Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Warning: Spoiler!Aνέστης Αδαμίδης post=258224 userid=9264 Παντελάκης Ευάγγελος post=258223 userid=31768 Τα Turtle Beach Recon 70 χάλασαν εντελώς ! Το καλώδιο ούτε το πάτησα, ούτε τίποτα , ούτε εμφανισιακά φαίνεται να έχει φθαρεί. Φεβρουάριο τα αγόρασα και πλέον θα πάρω άλλα. 35€ ακουστικά. Λέω να παραγγείλω τα Sades Tpower Over Ear Gaming Headset , έχουν καλή κριτική στο skroutz και τα βρίσκω στα 13 € με μεταφορικά. www.skroutz.gr/s/9842865/Sades-Tpower-Over-Ear-Gaming-Headset-3-5mm.html#reviews Αφού την πάτησα με τα 35 € ακουστικά, δεν ξαναπαίρνω σε ανεβασμένη τιμή. Ούτε χρόνο δεν κράτησαν. Στα 10-15 € απο δώ και πέρα. Δεν ισχύει η εγγύηση; Κοίταξε το μήπως μπορεί να γίνει κάτι, τουλάχιστον να σου κάνουν καμιά πίστωση σε άλλα ακουστικά, εάν δεν μπορούν να στα φτιάξουν ή να τα αντικαταστήσουν.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Εγώ πάντως έχω τα Microsoft Lifechat 3000 εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ακόμη λειτουργούν κανονικά. Άμα θες και για PS, εκεί θα έχεις πρόβλημα, γιατί δεν είναι συμβατά. Αλλά γενικά είναι καλή κατασκευή.
Εσύ ξέρεις το budget σου, εγώ απλά έκανα μια πρόταση η οποία είναι δοκιμασμένη από προσωπική εμπειρία. Αν θες και για το μικρόφωνο να δεις, μπορείς να δεις μερικά από τα vod στο twitch που το χρησιμοποιώ όταν κάνω stream. Το κακό απλά είναι ότι δεν έχει mute button επάνω, οπότε όταν θέλω να διακόψω για λίγο, αναγκαστικά αποσυνδέω το μικρόφωνο.
Γι' αυτό σου είπα να το κοιτάξεις μήπως μπορέσεις να βρεις απόδειξη ή κάτι που να σε βοηθήσει με το θέμα της εγγύησης. Στην τελική, ένα τηλέφωνο στο μαγαζί, να σου πουν μήπως με κάποιον σειριακό αριθμό μπορούν να το εντοπίσουν ή αν πλήρωσες με κάρτα και μπορείς να εντοπίσεις τη συναλλαγή αυτή.
Εσύ ξέρεις το budget σου, εγώ απλά έκανα μια πρόταση η οποία είναι δοκιμασμένη από προσωπική εμπειρία. Αν θες και για το μικρόφωνο να δεις, μπορείς να δεις μερικά από τα vod στο twitch που το χρησιμοποιώ όταν κάνω stream. Το κακό απλά είναι ότι δεν έχει mute button επάνω, οπότε όταν θέλω να διακόψω για λίγο, αναγκαστικά αποσυνδέω το μικρόφωνο.
Ευχαριστώ, απλά κλαίω τα 35 € , που έδωσα στα άλλα. Για το μικρόφωνο δεν είχα θέμα μέχρι τώρα και μάλιστα σε αρκετά φτηνά ακουστικά.Μάλιστα με φτηνά ακουστικά, είχα εξεταστεί στην διπλωματική εργασία και ακουγόμουν καθαρά.
Το προβλημά μου είναι πως σε μικρό χρονικό διάστημα ο ήχος ή ακούγεται από την μια μεριά μόνο ή κάνει παράσιτα.
Βέβαια μου είπες πως τα δικά σου είναι μια χαρά μετά από ένα χρόνο που τα έχεις !
Αν τα φτηνά που θα πάρω χαλάσουν, θα αγοράσω αυτά που μου πρότεινες !