Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Frames στο PC

More
24 Jun 2013 16:44 #126575 by Θοδωρής Κώτσελας

aliengoa wrote: Του χρόνου ετοιμαστείτε για γερές αναβαθμίσεις μια και τα παιχνίδια θα αρχίσουν να ζητάνε hw παρόμοιο με του PS4/XBone...

η δικια μου αναβαθμιση ετοιμαζεται να γινει αυτη τη βδομαδα :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jun 2013 22:00 - 25 Jun 2013 22:02 #126724 by Δημήτρης Δημητρουλόπουλος

Με γείωσες κανονικά με την απάντηση σου.

PCακιας είμαι και εγώ αλλά η αλήθεια να λέγεται. Επίσης, εδώ μιλούσαμε για gaming οπότε μια συσκευή που είναι εξειδικευμένη για αυτόν τον σκοπό συνήθως την κάνει καλύτερα την δουλειά

Του χρόνου ετοιμαστείτε για γερές αναβαθμίσεις μια και τα παιχνίδια θα αρχίσουν να ζητάνε hw παρόμοιο με του PS4/XBone...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα +1 συμφωνώ
Last edit: 25 Jun 2013 22:02 by Δημήτρης Δημητρουλόπουλος.

More
25 Jun 2013 22:03 #126726 by Δημήτρης Δημητρουλόπουλος

theonirvana wrote:

aliengoa wrote: Του χρόνου ετοιμαστείτε για γερές αναβαθμίσεις μια και τα παιχνίδια θα αρχίσουν να ζητάνε hw παρόμοιο με του PS4/XBone...

σ' ωραίος ;)

More
25 Jun 2013 23:54 #126730 by Θοδωρής Κώτσελας

aias77 wrote:

theonirvana wrote: η δικια μου αναβαθμιση ετοιμαζεται να γινει αυτη τη βδομαδα :D

σ' ωραίος ;)

ty χαχα :D :D

More
26 Jun 2013 03:14 #126737 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

theonirvana wrote:

Περιμένω να δω specs :rolleyes:

More
01 Jul 2013 19:41 #127212 by Ανδρέας Γρυπάρης

aias77 wrote:

μάρκα; κατασκευαστής; σειρά;

Hantol Atx Silent 120 mm fan

δεν μπορώ να δω κάτι άλλο πρέπει να το βγάλω.

sorry αλλά με τέτοιο τροφοδοτικό, ζόρι να τραβάει το PC που έχεις τώρα γιατί είναι της χωματερής (του κιλού). Θέμα χρόνου είναι να πάθει το συγκεκριμένο κάτι (και γενικά τέτοια τροφοδοτικά) γιατί χαλάνε πολύ γρήγορα και είναι κακής έως άθλιας κατασκευής.

Ξεκινάς πρώτα με ένα σωστό τροφοδοτικό, όπως αυτό .
Και μετά προχωράς στο θέμα κάρτας γραφικών, για να αντέξει. Αλλιώς αν βάλεις μεγαλύτερη από την Geforce 640 που έχεις τώρα, σίγουρα θα κάνει τσάφ γιατί είσαι στο όριο.

More
12 Jul 2013 10:02 #128136 by Χρονης Καραγεωργιαδης

aliengoa wrote: Οπως βλέπεις η τεχνολογία των νέων κονσολών είναι πολύ πιο μπροστά απο των σημερινών PC ενώ δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι 2 εταιρίες Sony και Ms επέλεξαν και οι δύο την AMD για CPU/GPU/Chipset (αυτό πάει στα Intel fanboys που βάλθηκαν να μας "πείσουν" για την ανωτερώτητα της σχεδίασης της Intel χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι καλοί).

Φιλε μου μαλλον δεν ξερεις τιποτα...επελεξαν amd για τον λογο οτι ειναι πιο φθηνοι,οι επεξεργαστες που εχουν μεσα οι next gen κονσολες ειναι αδυναμοι...η amd τους εκανε για να ανταγωνιστει την intel στα laptop εναντι των atom...επεξεργαστες των σημερινων pc κυριολεκτικα διαλυουν αυτων των PS4-xone...το Jaguar λες δεν εχει ερθει ακομα στα pc???τους APU τους ξερεις???ε αυτο ειναι η ιδια αρχιτεκτονικη...συγγνωμη για το υφος μου αλλα δεν μπορω να βλεπω τοσο παραπληροφορηση...οταν μιλαμε για κατι καλυτερα να ξερουμε πρωτα,αλλιως να λεμε μονο την προσωπικη μας αποψη και οχι να τα παρουσιαζουμε σαν γεγονοτα...

More
12 Jul 2013 11:15 #128140 by Θοδωρής Κώτσελας

aliengoa wrote:

theonirvana wrote:

Περιμένω να δω specs :rolleyes:

CPU:INTEL I5-760 3.4hz
GPU:GIGABYTE 7870 GHZ edition 2GB
PSU:Corsair Builder Series CX600 600W PSU 80+ Bronze
RAM: corsair 8gb 1333αρες
αυτα κυριως.τα νεα εξαρτηματα ειναι η καρτα γραφικων,η ram και το Psu :) :)

More
12 Jul 2013 13:29 #128151 by Rhamnous
Replied by Rhamnous on topic Frames στο PC
Θα συμφωνήσω οτί τα σημερινά pc είναι πολύ καλύτερα από τις νέες κονσόλες, πχ το Xbox One έχει μια κάρτα γραφικών παρόμοια της 7790 που κάνει 130 ευρώ.

To καλό για τους pc gamers είναι οτι ps4/xbone, χρησιμοποιούν x86 αρχιτεκτονική, οπότε τα παιχνίδια θα τρέχουν και σε pc χωρίς παραπάνω δουλειά.

More
12 Jul 2013 13:46 #128152 by Γιάννης Πετρόχειλος

Damienkar wrote: Φιλε μου μαλλον δεν ξερεις τιποτα...επελεξαν amd για τον λογο οτι ειναι πιο φθηνοι,οι επεξεργαστες που εχουν μεσα οι next gen κονσολες ειναι αδυναμοι...η amd τους εκανε για να ανταγωνιστει την intel στα laptop εναντι των atom...επεξεργαστες των σημερινων pc κυριολεκτικα διαλυουν αυτων των PS4-xone...το Jaguar λες δεν εχει ερθει ακομα στα pc???τους APU τους ξερεις???ε αυτο ειναι η ιδια αρχιτεκτονικη...συγγνωμη για το υφος μου αλλα δεν μπορω να βλεπω τοσο παραπληροφορηση...οταν μιλαμε για κατι καλυτερα να ξερουμε πρωτα,αλλιως να λεμε μονο την προσωπικη μας αποψη και οχι να τα παρουσιαζουμε σαν γεγονοτα...

To Xbox One/PS4 θα το πληρωσεις μια φορα 500/400 ευρω και θα εισαι εξαδφαλισμενος να παιζεις παιχνιδια για 7-8 χρονια τουλαχιστον. Στο PC καθε 2 χρονια θες αναβαθμιση. Οποτε σημασια δεν εχει οτι υπαρχουν οι επεξεργαστες, ή οτι ειναι φθηνοι ή αδυναμοι, σημασια εχει οτι σε καλυπτουν οι εταιριες να μπορεις να παιζεις παιχνιδια. Ειναι γνωστα τα bugs των game σε pc και οι δυσκολιες που υπαρχουν στο να γινονται αναβαθμισεις. Οποτε το pc δεν ειναι πανακεια.