Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

wii key

More
17 May 2010 16:29 #72217 by Μπάμπης Χαραλάμπους

draginfable wrote: Κολλάει στο θέμα της εγγύησης. Είχε κάνει διάφορα πράγματα στο psp όπως και στην συγκεκριμένη περίπτωση το wii key για το wii και κανονικά δεν θα έπρεπε να το δεχτεί η sony διότι ακυρώνεται η εγγύηση αλλά του το άλλαξε. Θέλω να πώ ότι δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο απόλυτοι στο θέμα της εγγύησης.

Αλλο το PSP άλλο το Wii. Στο PSP παιρνάς το custom firmware και όποτε θες το βγάζεις και δεν μένει ουτε ιχνος από αυτο. Στο Wii τώρα πως θα τους κρύψεις ολόκληρο τσιπάκι που το εχεις κολλήσει πάνω στην μητρικη;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 May 2010 11:07 #72241 by Άγγελος Φασούλης
:-k Δεν το σκέφτηκα αυτό.

More
25 Oct 2010 20:27 #82573 by tunerakos
Replied by tunerakos on topic wii key
μα γιατί να πάρει κανείς αυτό όταν μπορεί να κάνει softmod και άμα συμβεί κάτι να το γυρίσει στο εργοστασιακό firmware.. εγώ έκανα softmod παρόλο που δεν είχα ιδέα και εμπειρία από τέτοια πράγματα με μόνο λίγες ώρες διάβασμα και ψάξιμο στο νετ.. Έχω το homebrew εγκατεστημένο στην έκδοση 4,2e χωρίς downgrade firmware και λοιπές βλακίες...

More
26 Oct 2010 01:23 #82588 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Γιατι δεν υπήρχε τοτε το soft mod ούτε το homebrew channel.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
26 Oct 2010 07:46 #82589 by rafor
Replied by rafor on topic wii key
Το εχω χακαρει και εγω το wii με wii key.Ειναι σχετικα ευκολο με τις αναλογες οδηγιες!Το καλο ειναι οτι σου βγαζει ενα channel μονο για τα κατεβασμενα και τα αυθεντικα, μπορεις να τα τρεχεις κανονικα και με το νομο απο το απλο loader.Οσο για καποιες εωτησεις που εγινε(κυριως απο μπαμπη)δεν χρειαζεται downgrade,το official update,το ειχα τρεξει πριν το hack και τωρα που το εχω χακαρει, δεν εχω παθει τιποτα.Ο μονος περιορισμος ειναι στο online,που μπορεις να παιξεις, αλλα μπορει να σε banαρει η Nintendo.

More
26 Oct 2010 14:34 #82606 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic wii key

rafor wrote: Το εχω χακαρει και εγω το wii με wii key.Ειναι σχετικα ευκολο με τις αναλογες οδηγιες!Το καλο ειναι οτι σου βγαζει ενα channel μονο για τα κατεβασμενα και τα αυθεντικα, μπορεις να τα τρεχεις κανονικα και με το νομο απο το απλο loader.Οσο για καποιες εωτησεις που εγινε(κυριως απο μπαμπη)δεν χρειαζεται downgrade,το official update,το ειχα τρεξει πριν το hack και τωρα που το εχω χακαρει, δεν εχω παθει τιποτα.Ο μονος περιορισμος ειναι στο online,που μπορεις να παιξεις, αλλα μπορει να σε banαρει η Nintendo.

Ρε softmod το εκανες,τι wii key λες εδω περα? ](*,) ](*,) ](*,)

More
26 Oct 2010 16:53 #82610 by rafor
Σωστος, false.Softmod εκανα και τα εχω μπερδεψει...

More
07 Dec 2010 18:29 #85519 by BΕΛΚΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Απο την στιγμη που υπαρχει το softmod και δεν παρεμβαλεται ανοιγμα κονοσολας - δεν παραβιαζεις την εγγυηση τοτε ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για το wii

More
07 Dec 2010 18:51 #85521 by rafor
Και μπορεις να την πουλησεις χωρις να αντιμετωπισεις κανενα προβλημα.Δυστυχως το softmod θα ειχε πολλη μεγαλυτερη αξια, εαν το Wii ηταν μια κονσολα που προσφερε καλο gaming και οχι παιχνιδια με ασχημα γραφικα και μετριοτατο χειρισμο.