Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
redakos wrote: Κάτι μου λέει ότι ήταν προμελετημένη κίνηση, αν την δεχόταν το κοινό είχε καλώς αν όχι(όπως και έγινε) τότε
δείχνουν ότι ακούνε το κοινό και είναι πιο κοντά του.
redakos wrote: Κάτι μου λέει ότι ήταν προμελετημένη κίνηση, αν την δεχόταν το κοινό είχε καλώς αν όχι(όπως και έγινε) τότε δείχνουν ότι ακούνε το κοινό και είναι πιο κοντά του.
Vasilis wrote:
redakos wrote: Κάτι μου λέει ότι ήταν προμελετημένη κίνηση, αν την δεχόταν το κοινό είχε καλώς αν όχι(όπως και έγινε) τότε
δείχνουν ότι ακούνε το κοινό και είναι πιο κοντά του.
Όχι δεν το ακούνε όπως νομίζεις το ακούνε στην τσέπη τι νομίζεις είπαν ότι οι πελάτες μας δεν είναι ευχαριστημένη ας τα στείλουμε όλα στο διάολο και ας κάνουμε καινούρια αρχή. Όχι! Απλώς το μεγάλο αυθεντικό είπε ότι κοιτά να δεις επειδή δεν έχουμε το ποσοστό σε pre-order που θέλουμε ή κάνεις κάτι ή απολύεσαι πολύ άπλα και έτσι έγινε από το να χάσει την βολεμένη του δουλειά. Βεβαία όλα θα κριθούν όταν έρθει η μέρα που θα κυκλοφορήσουν και οι δυο. Άλλα μην ξεχνάμε δεν γνωρίζουμε αν θα υποστηρίζετε το xboxlive στην Ελλάδα. Προς θεού δεν σου κάνω επίθεση απλώς παρουσιάζω μια γνώμη.
redakos wrote: υγ: sorry για το κατεβατό,δεν πιστεύω ότι μου κάνεις επίθεση απλά και εγώ μέσω του αρχικού μου ποστ δεν λέω κάτι διαφορετικό από εσένα δεν το κατάλαβες καλά