Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
η δικια μου αναβαθμιση ετοιμαζεται να γινει αυτη τη βδομαδαaliengoa wrote: Του χρόνου ετοιμαστείτε για γερές αναβαθμίσεις μια και τα παιχνίδια θα αρχίσουν να ζητάνε hw παρόμοιο με του PS4/XBone...
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Με γείωσες κανονικά με την απάντηση σου.
PCακιας είμαι και εγώ αλλά η αλήθεια να λέγεται. Επίσης, εδώ μιλούσαμε για gaming οπότε μια συσκευή που είναι εξειδικευμένη για αυτόν τον σκοπό συνήθως την κάνει καλύτερα την δουλειά
Του χρόνου ετοιμαστείτε για γερές αναβαθμίσεις μια και τα παιχνίδια θα αρχίσουν να ζητάνε hw παρόμοιο με του PS4/XBone...
theonirvana wrote:
η δικια μου αναβαθμιση ετοιμαζεται να γινει αυτη τη βδομαδαaliengoa wrote: Του χρόνου ετοιμαστείτε για γερές αναβαθμίσεις μια και τα παιχνίδια θα αρχίσουν να ζητάνε hw παρόμοιο με του PS4/XBone...
ty χαχαaias77 wrote:
theonirvana wrote: η δικια μου αναβαθμιση ετοιμαζεται να γινει αυτη τη βδομαδα
σ' ωραίος
theonirvana wrote:
sorry αλλά με τέτοιο τροφοδοτικό, ζόρι να τραβάει το PC που έχεις τώρα γιατί είναι της χωματερής (του κιλού). Θέμα χρόνου είναι να πάθει το συγκεκριμένο κάτι (και γενικά τέτοια τροφοδοτικά) γιατί χαλάνε πολύ γρήγορα και είναι κακής έως άθλιας κατασκευής.aias77 wrote:
μάρκα; κατασκευαστής; σειρά;
Hantol Atx Silent 120 mm fan
δεν μπορώ να δω κάτι άλλο πρέπει να το βγάλω.
aliengoa wrote: Οπως βλέπεις η τεχνολογία των νέων κονσολών είναι πολύ πιο μπροστά απο των σημερινών PC ενώ δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι 2 εταιρίες Sony και Ms επέλεξαν και οι δύο την AMD για CPU/GPU/Chipset (αυτό πάει στα Intel fanboys που βάλθηκαν να μας "πείσουν" για την ανωτερώτητα της σχεδίασης της Intel χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι καλοί).
CPU:INTEL I5-760 3.4hzaliengoa wrote:
theonirvana wrote:
Περιμένω να δω specs
Damienkar wrote: Φιλε μου μαλλον δεν ξερεις τιποτα...επελεξαν amd για τον λογο οτι ειναι πιο φθηνοι,οι επεξεργαστες που εχουν μεσα οι next gen κονσολες ειναι αδυναμοι...η amd τους εκανε για να ανταγωνιστει την intel στα laptop εναντι των atom...επεξεργαστες των σημερινων pc κυριολεκτικα διαλυουν αυτων των PS4-xone...το Jaguar λες δεν εχει ερθει ακομα στα pc???τους APU τους ξερεις???ε αυτο ειναι η ιδια αρχιτεκτονικη...συγγνωμη για το υφος μου αλλα δεν μπορω να βλεπω τοσο παραπληροφορηση...οταν μιλαμε για κατι καλυτερα να ξερουμε πρωτα,αλλιως να λεμε μονο την προσωπικη μας αποψη και οχι να τα παρουσιαζουμε σαν γεγονοτα...