Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

H Μicrosoft διορθωσε το Update

More
01 Nov 2006 18:33 - 02 Nov 2006 15:02 #21831 by Σπύρος Κλαουδάτος
Υπαρχει τεραστιο προβλημα στο νεο update. Αν εχετε αγορασει προσφατα το 360 σας, η αν σας εχουν δωσει νεα κονσολα απο το customer suport προσφατα, ΜΗΝ κατεβασετε το update γιατι θα σας εξολοθρευσει τελειως το μηχανημα.

Το customer support λεει οτι δουλευουν πανω στο προβλημα και σε δυο μερες θα το διορθωσουν.

Οπως και να χει, δεν αρμοζουν ολα αυτα σε μια εταιρεια σαν τη Microsoft. Ντροπη τους. Ευτυχως μου κοψε να μπω στο ιντερνετ πριν κανω το update στο καινουριο 360 μου.

Ελεος ρε Microsoft, ελεος!!!
Last edit: 02 Nov 2006 15:02 by Σπύρος Κλαουδάτος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Nov 2006 21:04 #21837 by Δημήτρης Σκιάννης
Τελικά πήρες καινούργιο?Μεγειές!Αυτό είναι όντως σοβαρότατο,για κάτσε να το διαδώσουμε....

More
01 Nov 2006 22:13 #21841 by Σπύρος Κλαουδάτος
Μητσος φανταζεσαι να αναβα το καινουριο 360 μου, να του εκανα το update χαρουμενος και ετοιμος να παιξω, και ξαφνικα να πεθαινε ξανα? Εφιαλτικο.

Το ξαναλεω, αυτα τα πραγματα δεν γινονται ουτε σε καφενεια. Αυτη τη στιγμη πολλα 360 ανα τον κοσμο ειναι αχρηστευμενα. Πηρα τηλ το customer support και η μεση αναμονη ηταν 20(!!!) λεπτα. Ε, τωρα τρεχουνε και δε φτανουνε.

More
02 Nov 2006 15:04 #21875 by Σπύρος Κλαουδάτος
Συμφωνα με την εταιρεια ειναι πλεον διαθεσιμο στο Live το updated Update 8O και ολα δουλευουν κανονικα.