Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Lordwinter wrote:
H Lenovo αναμένεται να μπει δυνατά στο...κόλπο των gaming desktops με το Erazer X700. Το σύστημα προορίζεται μόνο για hardcore gamers καθώς θα κοστίζει περίπου 1500$ και αναμένεται να φτάσει από τα μέρη μας με μια σαφώς πιο τσιμπημένη τιμή. Το Erazer X700 θα έχει dual-graphics support με δύο NVIDIA GeForce GTX660 ή δύο AMD Radeon HD 8950, ενώ θα υποστηρίζει overclocking με το πάτημα ενός κουμπιού χάρις στον μηχανισμό "OneKey Overclocking" τον οποίο εισάγει για πρώτη φορά η Lenovo.
Θα είναι εφοδιασμένο με i7 επεξεργαστή τελευταίας τεχνολογίας και 16GB DDR3 μνήμη. Επιπλέον, μέσω της τεχνολογίας AMD Eyefinity θα μπορείτε να συνδέσετε στο PC σας μέχρι και έξι οθόνες ταυτόχρονα. Τέλος, αξίζει ιδιαίτερα να αναφερθούμε στο άκρως επιθετικό design του που στην κυριολεξία...κόβει την ανάσα.
Το Erazer FX700 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.
krabby wrote: Και να αναφέρουν ακριβή ημερομηνία..η ''ακριβή'' τιμή θα το κάνει απλησίαστο μοντελάκι για τη μέση τσέπη ακόμα και των πιο hardcore gamers.
Vasilis wrote:
krabby wrote: Και να αναφέρουν ακριβή ημερομηνία..η ''ακριβή'' τιμή θα το κάνει απλησίαστο μοντελάκι για τη μέση τσέπη ακόμα και των πιο hardcore gamers.
δεν νομίζω να ξεπερνά σε τιμή ένα alineware.
theonirvana wrote: και εγω αυτο ηθελα να πω.το design φερνει πολυ σε alienware.
παντως ειναι υπερ-ΤΟΥΜΠΑΝΟ το Lenovo.αν κανει και στην Ελλαδα 1500$(δηλαδη γυρω στα 1.137 ευρω συμφωνα με το google)ειναι παρα πολυ καλη τιμη.
ειπα να πω και εγω καμια βλακειουλα να περασει η ωραkrabby wrote:
theonirvana wrote: και εγω αυτο ηθελα να πω.το design φερνει πολυ σε alienware.
παντως ειναι υπερ-ΤΟΥΜΠΑΝΟ το Lenovo.αν κανει και στην Ελλαδα 1500$(δηλαδη γυρω στα 1.137 ευρω συμφωνα με το google)ειναι παρα πολυ καλη τιμη.
Θοδωρή δεν πιστεύω πως αν έρθει θα κάνει 1.140...τα ''μεταφορικά'' πάντα μας κόστιζαν πολύ στην Ελλάδα..