Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο tablet να αγοράσω?

More
17 Dec 2013 22:07 #137388 by Γιάννης Σαββίδης
Καλησπέρα! Άνοιξα αυτό το topic για όσους ψάχνουν tablets κι ενδιαφέρονται να αγοράσουν καινούργια.

Τώρα που έρχονται Χριστούγεννα, θέλω να αγοράσω ένα tablet και πάνω στην ''έρευνά'' μου, ανακάλυψα το παρακάτω, το οποίο έχει ίδια χαρακτηριστικά με το ipad 3, ενώ το βρίσκω σε εξευτελιστική τιμή για τις δυνατότητές του! Το όνομά του ωστόσο και το γεγονός ότι δεν το βρίσκω πουθενά αλλού σε κανένα άλλο site με κρατάνε λίγο πίσω από το να το παραγγείλω αμέσως! Θέλω την γνώμη σας ειδικά αν κάποιος είναι γνώστης! Ευχαριστώ.

www.saletime.gr/index.php?city_i ... eal_id=587

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Dec 2013 00:20 #137411 by Μάνος Γρυπάρης
Καλησπερα, αν θες να δώσεις μέχρι τόσα ειναι οκ. Μπορεις να δεις και αυτο:
www.skroutz.gr/s/2666756/Vero-A9724-16GB.html

Επισης στο Gameworld χρησιμοποιουμε το MLS iQ Talk 3G. Εχει 190 ευρω ενω η απλη εκδοση 132.
www.bestprice.gr/search?q=mls+iq+tab

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
20 Dec 2013 15:51 #137547 by Γιάννης Σαββίδης
Αντικειμενικά αυτό το NST- StarMID-9777 είναι καλύτερο ως προς τα χαρακτηριστικά (αναλογικά με την τιμή των 169 ευρώ πάντα), αλλά μήπως αποδειχθεί τίποτα μούφα ? Αυτό το VERO tablet 9.7 dual core είναι δοκιμασμένο και δουλεύει καλά ? Επίσης μου είπαν ότι τα tablets με Android παρουσιάζουν πολλά περισσότερα προβλήματα σε σχέση με iOS. Ευχαριστώ προκαταβολικά!

More
21 Dec 2013 05:26 #137580 by Πας Παρτού

Gunner14 wrote: Επίσης μου είπαν ότι τα tablets με Android παρουσιάζουν πολλά περισσότερα προβλήματα σε σχέση με iOS.

μπορώ να σού απαντήσω σε αυτό. ΔΕΝ έχει σχέση με το λειτουργικό. Συσκευές με ios διαθέτει μόνο μια εταιρεία η Apple. Η οποία έχει μια στάνταρ σχετικά καλή ποιότητα κατασκευής αλλά και ακριβές τιμές. Ο καθένας μπορεί να φτιάξει συσκευές και να βάλει Android. Αυτό είναι καλό γιατί υπάρχει ανταγωνισμός (πράγμα που δεν υπάρχει στο ios). Αν όμως πχ πας και συγκρίνεις μια συσκευή ios τών 500 ευρώ με μια συσκευή Android τών 200 ευρώ και βρεις ότι το πρώτο είναι καλύτερο τότε δεν συγκρίνεις ομοειδή πράγματα. Οι συσκευές με Android μπορούν να είναι χειρότερες αλλά μπορούν να είναι και καλύτερες από τις συσκευές με ios. Σε κάθε περίπτωση δεν έχει σχέση με το λειτουργικό η ποιότητα τού υλικού. Γενικά value/money υπάρχει καλύτερο στο android λόγω ελεύθερου ανταγωνισμού (αλλά ταυτόχρονα είναι και πιο χαοτικό το πρόβλημα τής επιλογής για τον καταναλωτή)

More
21 Dec 2013 10:36 #137581 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ θα σου πρότεινα ένα iPad mini τώρα που έχει πέσει η τιμή του και γενικά σε λειτουργικό iOS θα βρεις και καλύτερα games. Τώρα βέβαια όλα εξαρτώνται από το πορτοφόλι σου.

More
21 Dec 2013 11:25 #137582 by Θοδωρής Κώτσελας
για δες και αυτο: www.bestprice.gr/item/2153523991 ... i-sm-t2100

More
22 Dec 2013 23:24 #137746 by Γιάννης Σαββίδης
Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια, γι'αυτό και δεν ψάχνω κάτι πάνω από 180 περίπου ευρώ, αλλά αφού θα δώσω περίπου 150-160 ευρώ, τουλάχιστον να πιάσουν τόπο (value for money που λέτε κι εσείς).Και αναλογικά με τις τιμές πιστεύω το VENOM που ανέβασε ο Μανος, αυτό που ανέβασα εγώ και αυτό που ανέβασε ο theonirvana είναι τα top 3.Το καθένα έχει τα + και τα - του...Το NFS που ανέβασα εγώ έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά αναλογικά με την τιμή του,το Samsung που ανέβασε ο theonirvana είναι μεν λίγο κατώτερο, αλλά είναι και έμπιστο ως προς την μάρκα + ότι έχει και εγγύηση δύο χρόνια, το VENOM του Μάνου είναι κάπου στο ενδιάμεσο. Εσείς τι θα προτείνατε αν τα βάζατε σε μια ζυγαριά ?

More
24 Dec 2013 11:58 #137888 by Jester
Φίλε Gunner, δυο σχόλια για την απορία σου. Πρώτον, πρόσεξε γιατί τόσο το Vero, όσο και το NST έχουν, με δεδομένο το real estate μιας οθόνης 10 ιντσών σχεδόν, απαράδεκτη ανάλυση. Τα 1024x768 για τα σημερινά δεδομένα είναι σχεδόν τιμωρία για το μάτι. Καλά τα specs αλλά την οθόνη θα κοιτάς. Τα samsung έχουν τίμιες οθόνες, αν και οι 7 ίντσες είναι στο κάτω όριο για tablet (αυξάνει βέβαια το portability σε σχέση με τα 10άρια).
Δεύτερον, θα σου συνιστούσα να αγοράσεις μια συσκευή εταιρείας που γενικά κινείται. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα Samsung ή LG ή Apple κλπ. Τη Vero τη γνωρίζω και είναι συμπαθής εταιρεία. Την NST όχι, οπότε για λόγους "what if" είμαι επιφυλακτικός...
Από εκεί και πέρα η τελική επιλογή είναι δική σου...Όπως το βλέπω, αφού δεν τρελαίνεσαι για specs κλπ. σκέψου απλά τι μέγεθος οθόνης προτιμάς.
Καλές γιορτές!

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
03 Jan 2016 22:35 - 03 Jan 2016 22:35 #174679 by Τάσος Νικολακόπουλος
Μία... μικρή βοήθεια για όσους σκοπεύουν να αγοράσουν οικονομικό tablet. Αυτή την περίοδο μπορείτε να βρείτε αξιόλογες συσκευές σε προσιτές τιμές. Απο 70 μέχρι και 150 ευρώ, ανάλογα με το budget σας, υπάρχουν κάποιες εξαιρετικές επιλογές μεταξύ των οποίων μπορείτε να διαλέξετε. Διαβάστε τον οδηγό αγοράς για τα 10 καλύτερα low-budget tablets.
Last edit: 03 Jan 2016 22:35 by Τάσος Νικολακόπουλος.