Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Serebrian wrote: Χτες νοίκιασα το VR με φίλους και μπορώ να πω πως με εξέπληξε ευχάριστα. Παίξαμε Farpoint το οποίο ευχαριστήθηκα αρκετά μπορώ να πω. Ειδικά την καραμπίνα. Όταν οι εχθροί έρχονταν πάνω σου ένιωθες τον φόβο και το σώμα μου αντιδρούσε αυτόματα στο να αποφύγει την ψηφιακή απειλή.
Σε πιο χαλαρή φάση δοκιμάσαμε και το Playroom VR το οποίο ήταν αξιολάτρευτο. Δεν ξέρω κατά πόσο θα άξιζε τα 300 σε βάθος χρόνου αλλά όσο έπαιξα το ευχαριστήθηκα.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
akiszax wrote:
Serebrian wrote: Χτες νοίκιασα το VR με φίλους και μπορώ να πω πως με εξέπληξε ευχάριστα. Παίξαμε Farpoint το οποίο ευχαριστήθηκα αρκετά μπορώ να πω. Ειδικά την καραμπίνα. Όταν οι εχθροί έρχονταν πάνω σου ένιωθες τον φόβο και το σώμα μου αντιδρούσε αυτόματα στο να αποφύγει την ψηφιακή απειλή.
Σε πιο χαλαρή φάση δοκιμάσαμε και το Playroom VR το οποίο ήταν αξιολάτρευτο. Δεν ξέρω κατά πόσο θα άξιζε τα 300 σε βάθος χρόνου αλλά όσο έπαιξα το ευχαριστήθηκα.
Τα έχω δοκιμάσει με το resident evil 7, αρκετά καλα μπορώ να πω. Στο 25 λεπτο ομως με ζαλισαν. πόσο άντεξες εσύ?
musicnet2 wrote: Τα παιχνίδια vr έχουν συναρπαστικη εμπειρία ειδικά με παρέα.Δεν έχω παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά τα άλλα όπως το re7 αξίζει να ξαναβγάλουν.
Manos wrote: Και το PS4 κόστιζε 400 ευρώ στο λανσάρισμά του.
Το πόσα χρόνια μετά κυκλοφόρησε όχι απλά είναι υπέρ του PS VR, αλλά παραείναι υπέρ! Έχεις ήδη μία βάση 60 εκατομμυρίων χρηστών που διαθέτουν PS4. Αν το PS VR κυκλοφορούσε μαζί με το PS4, τους πρώτους μήνες δεν θα είχαν την κονσόλα παρά ελάχιστα εκατομμύρια άτομα. Τώρα λοιπόν που η βάση χρηστών είναι μεγάλη έπρεπε να πουλήσει.
Αφού λοιπόν 370 ευρώ είναι πολλά για περιφερειακό, όταν θα πέσει η τιμή του περιμένετε για να ξανακάνουμε την ίδια κουβέντα. Για την ακρίβεια μπορώ να περιμένω όσα χρόνια θέλεις και με όσα VR περιφερειακά κι αν βγούμε. Εμείς 12 χρόνια εδώ είμαστε, δεν φεύγουμε. Το θέμα είναι ότι εις τον αιώνα των άπαντα, τα VR θα απευθύνονται μόνο σε όσους παίζουν FPS, First-Person Racing και First-Person Adventure/Horror . Γενικά First-Person games.