- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
person\ wrote: Εντάξει νόμιζα πως μιλάμε για κονσόλες.Και οι ημερομηνίς αυτών των παιχνιδιών είναι σχεδόν επιβεβαιωμένες.
person\ wrote: Τώρα αν εσύ έχεις την απαραίτητη δομή του χεριού σου για να πατάς ταυτόχρονα το A,το B και το σταυρό,συγχαρητήρια.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Sir_A_K\ wrote: Εγώ πάντως ξέρω ότι σιγά σιγά (πολύ σιγά όμως) αρχίζουν να μειώνουν τις τιμές για διάφορα περιφεριακά του Xbox 360. Η αρχή έγινε με το τιμόνι και από τη στιγμή που πλέον έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό η elite έκδοση, δε θ' αργήσει η μέρα που οι τιμές όλων των άλλων εκδόσεων θα συμπιεστούν προς τα κάτω.
Sir_A_K\ wrote: Αυτό που πρέπει ωστόσο να γίνει άμεσα είναι να μειωθούν οι τιμές των τίτλων. Εκεί χάνεται κατά κύριο λόγο το παιχνίδι
JaCk_RiDeR\ wrote: καλησπέρα !! έχω καιρό να μπω στο forum !! έγραφα ξέρετε πανελλήνιες. αλλά τώρα που τελείωσα ορίστε το πρώτο μου post.
Λοιπών για το θέμα αυτό, το WIΙ μπορεί να μην προφέρει γραφικά , HDI και όλα όσα προσφέρουν οι άλλες δυο αλλά προσφέρει διασκεδάσει σε μια παρέα και όταν παίζεις μόνο σου και δίνει μια αίσθηση διαφορετική αυτά τα δυο πράγματα οι άλλες δυο δεν το δίνουν σε τόσο μεγάλο επίπεδο και αυτό κάνει το WIΙ να έχει ένα προτέρημα .