Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τα Headset είναι μόνο για το Xbox Live?

More
06 Apr 2009 19:46 #51958 by xboxer
hello guys ρε παιδιά σας παρακάλώ απαντήστε μου όποιος ξέρει..το headset (τα ακουστικα με το μικρόφωνο)του xbox 360 τα χρησιμοποιούμε μόνο στο live???γιατι προσπαθώ να τα ενεργοποιήσω και δν καταλαβαίνω .....δν μπορώ αντι για να ακούω απο την τηλεόραση να έχω τα ακουστικά????ξέρετε γιατι μέρικές φορές κάποιοι κοιμούνται και για να μην τους ξυπνάω βάζω την τηλ στο αθόρυβο ....αφου δν εχω βρει ακόμα λύση...ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ...... :armata angry: :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Apr 2009 21:48 #51962 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Δυστυχως δεν γινεται. Μεταφερει μονο τον ηχο της φωνης κα πολυ καλα κανει. Φαντασου να ακουγες τους ηχους απο τις τηλεορασης 20 ατομων κατα τη διαρκεια του Live! Πανικος :armata crazy:

More
06 Apr 2009 23:11 #51965 by xboxer
Ναι αλλα οταν παίζω μόνος μου μπορούν να ενεργοποιηθούν τα ακουστικά αντι της τηλεόρασης???χωρις να παίζω στο live?Γενικώς δν παίζω live..απλά θέλω οταν παιζω να ακούω τον ηχο του παιχνιδιού απο τα ακουστικά και οχι απο την τηλεόραση.ΓΙΝΕΤΑΙ????

More
06 Apr 2009 23:12 #51966 by xboxer
ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΒΟΗΘΑΤΕ !!!!!! :D

More
07 Apr 2009 01:37 #51976 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Οχι δεν γινεται αυτο. Τουλαχιστον ετσι λεει και στο manual και οι περισσοτεροι κατοχοι του 360.

More
07 Apr 2009 16:37 #51986 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν εχω XBOX αλλα δεν μπορεις απλα να συνδεσεις τα ακουστικα στην ίδια την τηλεόραση;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
07 Apr 2009 18:13 #51991 by xboxer
no file moy einai asyrmata!!

More
07 Apr 2009 19:12 #51992 by Μπάμπης Χαραλάμπους

xboxer wrote: no file moy einai asyrmata!!

Καταραμενη τεχνολογια!! Τοτε παρε κανονικα ακουστικα με ενα μακρυ καλωδιο για να μην κανεις φασαρια...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.