Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gaming mouse: Προτάσεις αγοράς/Ποιο να αποκτήσω?

More
10 Oct 2013 10:31 #133679 by Πολύδωρος Στολτίδης
εγώ θα σου πρότεινα από την σειρά αυτή το το Naga Epic και αρκετά καλό είναι σαν ποντίκι και μεγάλη ευκρίνια στις κινήσεις και ασύρματο και δικιά του βάση φόρτησης και τα πάντα ....με λίγα λόγια σου λύνει τα χέρια για όλες τις δουλειές.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Oct 2013 13:41 #133683 by Χριστιάνα Θάνου
Όπως είπαμε με τον Γρηγόρη χτες στην εκπομπή Users, ένα ποντίκι δεν είναι ανάγκη να είναι πανάκριβο για να είναι καλό. Όποιος διαθέτει τα χρήματα μπορεί να δοκιμάσει της Razer, της Steelseries και της Roccat γιατί είναι πραγματικά κορυφαία. Παρόλα αυτά και με φθηνότερα ποντίκια μπορεί να κάνει κανείς άνετα τη δουλειά του. Για παράδειγμα με της Turbo-X τα gaming mouse και με την σειρά G της Logitech όπως π.χ το Logitech G300.

More
15 Oct 2013 17:50 #133920 by Panagiwths Bourdoumpas
Αν θες Mouse σου προτείνω το G9x της Logitech! Το είχα αγοράσει πριν λίγους μήνες για 60 ευρώ περίπου κ πραγματικά είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου. Ως κλασσικός LOLακιας έχω βολευτεί αφάνταστα με αυτό το ποντίκι.

More
15 Oct 2013 18:12 #133928 by Δημήτρης Κρόμπας
Εγω προτείνω το razer deathadder

More
09 Jan 2014 23:26 #138877 by Χριστιάνα Θάνου
Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι gamers έχουν αγοράσει τουλάχιστον ένα gaming ποντίκι είτε γιατί άκουσαν καλά λόγια για αυτό, είτε γιατί η εταιρία έκανε καλή δουλειά στη διαφήμισή του :P
Σε αυτό το topic θα μιλάμε για τα gaming mice που έχετε ή που θέλετε να αγοράσετε. Μπορειτε να ρωτήσετε ότι θέλετε σχετικά με τα νέα ποντίκια που επιθυμείτε να αγοράσετε (μαζί με τι χρήση το θέλετε και το budget έχετε) και θα σας δώσουμε τις προτάσεις μας.
[youtube:ubozhp92]
[/youtube:ubozhp92]

Το παραπάνω βίντεο έχει μέσα και το Razer Naga Hex League of Legends edition. Για εμένα, αν και μοιάζει με τηλέφωνο όπως λένε, αποτελεί κορυφαία επιλογή για τα MOBA και action RPG games. Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλά ακόμη mice που ταιριάζουν στο LoL, το Dota 2 κ.α.

[youtube:ubozhp92]
[/youtube:ubozhp92]
Αυτό είναι και το ποντίκι που χρησιμοποιώ, το Razer Naga 2014.

More
09 Jan 2014 23:40 - 09 Jan 2014 23:46 #138882 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Εγώ έχω το Razer Abyssus Mirror Edition.

Προσωπικά με βόλευε αυτό το ποντίκι καθώς δεν παίζω mmo και δεν χρειάζομαι παραπάνω κουμπιά, και επίσης το πιάσιμο της παλάμης στο συγκεκριμένο ποντίκι με βολεύει.

Θετικά:
Φτηνό
Αν και πλαστικούρα, έχει σχετικά καλή κατασκευή, δεν μου έχει χαλάσει ακόμα και παίζω lol και games καθημερινά.
Cool εμφάνιση όταν είναι καθαρό.
Καλό στην χρήση.
Τέλειο για finger tip grip.

Αρνητικά:
Σκέτο πλαστικό η έκδοση μου.
Οι Drivers είναι έκτρωμα. Το έχω χωρίς Drivers στο pc και δουλεύει μια χαρά. Δεν είναι αρνητικό του ποντικιού καθώς παίζει και χωρίς αυτούς, αλλά αρνητικό της Razer στο support της πάνω στο ποντίκι.
Γεμίζει βρομιές εύκολα και θέλει τακτικό καθάρισμα.
Θέλει καλό mousepad. Χωρίς mousepad δεν κουνιέται καν (φαντάζομαι όλοι οι gamers έχουμε mousepad της προκοπής).

Γενικά είμαι χαρούμενος με το ποντίκι. Θα το ξανα αγόραζα αν ήθελα φτηνό gaming ποντίκι. Αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να παίξω κρατώντας άλλο. Για την τιμή του καλό.
Last edit: 09 Jan 2014 23:46 by Γιάννης Παναγιωτίδης.

More
09 Jan 2014 23:44 #138884 by Aris Chatzitheocharis
Ποια ειναι η γνωμη σας για το steelseries sensei??αξιζει τα λεφτα του??..γενικα εχω ακουσει οτι steelseries>razer για headsets αλλα για τα ποντικια δν ειναι τοσο καλοι...

More
09 Jan 2014 23:53 - 09 Jan 2014 23:58 #138888 by Γιωργος Φραζεσκαρος
αρη, θα ήθελα να μου πεις για πιο game το θες (πιο παίζεις συνήθως ή τι είδους)

Ο Καρχαρίας όμως μου το παίζει τσανμπουκάς
Last edit: 09 Jan 2014 23:58 by Γιωργος Φραζεσκαρος.

More
09 Jan 2014 23:55 #138889 by Χριστιάνα Θάνου
Πιστευω οτι το sensei αξιζει πολύ σαν αγορά. Έχει πολύ καλή απόκριση, γλιστράει όσο πρέπει και μπορεί να γίνει πολύ γρήγορο που σημαίνει ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα και για FPS games.

More
09 Jan 2014 23:59 #138891 by Aris Chatzitheocharis
παιζω κυριως league of legends και τωρα τελευταια battlefield 4 και csgo...το hearthstone δεν το αναφερω καν για ευνοητους λογους :p