Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
θα δειξει.το θεμα ειναι οτι δεν εχει λογω υπαρξης.στην ουσια ειναι σαν να καταργει το ρολο του 3ds.δηλαδη τι παραπανω εχει το 2ds απο το απλο ds?SirLvr wrote: Πρέπει να το πιάσεις στα χέρια σου για να το δεις καλύτερα. Δεν ξέρω... Μπορεί να είναι και άβολο.
ναι.εννοω οτι αμα ειναι να ακυρωσουν το 3d,γιατι δεν αφησαν το ds?SirLvr wrote: Μία διάσταση... χαχαχαχαχαχαχα Το ds νομίζω δε παίζει παιχνίδια του 3ds. Εγώ πάντως που σκέφτομαι να πάρω 3ds για τα pokemon x και y σκέφτομαι σοβαρά (αν έχει καλή τιμή), να το πάρω.
Zaratoth wrote: Παίζει παιχνίδια και του DS και του 3DS, έχει έλλειψη του 3D μεν, αλλά λόγω αυτού έχει χαμηλότερη τιμή. Κάποιος που θέλει να παίξει παιχνίδια του 3DS αλλά του είναι αδιάφορο το 3D μόλις απέκτησε μια φθηνότερη εναλλακτική. Πάρα πολύ καλή κίνηση της Νιντέντο στο θέμα.
SirLvr wrote: Μία διάσταση... χαχαχαχαχαχαχα Το ds νομίζω δε παίζει παιχνίδια του 3ds. Εγώ πάντως που σκέφτομαι να πάρω 3ds για τα pokemon x και y σκέφτομαι σοβαρά (αν έχει καλή τιμή), να το πάρω.
theonirvana wrote: ναι.εννοω οτι αμα ειναι να ακυρωσουν το 3d,γιατι δεν αφησαν το ds?
Παντως για μενα συμφερει να παρεις το 3ds και οχι το 2d.