Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμός: Πότε θα επανέλθει το Playstation Network;

More
More
11 May 2011 11:23 #93203 by Maria Parastatidou
Ειχα κανει edit την συμετοχη μου και ειχα διαλεξει 8/6, επειδη η 19/5 ηταν πιασμενη, αλλα βλεπω οτι εχει καταχωρηθει η ημερομηνια στον Balancer123 που την δηλωσε 2 ωρες μετα...

Ειναι εγκυρη η συμμετοχη μου ή να δηλωσω αλλη μερα?
The topic has been locked.
More
11 May 2011 11:50 #93204 by Βασίλης Βασιλός

smartiesakia wrote: Ειχα κανει edit την συμετοχη μου και ειχα διαλεξει 8/6, επειδη η 19/5 ηταν πιασμενη, αλλα βλεπω οτι εχει καταχωρηθει η ημερομηνια στον Balancer123 που την δηλωσε 2 ωρες μετα...

Ειναι εγκυρη η συμμετοχη μου ή να δηλωσω αλλη μερα?

Με αυτην την λογικη πρεπει να αλλαξουν ημερομηνια οι μισοι απο εδω περα :P Αλλα πραγματικα δεν ξερω.Ρωτα τον Μανο ή καποιον αλλο συντακτη του site.Εγω παντως το προηγουμενο comment μου το εγραψα χωρις να εχω δει τα μετεπειτα edit.Οποτε αν εχω κανει λαθος σορρυ :D
More
11 May 2011 12:23 #93205 by chpateras
More
11 May 2011 12:47 #93206 by dogy18
More
11 May 2011 13:52 #93210 by Νίκος Καραχάλιος
Ρε παιδιά έτσι δεν γίνεται δουλειά...Πρέπει ο καθένας να δηλώνει όποια ημερομηνία θέλει και να κληρώνουμε τις μέρες που πέφτουν...Και από εκεί και πέρα να κληρώνονται όσοι διάλεξαν την συγκεκριμένη μέρα...
More
11 May 2011 13:58 #93211 by eliminator

Reith wrote: Ρε παιδιά έτσι δεν γίνεται δουλειά...Πρέπει ο καθένας να δηλώνει όποια ημερομηνία θέλει και να κληρώνουμε τις μέρες που πέφτουν...Και από εκεί και πέρα να κληρώνονται όσοι διάλεξαν την συγκεκριμένη μέρα...

Και αυτο ειναι μια λυση αλλα για αυτους που δεν θα κληρωθουν θα ειναι αδικια γιατι μαντεψαν σωστα και δεν κερδισαν τιποτα.
More
11 May 2011 14:48 #93213 by Νίκος Καραχάλιος

eliminator wrote:

Reith wrote: Ρε παιδιά έτσι δεν γίνεται δουλειά...Πρέπει ο καθένας να δηλώνει όποια ημερομηνία θέλει και να κληρώνουμε τις μέρες που πέφτουν...Και από εκεί και πέρα να κληρώνονται όσοι διάλεξαν την συγκεκριμένη μέρα...

Και αυτο ειναι μια λυση αλλα για αυτους που δεν θα κληρωθουν θα ειναι αδικια γιατι μαντεψαν σωστα και δεν κερδισαν τιποτα.

E ναι ρε αλλά ουσιαστικά ο διαγωνισμός είναι όποιος προλάβει να βάλει ημερομηνία και όχι βάλτε στοίχημα πότε θα ανοίξει το psn..Μπορεί ο άλλος για κανα 5λεπτο να πρόλαβε να βάλει 25 Μαϊου ξέρω γω και εγώ μετά να μην μπορώ να το βάλω..Και εγώ σωστά μάντεψα..
More
11 May 2011 14:49 #93214 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Reith αυτό έπρεπε να το πεις από την αρχή. Τώρα πλέον είναι αργά να αλλάξουν οι κανονισμοί.Έχουμε ήδη πάρα πολλές συμμετοχές. Εξάλλου το 90% θα πει 31 Μαϊού που είναι η επίσημη ημερομηνία...
Άσε που έχει δίκιο και ο eliminator.
More
11 May 2011 14:54 #93215 by Νίκος Καραχάλιος

IloveGames wrote: Reith αυτό έπρεπε να το πεις από την αρχή. Τώρα πλέον είναι αργά να αλλάξουν οι κανονισμοί.Έχουμε ήδη πάρα πολλές συμμετοχές. Εξάλλου το 90% θα πει 31 Μαϊού που είναι η επίσημη ημερομηνία...
Άσε που έχει δίκιο και ο eliminator.

Ναι παίδες έχετε δίκιο αλλά που να ήξερα...Χθες είδα τον διαγωνισμό και όλοι είχαν βάλει ημερομηνίες...Τέλος πάντων..