το πακέτο του ΟΤΕ προσφέρει αρκετά κανάλια σε πολύ καλή τιμή,

More
26 Nov 2014 17:56 #152629 by Donnie Darko
Ναι όντως καλά τα πακέτα...Απλά ο ανηψιός μου ήταν στην τηλέωραση και μου έλεγε αν έχει σήμα ενώ εγώ το γυρνούσα :P τα έπιασα όλα ο μπαγάσας :P.

More
03 Feb 2015 01:37 #156284 by Γιώργος Λόλας
Τελικά εκεί που ήμουν επιφυλακτικός, μια χαρά πρόγραμμα έχει το OTE TV. Και ταινιούλες ωραίες βάζει (θα πάρει και περισσότερα studios σύντομα άκουσα) και ωραίες σειρές, αλλά και full από αθλητικά. Βλέπω περισσότερο Eurosport και Motorvision πλάκα πλάκα, αν και τα ντέρμπι σε όλα τα πρωταθλήματα δε τα χάνω.

Επίσης, περνάει μια χαρά η ώρα με τα Discovery/History Channel/TLC κτλ :)

ΥΓ: Μην ξεχάσουμε και τους Kardashians στο E! B)