Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Θα σου πρότεινα να το πάρεις το pc σου ξεχωριστά το κάθε κομάτι. Και θα σου βγει φθηνότερο και καλύτερο γιατί εσύ θα τα επιλέξεις μόνος σου. Για σκληρό πάρε ένα hitachi 1 terabite. Η μάρκα αυτή είναι πολύ καλή και θα σου κρατήσει για χρόνια και κοστίζει περίπου 200 με 300 ευρό.
Αν θες βάλε ένα PC με 750 Ευρώ και γράψε από κάτω ότι το όριο που επέλεξες ήταν αυτό και απλά ανέφερε ότι συν 150 Ευρώ θα πλήρωνες για ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι ας πούμε ...aliengoa wrote: Ωραία ιδέα. Να κάνω μια πρόταση; Να κάνουμε την τιμή 750 ευρώ; Η να πούμε χωρίς οθόνη. Πάντως με ενδιαφέρει άμεσα γιατί ψάχνω να δω αν μπορώ να αναβαθμίσω το PC μου και να κρατήσω μόνο την κάρτα γραφικών (μια και είναι η 4890 λέω να γλιτώσω ένα ποσό και να το αφήσω για τον επόμενο χρόνο).
Τι λετε;
Όσων αφορά την μνήμη , στα Games δεν αξίζει να πάρεις πάνω από 12 GB ... Είδα και βιντεάκια που τέσταραν για το αν τα FPS του παιχνιδιού θα ανεβούν ... ιδιαίτερα ελάχιστα ... το ίδιο αντιστοιχεί και για το Rendering ... για το μόνο λόγο δηλαδή που θα τις πάρεις είναι για αυτά τα 16 Gb και όχι για τις υπόλοιπες λειτουργίες ... ενημερώνω απλά ...aliengoa wrote: Για το πακέτο επεξεργαστή + μητρική + μνήμη με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο και αυτά έχω σκοπό να πάρω αν και για μνήμη θα πάω σίγουρα για 8Gb ίσως και 16! Για την κάρτα γραφικών όπως είπα δεν θα πάρω προς το παρόν αν και είμαι φαν της ATi/AMD οπότε ίσως να στραφόμουνα προς μια 7850.
Τέλος, για τροφοδοτικό θα αγόραζα ένα Corsair. Θα το ψάξω καλύτερα και όταν κατασταλάξω θα ενημερώσω το ποστ μου για να είναι και πιο ευδιάκριτο.
Το έχεις δοκιμάσει ... ; Θέλω να πω είχες κάποιο πρόβλημα ; Γιατί εμένα προσωπικά μια χαρά κρατιέται εδώ και τουλάχιστον 1 χρόνο ... απλά το βρίσκω φτηνό και βολικόSirLvr wrote: Το turbo-x τροφοδοτικό σε 2-3 μήνες θα θέλει άλλαγμα...