Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Kάτι τέτοιο φαίνεται ότι θα γίνει τελικά. Και ίσως πάρω το παιχνίδι αργότερα ξεχωριστά.BigGreekGamer wrote:
TheReaper wrote: Εάν κανείς τυχαίνει να ενδιαφέρεται, το Πλαίσιο έχει Xbox One X + Gears of War 2,3,4,5 Ultimate Edition στα 329€.
Η τραγική ειρωνεία; Εγώ παρήγγειλα μια βδομάδα νωρίτερα την ίδια κονσόλα με το Star Wars: Jedi Fallen Order στα 326 από skroutzομάγαζο. Ακόμα δεν έχει έρθει, οπότε σκέφτομαι μήπως κάνω μπινιά και το ακυρώσω, γιατί φαίνεται πολύ καλή ευκαιρία αυτή του Πλαισίου. Αν αργήσει κι άλλο, θα δω τι μπορώ να κάνω.
Αν θες την γνώμη μου, θα σου πρότεινα να πάρεις την προσφορά του Πλαισίου. Πιστεύω αξίζει περισσότερο αυτό που σου δίνει μαζί με την κονσόλα η προσφορά που βρήκες από το Πλαίσιο. Στην ουσία απλά διαλέγεις τι παιχνίδι θες, εκτός και αν αλλάξεις γνώμη και κρατήσεις τα χρήματα σου και πάρεις το καινούργιο Xbox ή PlayStation που έρχονται προσθέτοντας κάτι παραπάνω.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheReaper wrote: Τώρα για τις κονσόλες επόμενης γενιάς, εννοείται ότι θα τις αποκτήσω και αυτές, καθώς αυτό είναι το πάθος μου. Απλά εγώ περιμένω να πέσουν οι τιμές και μετά αγοράζω.
TheReaper wrote: Εγώ πλέον δεν κάνω διακρίσεις. Υπήρχε κάποτε η εποχή που έλεγα ότι το PS είναι καλύτερη κονσόλα. Μετά πήγα Γυμνάσιο
Γενικά, πλέον μου αρέσει να έχω και για τις δύο κονσόλες παιχνίδια. Μάλιστα έχω κάνει διαχωρισμό και παίρνω σειρές για κάθε μία. Τα Assassin's Creed πχ. τα έχω στο PS. Τα Injustice και τη σειρά Arkham, στο Xbox.
Τώρα γενικά κοιτάζω προσφορές παιχνιδιών Xbox για να γεμίσω τη βιβλιοθήκη. Μέχρι στιγμής, έχω μόνο το JFO & MK11 στο One. Θα πάρω και κάνα ακόμη λογικά πριν φύγω και μετά που θα γυρίσω εννοείται.