καλημέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, ειχε κανένας σας πρόβλημα με το wii U, οταν προσπαθούσε να παίξει ονλινε MarioKart8, Splatoon η Smash brothers? λειτουργεί το e-shop, το ίντερνετ, όλα κανονικά, άλλα οταν προσπαθώ να μπω σε κάποιο Lobby, μου βγάζει διάφορα errors, και μπαινει πολυ σπάνια, ακολούθησα το troubleshooting της Nintendo, άλλαξα IP's κτλπ, Και το έβαλα στο DMZ άλλα και πάλι τπτ. αν κάποιος αντιμετώπισε το ιδιο πρόβλημα, και βρήκε λύση, ας μου πει
Σου συμβαίνει και σε άλλα games?
Εγώ έπαιζα Mario Kart 8 κανονικά. Τσέκαρε αν κάνεις αναζήτηση αντιπάλων παγκοσμίως και όχι μόνο στην περιοχή σου. Στην περιοχή σου σπάνια θα βρεις.
"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
βρέθηκε η λύση Μάνο! τελικά, υπήρχε θέμα με της εργοστασιακές ρυθμίσεις στο router της cyta! αν και ειχα κάνει οτι μου έγραφε το Troubleshooting της Nintendo, δεν ηταν αρκετό, τελικα μετα απο κανα 20λεπτο με την τεχνικη υποστήριξη της cyta, ( με δικη τους χρέωση παρακαλώ) βρήκαμε Άκρη! έκτος απο την ενεργοποίηση του DMZ, σε συνδυασμό με στατική IP στο Wii u, άνοιξε συγκεκριμένες πόρτες στο ρουτερ, και πλεον λειτουργούν όλα κομπλέ!