Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
20 Jun 2013 01:57 #126328 by Κώστας Λάβαρης
Απίστευτη στροφή της Microsoft σε όσα μας είχε πει για το Xbox One. Καταργείται το Always Online και για τα μεταχειρισμένα ισχύει ότι ίσχυε για το Xbox 360! Τι πιστεύετε για την απότομη αλλαγή ιδεών της Microsoft;

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jun 2013 15:37 #126366 by Αντώνης Κονδύλης
Κάτι μου λέει ότι ήταν προμελετημένη κίνηση, αν την δεχόταν το κοινό είχε καλώς αν όχι(όπως και έγινε) τότε δείχνουν ότι ακούνε το κοινό και είναι πιο κοντά του.

More
20 Jun 2013 15:56 #126369 by Χριστιάνα Θάνου
Χαχα λέτε να ήταν κολπάκι από την Microsoft?Έχω διαβάσει για κάτι τεχνικές που λες σε κάποιον κάτι κακό και μετά το παίρνεις πίσω και τον καθησυχάζεις έτσι ώστε να γίνει πιο ευάλωτος και το κάνεις το μυαλό του μύξα. Με λίγα λόγια μας πετάνε ένα άσχημο και μετά το παίρνουν πίσω και δεν θα ξέρουμε τι θα κάνουμε, αν θα πρέπει να αγοράσουμε Xbox One ή όχι.

More
20 Jun 2013 16:15 - 20 Jun 2013 16:33 #126372 by Βασίλης Καμακάρης

redakos wrote: Κάτι μου λέει ότι ήταν προμελετημένη κίνηση, αν την δεχόταν το κοινό είχε καλώς αν όχι(όπως και έγινε) τότε
δείχνουν ότι ακούνε το κοινό και είναι πιο κοντά του.

Όχι δεν το ακούνε όπως νομίζεις το ακούνε στην τσέπη τι νομίζεις είπαν ότι οι πελάτες μας δεν είναι ευχαριστημένη ας τα στείλουμε όλα στο διάολο και ας κάνουμε καινούρια αρχή. Όχι! Απλώς το μεγάλο αυθεντικό είπε ότι κοιτά να δεις επειδή δεν έχουμε το ποσοστό σε pre-order που θέλουμε ή κάνεις κάτι ή απολύεσαι πολύ άπλα και έτσι έγινε από το να χάσει την βολεμένη του δουλειά. Βεβαία όλα θα κριθούν όταν έρθει η μέρα που θα κυκλοφορήσουν και οι δυο. Άλλα μην ξεχνάμε δεν γνωρίζουμε αν θα υποστηρίζετε το xboxlive στην Ελλάδα. Προς θεού δεν σου κάνω επίθεση απλώς παρουσιάζω μια γνώμη.
Last edit: 20 Jun 2013 16:33 by Βασίλης Καμακάρης.

More
20 Jun 2013 16:28 #126373 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

redakos wrote: Κάτι μου λέει ότι ήταν προμελετημένη κίνηση, αν την δεχόταν το κοινό είχε καλώς αν όχι(όπως και έγινε) τότε δείχνουν ότι ακούνε το κοινό και είναι πιο κοντά του.

Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό! Για τον λόγο του ότι έφτασαν στο αμην για να το κάνουν. Και το xbone θέλει οπωσδήποτε το μαγικό update day one για να "ανοίξει" η κονσόλα. Οπότε όχι δεν νομίζω πως ήταν προσχεδιασμένο. Αυτοί θα πίστευαν πως παρολα τα κλειδώματα θα πουλούσαν και πως η κατακραυγή του κόσμου ήταν απλώς αντιρρήσεις απο κολλημένους. Ομως η πραγματικότητα τους διαψεύδει...

More
20 Jun 2013 19:42 #126386 by Αντώνης Κονδύλης

Vasilis wrote:

redakos wrote: Κάτι μου λέει ότι ήταν προμελετημένη κίνηση, αν την δεχόταν το κοινό είχε καλώς αν όχι(όπως και έγινε) τότε
δείχνουν ότι ακούνε το κοινό και είναι πιο κοντά του.

Όχι δεν το ακούνε όπως νομίζεις το ακούνε στην τσέπη τι νομίζεις είπαν ότι οι πελάτες μας δεν είναι ευχαριστημένη ας τα στείλουμε όλα στο διάολο και ας κάνουμε καινούρια αρχή. Όχι! Απλώς το μεγάλο αυθεντικό είπε ότι κοιτά να δεις επειδή δεν έχουμε το ποσοστό σε pre-order που θέλουμε ή κάνεις κάτι ή απολύεσαι πολύ άπλα και έτσι έγινε από το να χάσει την βολεμένη του δουλειά. Βεβαία όλα θα κριθούν όταν έρθει η μέρα που θα κυκλοφορήσουν και οι δυο. Άλλα μην ξεχνάμε δεν γνωρίζουμε αν θα υποστηρίζετε το xboxlive στην Ελλάδα. Προς θεού δεν σου κάνω επίθεση απλώς παρουσιάζω μια γνώμη.

Εεε δεν είπα ότι το ακούνε,έγραψα : δείχνουν ότι το ακούνε και φαίνονται πιο κοντά στο κοινό.
Πρωφανώς για να υπάρξουν περισσότερες πωλήσεις.
Δεν ενδιαφέρεται κανείς τόσο πολύ,καμμία εταιρεία για το κοινό της το πρώτο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι το κέρδος.
Και με μία τέτοια στροφή η MS δείχνει στο δικό της κοινό ότι οκ κάναμε λάθος(ίσως για τώρα,κανείς δεν ξέρει για το μέλλον) και το δικό της κοινό αργά η γρήγορα θα πάει προς την MS.Τώρα haters gonna hate φυσικά δεν αλλάζει κάτι σε αυτό.
Παρεπιπτόντως δεν υποστιρίζω κάποια εταιρεία όπως πολλοί,η γνώμη μου είναι αντικειμενική.Και αν όντως ήταν "τρικ" για να δούνε την αντίδραση του κόσμου σε μια καινούρια εποχή :idea:
(πράγμα που έχουμε δει σε πολλές ταινίες "επιστημονικής φαντασίας" και πιστεύω ότι το always online αργά ή γρήγορα θα μας φτάσει,αλλά αυτό σηκώνει άλλη κουβέντα και μπορώ να γράψω ολόκληρη έκθεση)
:idea:
τότε πιστεύω ότι λειτούργησε θετικά για την MS.Αλλά και πάλι όλα θα δείξουν όταν ξεκινήσουν οι κανονικές πωλήσεις και η απήχηση που θα έχουν τα μηχανήματα και των δύο εταιρειών στον κόσμο.

υγ: sorry για το κατεβατό,δεν πιστεύω ότι μου κάνεις επίθεση απλά και εγώ μέσω του αρχικού μου ποστ δεν λέω κάτι διαφορετικό από εσένα δεν το κατάλαβες καλά

More
20 Jun 2013 19:56 #126387 by Βασίλης Καμακάρης

redakos wrote: υγ: sorry για το κατεβατό,δεν πιστεύω ότι μου κάνεις επίθεση απλά και εγώ μέσω του αρχικού μου ποστ δεν λέω κάτι διαφορετικό από εσένα δεν το κατάλαβες καλά

Μαλών, άλλα λέω αυτό που πιστεύω. Το θέμα είναι ότι καταργούν (όπως είπε και ένα παιδί στην είδηση) όλη την βάση, την αρχιτεκτονική του xbox one.

More
20 Jun 2013 20:32 #126389 by Αντώνης Κονδύλης
Δεν νομίζω ότι την καταργούν απλά πλέον όποιος θέλει μπορεί να μην την χρησιμοποιεί είναι επιλογή του καθενός.

More
21 Jun 2013 15:14 #126429 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Οπως έχω ξαναγράψει το φαινόμενο είναι γενικότερο απο την στιγμή που ήδη υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τα Windows Phone αλλά και τα Windows 8 που δεν επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις! Δεν είναι προμελετημένο το θέμα, απλά παίξανε και χάσανε και τώρα μαζεύονται για να σώθούν. Και ήδη πιάνει το κόλπο μια και όλοι λένε "φοβερή η Ms για χάρη μας το έκανε" που είναι λάθος. Το έκανε για τα λεφτά γιατί είδε ότι κανείς δεν θα αγόραζε το XBOne παρολες τις αρχικές τους προβλέψεις.
Και για να σου φέρω και αλλο παράδειγμα πιο αντικειμενικό για να δεις πόσο "βάρος" δίνει η MS στην γνώμη μας (αν και δεν πιστεύω ότι κάποια γνώμη-άποψη μπορεί να είναι αντικειμενική, anyway το εννοώ όπως το εννοείς και εσύ). Δείτε τι έγινε με το Start Button των Win8 αλλά και γενικότερα με το UI που πλάσαραν. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Θα πω μόνο πως περιμένουν όλοι την έκδοση 8,1 γνωστότερη ως Windows Blue για να αλλάξει κάποια πράγματα που τόσο καιρό φωνάζουν οι χρήστες των Win8!
Εδώ η ίδια η κα. Reller CFO των windows παραδέχτηκε το λάθος για τα 8αρια...
Και όμως ακόμα δεν έκαναν πίσω μια και, δυστυχώς, τα PC είναι σχεδόν πάντα με windows προεγκατεστημένα.
Ετσι λοιπόν η γενικότερη πολιτική της MS μας δείχνει πως πρέπει να φτάσουν στο αμην για να αλλάξουν κάτι.
Παρολα αυτα είναι θετικό που απέσυραν πρακτικές που καταπατούν τα δικαιώματα του καταναλωτή και μόνο όταν κυκλοφορήσουν θα μπορέσουμε να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει και ποιος κέρδισε τους gamers...

More
21 Jun 2013 16:42 #126449 by Στράτος Κοντολάτης
Καλησπερα κι απο μενα,

Διαβασα οσα λετε κι αν και ειμαι νεος στο forum να πω απλα τη γνωμη μου για την Microsoft. Ναι οκ μας ακουει. Αλλα ξερετε το πιο βασικο? Δεν μας ρωταει πρωτα! Πηγε να κανει οτι ηταν να κανει με τα used και το online 1 στο 24ωρο και περιμενε να το καταπιουμε οπως καταπιαν στο Xbox τη χρεωση του online πρωτοι κι οπως εβαλαν τα online pass και οι αντιδρασεις ηταν μικρες. Αλλα τωρα που ο κοσμος δεν εχει λεφτα τωρα αντεδρασε και ειδατε τι εγινε με τις πωλησεις.

Ας ρωτουσανε.Τωρα πανε να τα μπαλωσουνε. Μπορει να τους εμπιστευτει ο κοσμος? Το μονο που τους ζηλευω ειναι τα exclusives που εδειξαν στην E3. Αλλα δεν θα παρω Xbox One εκτος κι αν πεσει η τιμη του κατω απο τα 200 η αν βγει κανενα φθηνο μοντελο χωρις Kinect και flash memory 4gb ξερω γω που να θελει επεκταση.