Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
aliengoa wrote: Νεκροθάφτη (όνομα και πράμα) ο i3 τι λέει; Από όσο είδα στο νετ δεν είναι τόσο καλός όσο ο i5 ειδικά στα παιχνίδια. Κάνε κανένα benchmark να δούμε μια και γενικά το σύστημα σου φαίνεται πολύ καλό.
Με συγχωρείς,Cryogenesis wrote: Το PC που θα έχω στα χέρια μου την επόμενη εβδομάδα (μονο πυργος):
TOWER: AEROCOOL QS-200 LITE BLACK
PSU: AEROCOOL STRIKE-X 600W
CPU: INTEL CORE I5-4670K 3.40GHZ LGA1150 - BOX
MOBO: ASUS B85M-E RETAIL
SOUND CARD: CREATIVE SOUND BLASTER 7.1 AUDIGY SE BULK
DVDRW: ASUS DRW-24F1ST INTERNAL DVD RECORDER BLACK
VGA CARD: GIGABYTE GEFORCE GTX650 OC GV-N650OC-1GI 1GB PCI-E RETAIL
3 FANS FOR TOWER: AEROCOOL SHARK FAN DEVIL RED EDITION 120MM
RAM: CORSAIR CMZ8GX3M4X1600C9 VENGEANCE XMP 8GB (4X2GB) PC3-12800 QUAD CHANNEL KIT C9
SSD DISK: KINGSTON SH103S3/240G HYPERX 3K 240GB SSD 2.5 SATA3 STANDALONE
Ναι μεν αλλά..Cryogenesis wrote: Την συγκεκριμένη κάρτα την χρησιμοποιώ χρόνια, και είναι μια φθηνή λύση αλλά φερέγγυα κατα την ταπεινή μου άποψη και μιλώντας στην πράξη πάντα, ποτε μα ποτε δεν είδα μπλε οθόνες που να οφείλονται σε αυτήν σε pc που έστησα ο ίδιος και με drivers μόνον recomended, χωρίς πειράγματα σε συχνότητες και στο hardware, επέτρεψε μου να διαφωνήσω τελείως γιατι μέσα στον χρόνο τουλάχιστον αλλάζω 1 pc και εκτός αυτού συντηρώ και pc διαφόρων πελατών και συναδέλφων ουδέποτε και το εννοώ ουδέποτε δεν ειχα θέμα με την συγκεκριμένη κάρτα, το την επιλέγω γιατι ειναι 7.1 και low cost και ο μόνος λόγος που την χρησιμοποιώ ειναι για να μην "φορτώνετε" ο ήχος στην μητρική, πάντως σε ευχαριστώ για την παρατήρηση ελπίζω αν έχεις κάποια άλλη να μου την πεις γιατι η δημιουργική συζήτηση και αντιπαραβολή απόψεων στην πράξη ειναι ωφέλιμη για όλους.
έχω διαβάσει και καλύτερα comments από άλλον με τις ίδιες εμπειρίες όπως εγώ:Cryogenesis wrote: *** :icon bow: γιατί γέλασα πολύ με την ανακύκλωση και το χαρτί υγείας
:icon applaud:Είναι Creative PCI.
Άρα την πετάς όπως είσαι.