- Thank you received: 274
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
DoUzOs wrote:
efane wrote:
DoUzOs wrote:
Warning: Spoiler!efane wrote:
DoUzOs wrote:
efane wrote: Θέλω να μαζέψω χρήματα για το elite controller. Υπάρχει κάποιος που να έχει το elite gears of war controller;
Αν υπάρχει ας μου πει που το πήρε, καθώς η Microsoft Hellas το έχει στο site αλλά δεν μας προτείνει κατάστημα όπως στο μαυρο elite...Δεν θα ρθει πότε Ελλάδα;
Φαντάζομαι πως θα έχεις ψάξει online πλατφόρμες, αλλά στο skroutz.gr , βλέπω πως έχει αρκετά κομμάτια και σε αρκετά προσιτές τιμές. Συγκεκριμένα, μπορείς να δεις καταστήματα όπως τα ekos.gr, Κωτσόβολο και Seven Spots, τα οποία είναι, ως επί το πλείστον, αξιόπιστα. Εσύ θέλεις να προτείνει η ίδια η Microsoft κάποιο κατάστημα για να το αγοράσεις (ρωτάω από ειλικρινή απορία και όχι από κάποιου είδους ειρωνεία, φυσικά) ;
Το gears of war το έχω αγορασμένο και είναι εντυπωσιακό ( crimson omen λέγεται), ρώτησα ομως για το συγκεκριμένο αλλά στην elite εκδοχή του
Δηλαδή αυτό
Κατάλαβα λάθος, τότε. Εσύ, δηλαδή, ψάχνεις αυτό . Φαίνεται λιγάκι δύσκολη η εύρεσή του, εύχομαι καλή τύχη και περιμένω review όταν, με το καλό, το παραλάβεις!
Ναι αυτό θέλω! Τούμπανο δεν είναι; Καλό και το μαύρο Elite, βασικά τι καλό; το καλύτερο της αγοράς, αν παίξεις μ' αυτό θα καταλάβεις, αλλά το Elite στα χρώματα του Gears είναι ερωτευσιμο.......φφφφφ. Άσε.....
Από εμφάνιση είναι, σίγουρα, απίστευτα και τα 2, πόσο μάλλον το GoW με τις χαρακιές και το χρώμα. Δεν είχα, όμως, ακόμα την τύχη να παίξω ή, έστω, να πιάσω Elite controller, οπότε, από υφή και επίδοση, δε γνωρίζω τίποτα. Βλέπω πολύ τσουχτερές τιμές, πάντως, και αναρωτιέμαι αν αξίζει η επένδυση για κάποιον που οι έξτρα μοχλοί κτλ. είναι αχρείαστοι (αναφέρομαι σε πιο "casual" gamers, αν ο όρος αυτός μπορεί να εφαρμοστεί στην περίπτωση που περιγράφω).
Please Log in or Create an account to join the conversation.
snikefriend wrote: Φίλε μπορείς να στείλεις μήνυμα στο Xbox GR και να σου πουν αν διατείθεται Ελλάδα και που μπορείς να το βρεις, δείξτους ότι το έχει στο ελληνικό site χωρίς να δείχνει καταστήματα! Στα μηνύματά τους απαντάνε σχεδόν αμέσως.
Είσαι όμως σίγουρος ότι θες να χαλάσεις 150€ για ένα προϊόν με τόσο μικρή εγγύηση;
Lordwinter wrote: To συλλεκτικό Elite του Gears of War 4 δεν πωλείται Ελλάδα, άσχετα αν το έχουν καταχωρημένο. Διατέθηκε σε μόλις 15-20 χιλιάδες κομμάτια από όσο γνωρίζω και πρέπει να έχει κάνει φτέρα από τον Οκτώβριο. Αν το βρεις κάπου, πες και σε μένα. Σε όσα καταστήματα ρώτησα εγώ πάντως δεν μπορούσαν να μου το βρουν. Αν το θέλεις πάρα πολύ δοκίμασε την τύχη σου στο Ebay.
efane wrote:
snikefriend wrote: Φίλε μπορείς να στείλεις μήνυμα στο Xbox GR και να σου πουν αν διατείθεται Ελλάδα και που μπορείς να το βρεις, δείξτους ότι το έχει στο ελληνικό site χωρίς να δείχνει καταστήματα! Στα μηνύματά τους απαντάνε σχεδόν αμέσως.
Είσαι όμως σίγουρος ότι θες να χαλάσεις 150€ για ένα προϊόν με τόσο μικρή εγγύηση;
Ευχαριστώ πολύ Snikefriend, είχες δίκιο απάντησαν κατευθείαν.
Μπορώ μόνο να απευθυνθώ στα καταστήματα, δηλαδή να τα πάρω όλα σβάρνα Χαχαχα.
Αυτό με την εγγύηση που λες είναι πως έχεις κάποιον με elite που του παρουσίασε πρόβλημα; όπως πχ με τα απλα controller, που πολλά πήγαν Γερμανία για επιδιόρθωση; η περισσότερο λόγο τιμής;
Υ.Σ. ...και να φανταστείς είμαι μέλος στο Xbox.gr απλα δεν χρησιμοποιώ πολύ το fb