Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Περί της ζέστης του Xbox 360

More
30 Jun 2007 11:39 #34196 by Αντώνης Κατρής
Όσοι διάβασαν το σχετικό άρθρο στην κεντρική σελίδα ίσως σκοτίστηκαν... Η αλήθεια είναι ότι το 360 ανεβάζει θερμοκρασία για την πλάκα και αν δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος να αναπνεύσει τότε όλα γύρω του βράζουν... Εγώ πχ είχα κάνει το λάθος να το βάλω δίπλα στην τηλεόρασή μου σε έναν αρκετά κλειστό χώρο (αν και δεν ήταν τοοοοοσο κολλητα αλλά τεσπα) και πραγματικά το μηχάνημα έκαιγε... Ευτυχώς που του άλλαξα θέση πριν τον καύσωνα γιατί θα μας είχε αφήσει χρόνους. Το τραγικό ωστόσο είναι ότι αναγκαστικά σχεδόν το βάζεις οριζόντια (αφού στο κατακόρυφο σου ξεσκίζει τα DVD μετά από λίγο) αλλάαν το παρατηρήσετε η πλευρά που ζεσταίνει πιο πολύ είναι αυτή στην οποία ουσιαστικά θα κάτσει... Βέβαια να πω τη μαύρη αλήθεια όσο το έχω οριζόντια δε μου έχει ζεσταθεί ποτέ αλλά γενικά όλα αυτά δίνουν την ιδέα ότι η Microsoft δε την έψαξε και πολύ τη δουλειά στο θέμα της απαγωγής της θερμότητας...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jun 2007 12:35 #34199 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Το θεμα ειναι οτι εχουν ενα ελαττωματικο κατα τα φαινόμενα,hardware και εννοώ την maiboard.Αν ισχυει κατι τέτοιο τότε νταξ,μεγάλη μαλακία της MIC.

More
30 Jun 2007 13:17 #34208 by Χριστόφορος
Eγώ το έχω οριζόντίως από τότε που το πήρα(σχεδόν 1 χρόνο) και παρατήρησα ότι μπορεί να ανεβάζει θερμοκρασία, αλλά για αρκετές ώρες παραμένει σταθερή.Είναι θέμα κυρίως της θέσης του 360.Έχω δει κάτι άλλους που το έχουν κολλητά με τοίχο και μετά κλαίγονται ότι κάηκε.Ε,όποια κονσόλα και να έβαζες έτσι θα σου καιγόταν...

PSN: personGR

More
30 Jun 2007 14:31 #34215 by Αντώνης Κατρής
Ναι κι εμένα με ψήνει ότι όσα είχαν πρόβλημα ήταν κάπου καταχωνιασμένα... ΟΚ είπαμε ζεσταίνει αρκετά από μόνο του αλλά αν του κόβεις τον αέρα τότε καλά να τα πάθεις... Είναι στοιχειώδης λογική, μόλις δεις ότι βράζει το βάζεις κάπου που να αερίζεται για να μην έχεις πρόβλημα... Μάλλον αυτοί οι εγγλέζοι είναι χειρότεροι και από τους αμερικάνους

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
30 Jun 2007 14:40 #34216 by a Guest
Replied by a Guest on topic Περί της ζέστης του Xbox 360
Kids, κονσόλα είναι όχι υπολογιστής ε! Και οι κονσόλες συνήθως τοποθετούνται εκεί που μπαίνουν και τα DVD players συνήθως. Επιπλέον αν η θερμοκρασία του χώρου δεν υπερβαίνει την θερμοκρασία λειτουργίας της συσκευής τότε είναι κατασκευαστικό - σχεδιαστικό λάθος αν υπερθερμαίνεται. Και τέλος, η M$ θα έπρεπε να έχει σκεφτεί έναν μικρό διακόπτη που θα κλείνει την κονσόλα όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει υπερβολικά. Το έχει και η φθηνότερη κινέζικη μητρική.

More
30 Jun 2007 14:49 #34217 by Αντώνης Κατρής
Κατ'αρχας ποιος είπε ότι τα DVD players μπορούν να είναι κλεισμένα??? Αλλά πέρα από αυτό όλοι ξέρουν ότι οι νέοι τριπύρηνοι επεξεργαστές και οι δυνατές κάρτες ανεβάζουν τρελές θερμοκρασίες και γι'αυτό χρειάζονται τεράστια ανεμιστηράκια που όμως δε μπορούν να μπουν σε κονσόλα λόγω μεγέθους... Τώρα βέβαια μια ασφάλεια θα έπρεπε να υπάρχει αυτό είναι σίγουρο

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
30 Jun 2007 15:07 #34219 by a Guest
Όχι κανένας δεν είπε να είναι κλεισμένα, αλλά δεν τα έχεις και στο μπαλκόνι σωστά; Τα βάζεις σε ένα έπιπλο τηλεόρασης με ότι χώρο σου δίνει αυτό. Πρακτικά ως Μ$ πρέπει να φροντίσεις ώστε να έχεις μια ταχύτητα ροής αέρα αρκετή για να ψύξει το μηχάνημα σου σε συνδυασμό με ότι καλύτερο στην επιλογή υλικών απαγωγής θερμότητας. Ένα καλό μέτρο πχ είναι να αυξήσεις λίγο την απόσταση από την επιφάνεια όπου πατάει η κονσόλα και να επιλέξεις πλαστικά που δεν είναι και τόσο καλά θερμομονωτικά.

More
30 Jun 2007 15:46 #34222 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Κοιταχτε μπορει αυτες οι πατεντες να πιανουν αλλα η μαλακια εγινε ενω δεν θα πρεπε να γινει.......Γιατι στο κατω κατω δεν ειναι δικια μου δουλεια ρε φιλε να ψαξω να βρω την καταλληλη θεση για να μην ζεσταινεται το παλιομηχανημα........Οχι ειναι δουλεια τους να το φτιαξουν ετσι ωστε να μην υπρεθερμαινεται...........Φανταστειτε αν γινοταν τετοιο λαθος στον Η/Υ τι θα μας λεγαν?? Βγαλτε 5 μετρα μπαλατεζα για να βαλετε το tower μακρια απο επιπλα και οχι κοντα-κοντα σε τοιχους???????? ΕΛΕΟΣ.........

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
30 Jun 2007 15:54 #34223 by a Guest
+1 freak

Εγώ ξέρω οτι έδωσα 400 ευρώ για να πάρω ένα σωστό μηχάνημα. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Απο την στιγμή που πλήρωσα πρέπει το μηχάνημα να ανταποκρίνεται στην τιμή του

More
30 Jun 2007 18:32 #34229 by Αντώνης Κατρής
Sorry ρε παιδιά αλλά δεν είπαμε πουθενά ότι πρέπει να είναι στο μπαλκόνι... Αλλά δε μπορείς να το έχεις πλακωμένο με βιβλία πχ και να περιμένεις ότι αυτό θα δουλεύει σαν να έχει σωλήνες με υγρό άζωτο γύρω γύρω... Δίνεις 400 ευρώ αλλά για να μη τα πετάξεις προφανώς πρέπει να ακολουθείς αυτά που λέει ο κατασκευαστής και να του αφήνεις και 30 πόντους χώρο από πάνω για να παίρνει αέρα... Αν οι εγγλέζοι θέλουν να το έχουν μέσα σε κουτιά και αυτό να δουλεύει χωρίς να ζεσταίνεται ε καλά να τα πάθουν