- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Η δευτερη ειναι eye care?Se7en wrote: καλημερα στην παρεα
λοιπον θελω να αγορασω οθονη
για gaming κ movies
μεχρι 200 ευρω
αυτη τη στιγμη εχω αυτη www.lg.com/tn_en/monitors/lg-W2284F-PF-professional
θα δω διαφορα? για την ωρα αυτη μ αρεσει αρκετα www.e-shop.gr/othoni-asus-vx239h-23-ultra-wide-led-full-hd-w...-in-speaker-black-p-PER.170232
IIYAMA είναι μια από τις ποιο σοβαρές εταιρίες σε θέματα οθόνης, που κάνει τις LG και Samsung να θυμίζουν παιδική χαρά.Asxetoss wrote: Από μια γρήγορη ματιά που έριξα νομίζω για τα λεφτά που διαθέτης είναι μια καλή επιλογή αυτή που είπες υπάρχουν και άλλες οθόνες με 2ms απόκριση αλλά δεν με ενθουσιάζει η μάρκα της (IIYAMA ).
Markos.G.D. wrote: Καλησπέρα σε όλη τη παρέα.
Έχοντας αφήσει αρκετά χρήματα στην άκρη, και εφόσον είχα και τα γενέθλια μου πρόσφατα είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου.
Κάτι που πολύ καιρό το σκέφτομαι και δεν το παίρνω απόφαση ποτέ γιατί δεν ξέρω τι να διαλέξω.
Ένα monitor για το PC και το PS4 μου.
Θα προτιμούσα να ήταν TV, όμως οποιαδήπωτε άλλη πρόταση δεκτή!
Κυρίως την θέλω για gaming, για ταινίες, γενικά για χάζεμα στο internet, και μετά για παρακολούθηση καναλιών.
Άρα η απόσταση θέασης ποικίλει.
Γενικά θα ήθελα μερικές συμβουλές όπως πχ τι ανάλυση να διαλέξω ή μέχρι πόσες ίντσες θα πρέπει να να ψάχνω και διάφορα άλλα τέτοια χαρακτηριστικά....
Σκέφτομαι να την τοποθετήσω επάνω στο γραφείο, χωρίς όμως αυτό να 'ναι απαραίτητο...
Μπορώ να διαθέσω μέχρι 500 ευρώ...
Ευχαριστώ!
Χωρίς 2η σκέψη πας εδώ .Markos.G.D. wrote: Καλησπέρα σε όλη τη παρέα.
Έχοντας αφήσει αρκετά χρήματα στην άκρη, και εφόσον είχα και τα γενέθλια μου πρόσφατα είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου.
Κάτι που πολύ καιρό το σκέφτομαι και δεν το παίρνω απόφαση ποτέ γιατί δεν ξέρω τι να διαλέξω.
Ένα monitor για το PC και το PS4 μου.
Θα προτιμούσα να ήταν TV, όμως οποιαδήπωτε άλλη πρόταση δεκτή!
Κυρίως την θέλω για gaming, για ταινίες, γενικά για χάζεμα στο internet, και μετά για παρακολούθηση καναλιών.
Άρα η απόσταση θέασης ποικίλει.
Γενικά θα ήθελα μερικές συμβουλές όπως πχ τι ανάλυση να διαλέξω ή μέχρι πόσες ίντσες θα πρέπει να να ψάχνω και διάφορα άλλα τέτοια χαρακτηριστικά....
Σκέφτομαι να την τοποθετήσω επάνω στο γραφείο, χωρίς όμως αυτό να 'ναι απαραίτητο...
Μπορώ να διαθέσω μέχρι 500 ευρώ...
Ευχαριστώ!