Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
smartiesakia wrote: Ειχα κανει edit την συμετοχη μου και ειχα διαλεξει 8/6, επειδη η 19/5 ηταν πιασμενη, αλλα βλεπω οτι εχει καταχωρηθει η ημερομηνια στον Balancer123 που την δηλωσε 2 ωρες μετα...
Ειναι εγκυρη η συμμετοχη μου ή να δηλωσω αλλη μερα?
Reith wrote: Ρε παιδιά έτσι δεν γίνεται δουλειά...Πρέπει ο καθένας να δηλώνει όποια ημερομηνία θέλει και να κληρώνουμε τις μέρες που πέφτουν...Και από εκεί και πέρα να κληρώνονται όσοι διάλεξαν την συγκεκριμένη μέρα...
E ναι ρε αλλά ουσιαστικά ο διαγωνισμός είναι όποιος προλάβει να βάλει ημερομηνία και όχι βάλτε στοίχημα πότε θα ανοίξει το psn..Μπορεί ο άλλος για κανα 5λεπτο να πρόλαβε να βάλει 25 Μαϊου ξέρω γω και εγώ μετά να μην μπορώ να το βάλω..Και εγώ σωστά μάντεψα..eliminator wrote:
Reith wrote: Ρε παιδιά έτσι δεν γίνεται δουλειά...Πρέπει ο καθένας να δηλώνει όποια ημερομηνία θέλει και να κληρώνουμε τις μέρες που πέφτουν...Και από εκεί και πέρα να κληρώνονται όσοι διάλεξαν την συγκεκριμένη μέρα...
Και αυτο ειναι μια λυση αλλα για αυτους που δεν θα κληρωθουν θα ειναι αδικια γιατι μαντεψαν σωστα και δεν κερδισαν τιποτα.
Ναι παίδες έχετε δίκιο αλλά που να ήξερα...Χθες είδα τον διαγωνισμό και όλοι είχαν βάλει ημερομηνίες...Τέλος πάντων..IloveGames wrote: Reith αυτό έπρεπε να το πεις από την αρχή. Τώρα πλέον είναι αργά να αλλάξουν οι κανονισμοί.Έχουμε ήδη πάρα πολλές συμμετοχές. Εξάλλου το 90% θα πει 31 Μαϊού που είναι η επίσημη ημερομηνία...
Άσε που έχει δίκιο και ο eliminator.