Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Stop Online Piracy Act

More
28 Nov 2011 23:46 #102003 by Γιάννης Σφηνιάς
Δεν ξέρω αν έχετε ακούσει για το θέμα αλλά στην Αμερική καταθέσανε νομοσχέδιο που αφορά την πειρατεία, με το οποίο θα πάρουνε διάφορα μέτρα για να την εξαλείψουν. Έχω γράψει ένα άρθρο αν θέλετε να ενημερωθείτε επί του θέματος στο παρακάτω link.
gameworld.gr/previews/internet/4501-stop-online-piracy-act

Κατά τη γνώμη μου πάνε να κάνουν ένα μεγάλο λάθος. Προσβάλει την ελευθερία λόγου που προσφέρει το διαδίκτυο και θα κυκλοφορεί ένα αίσθημα φόβου μέσα σε κάθε καρμίρικο site και χρήστη για το τι θα μπορεί να δημοσιεύσει και τι όχι. Πρόκειται να παραλύσει όλο το internet!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Nov 2011 01:40 #102007 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Κάποια στιγμή θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, και πολύ αργήσανε. Αλλά πιστέυω ότι κάποιος τρόπος θα βρεθεί να πάρουν τα τέτοια μας πάλι. Τα στούντιο του hollywood νομίζουν ότι θα επανέλθουν τα κέρδη που είχαν παλιά. Δυστυχώς δεν καταλαβαίνουν ότι τα διαφυγόντα κέρδη είναι από ένα σωρό ΑΘΛΙΕΣ ταινίες που μας πλασάρουν και έτσι και αλλιώς 8 ευρώ να πάμε σινεμά δεν θα δώσουμε. Βγάλανε κάποτε πολύ χρήμα, ας ακολουθήσουν επιτέλους το ρεύμα της εποχής. Σεβαστείτε τον καταναλωτή να σας ακουμπίσουμε και τα λεφτά μας και μη μας περνατε για ηλιθιους. Για τα παιχνίδια είναι λίγο διαφορετική η κουβέντα αλλα ισχύουν πολλά από τα παραπάνω

More
29 Nov 2011 02:05 #102011 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Και αυτοί ψαχνουν απο το που θα μαζέψουν μου φαίνετε τελικά..

More
29 Nov 2011 05:36 #102018 by xristinaga
Replied by xristinaga on topic Stop Online Piracy Act
Οι εποχές είναι δύσκολες και εκτός απο εμάς τελικά ζορίζονται και οι μεγαλες εταιρίες.