Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sites για να κάνετε Update Software & Hardware!

More
31 Oct 2011 18:22 #100939 by Μάνος Γρυπάρης
Υπάρχουν δύο sites τα οποία ξέρουν πολύ καλά περισσότεροι οι τεχνικοί. Μέσω των sites αυτών μπορείτε να κάνετε άμεσα update τα προγράμματα και το hardware του υπολογιστή σας.

www.ninite.com : Τσεκάρετε τα προγράμματα που θέλετε και μετά πατήστε "Get Installer" στο κάτω μέρος της σελίδας. Αμέσως θα κατεβάσετε ένα και μόνο αρχείο που θα περιέχει όλα τα προγράμματα που ζητήσατε. Το αρχείο αυτό θα αναλάβει να κάνει εγκατάσταση ή να τα αναβαθμίσει στην τελευταία έκδοση αν τα έχετε ήδη!

www.pcidatabase.com : Αν πάτε στο Control Panel/System/Device Manager και δείτε τις συσκευές σας, τότε με δεξί κλικ Properties μπορείτε να δείτε και τους drivers που έχουν. Κάποιοι drivers είναι παλιοί. Το site αυτό αναλαμβάνει να βρει τους τελευταίους drivers, ανάλογα με την εταιρεία (Vendor Search) ή το ακριβές μοντέλο της κάρτας σας (Device Search) αν το γνωρίζετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ψάχνετε άσκοπα στα sites των εταιρειών. Τα έχετε όλα συγκεντρωμένα σε ένα site. Αναβαθμίζοντας το hardware σας με τους τελευταίους drivers έχετε αντίστοιχα καλύτερη απόδοση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Oct 2011 21:00 #100941 by Kostas Milonas
To pcidatabase.com το ειχα υπ οψιν μου, αλλα το ninite.com μου ειχε ξεφυγει! Πολυ καλο φαινεται και ανυπομονω να στησω ενα υπολογιστη και να το δοκιμασω :-)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
More
27 Nov 2011 19:44 #101946 by araliki
υπάρχει και το open source ZeuAPP ( blog.zeusoft.net/zeuapp/ ) που περιλαμβάνει 182+ προγράμματα που μπορείς να εγκαταστήσεις και να κάνεις update. πολύ καλό!

More
27 Nov 2011 21:14 #101948 by Kostas Milonas
Απο το ninite.com εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος, αφου σου εγκαθιστα πολυ γρηγορα ολα οσα θελεις να βαλεις σε μια καθαρη εγκατασταση και ειναι το ιδιο βολικο στο να αναβαθμισεις τα προγραμματα που ειναι ηδη εγκατεστημενα! Thanks Μανο που το μοιραστηκες :-)

Δεν εχω δει το ZeuAPP ακομα, αλλα μου φαινεται οτι με το ninite.com κανεις πιο γρηγορα την δουλεια σου, αφου τα κατεβαζει ολα οσα του πεις και τα εγκαθιστα μονο του. Μπορει να εχει πιο πολλα προγραμματα στο ZeuAPP, αλλα δε ειναι τοσο τραγικο που δε τα εχει το αλλο...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
29 Nov 2011 16:43 #102041 by araliki
ok, είχα την εντύπωση ότι δεν σε ειδοποιεί και για τις ενημερώσεις των ήδη εγκατεστημένων. δοκιμάζω και εγώ το ninite.com και επανέρχομαι.