Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Συμβουλες για αγορα νεου PC

More
26 Nov 2011 01:51 #101878 by ALi_Corleone
καλησπερα παιδια, θελω να αγορασω καινουριο υπολογιστη επιτελους, ειμαι διατεθημενος να δωσω 800-900 βαρια βαρια κ 1000 ευρω, θελω εναν αξιοπιστο κ δυνατο υπολογιστη, δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα με gaming αλλα θελω να κανω μια αρχη (μονο manager παιζω κ θα λιωνω αρχικα) ασχολουμαι πολυ με ταινιες κ μουσικη οποτε θελω ποιοτικο home entertainment, κ ενα pc για χρονια, απο αυτα που εχω ψαξει κ ρωτησει σε αρχικο σταδιο μου εκανε τρομερη εντυπωση οι ssd σκληροι δισκοι κ μαυτα που τραβαω με το τωρινο pc οπωσδηποτε θελω κτ τετοιο στο νεο!! που να δωσω βαση, τι να προσεξω, απο που να αγορασω (πλασιο ή multirama?) κ μια καλη συνθεση υπολογιστη αν εχετε να προτεινετε η καποιον ετοιμο που θεωρειτε τουμπανο, εγω βρηκα αυτον εδω κ μαρεσει πολυ www.multirama.gr/products/produc ... tid=010100 , ευχαριστω

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Nov 2011 02:44 #101879 by Basilhs23
Ορίστε μια πρόταση που είχε κάνει ένας φίλος μου σε ένα άλλο παιδί και είναι μια πάρα πολύ δυνατή σύνθεση,είναι χωρίς οθόνη,ηχεια,ποντικι κτλπ γιατί αν κατάλαβα σωστά πρέπει να έχεις.Απλώς επειδή σου έχω βάλει αρκετά καλή κάρτα γραφικών απλώς πες μας τι οθόνη έχεις για να δούμε αναλύσεις κτλπ.
Επίσης καίρια άποψη μου(και πολλών άλλων)ποτέ μη παίρνεις έτοιμα κουτιά που προσφέρουν γιατί υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι,καλύτερα να τα έχεις κομμάτι κομμάτι και όλα σφραγισμένα για να είσαι σίγουρος.Αν δεν μπορείς να το συναρμολογήσεις μόνος σου μπορείς να το πας σε κάποιον γνωστό σου ή σε κάποιο μαγαζί που θα έχεις καλές συστάσεις.Τέλος στους ssd βάζεις το λειτουργικό και κάποια προγράμματα και όχι παιχνίδια για να μην φθείρεται,για αυτήν την δουλειά υπάρχει ο άλλος σου σκληρός.

case:
CoolerMaster CM 690 II Advanced

psu: www.bestprice.gr/item/2151211792 ... s+TX650+V2

mobo:
www.bestprice.gr/item/2151225983 ... -990XA-UD3

cpu:
AMD Phenom II X4 960T BE

ssd:
www.bestprice.gr/item/2152798936 ... tate+Drive

hdd:
www.bestprice.gr/item/2152799440 ... 1000.C+1TB

gpu:
www.bestprice.gr/item/2152870052 ... HD6950+2GB

ram:
www.bestprice.gr/search?q=Kingst ... +2%29+XMP+

Σύνολο 850-870Ε περίπου

More
26 Nov 2011 06:01 #101882 by Ανδρέας Γρυπάρης
με κάλυψε ο Βασίλης στην απάντηση, απλά να προσθέσω στο θέμα του SSD, αν δεν βρεις τον crucial M4, ψάξε και για Corsair F60, Corsair Force 3 60GB και Corsair Force 3 GT 60GB.(με τη σειρά από τον καλό στον καλύτερο)
Έτσι όπως έγιναν οι τιμές στους σκληρούς δίσκους καλύτερα να έβαζα και 2ον SSD για τα παιχνίδια παρά μαγνητικό δίσκο. Οι μαγνητικοί δίσκοι ήταν καλή επιλογή πριν γίνει η πλημμύρα στην Ταϊλάνδη, μετά αυξήθηκαν οι τιμές μέχρι και 265%.

More
26 Nov 2011 12:17 #101889 by ALi_Corleone
με την οθονη αστο ειναι μια mag 19'' που ειχα παρει σετακι με το pc prin 7 xronia, αλλα θα παρω καινουρια λιγο μετα τον πυργο, σκεφτομαι γυρω στις 21.5 -23 ιντσες LED κ μαλλον samsung, ευχαριστω παιδια