Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

DVD ταινίες στο 360.

More
01 Feb 2007 21:02 #26249 by Χριστόφορος

profitis\ wrote:

person\ wrote: Κοίτα εγώ ποτέ δεν χρησιμοποίησα κονσόλα ως dvd/cd-player.Έχω έναν ωραιότατο υπολογιστή και ένα ωραιότατο dvd-player(crown παρακαλώ!!)που κάνουν μια χαρά αυτή τη δουλειά.Άποψη μου είναι πως οι κονσόλες είναι ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΕΣ και όχι MEDIA PLAYERS όπως πασχίζουν να μας πείσουν οι εταιρίες.Τέλοσπάντων οι απόψεις μεταξύ ανθρώπων μπορεί να διαφέρουν οπότε μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις...

ΥΓ:Το 360 είναι μια αξιοπρεπέστατη ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ και δεν είμαι ο μόνος που το λέει(εκτός από το Σπύρο).

Γιατί όμως αυτο παιδιά;Φαντάζομαι πως θα έχει να κάνει με το Laser της οπτικής συσκευής του x-box και οτι αυτο καταπονείται "άδικα"...άλλος λόγος;

Κακά τα ψέμματα,σίγουρα δεν είναι media-players αλλα σε γλυτώνει απο το να δώσεις αυτα τα εξτρα για dvd-player(σε ορισμένους δεν περισσεύουν) και απο άποψη χώρου.

To gaming ήταν ανέκαθεν από τα ακριβά hobby.Και εσύ έρχεσαι και μου λες ότι κάποιος που δε θα διστάσει να δώσει 250 ευρώ(τουλάχιστον)για μια κονσόλα και 60 ευρώ για ένα παιχνίδι,θα τον εμποδίσουν τα 50-100 ευρώ που κοστίζει ένα dvd-player τη σήμερον ημέρα;

PSN: personGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Feb 2007 21:25 #26251 by Μάνος Αλιμπέρτης
Kαμία αντίρρηση.Δεν σημαίνει όμως οτι κάποιος μπορεί να έχει για τον Α,β λόγο κονσόλα και να μην μπορεί να τα διαθέσει για να πάρει ένα ανεξάρτητο

Everything that has a beginning has an end...

More
01 Feb 2007 21:49 #26256 by Χριστόφορος

profitis\ wrote: έχει αρκετά πρακτικά πλεονέκτηματα!

Όπως;Ήδη έχουμε αναφέρει τα προβλήματα των drivers των κονσολών παραπάνω.

PSN: personGR