Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έπεσε το Playstation Network

More
15 May 2011 12:40 #93373 by Άγγελος Φασούλης
Κοίτα ο διαγωνισμός γράφει πως τελειώνει όταν μπορέσουμε να κάνουμε πρώτη φορά login. Και λογικά μέσα στην ημέρα ή αύριο θα μπορέσουμε εδώ. Προς το παρόν επανέρχεται στην Αμερική.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 May 2011 19:14 #93382 by Vasilis Mavrikis
Συνδέθηκα και κατεβασα το update αλλα μεχρι εκει. Πηγα να κατεβασω update και στο Playstation Home αλλα παλι μου εβγαζε στοιχεια login και το κλασικο μηνυμα με maintenance. Ξερει κανεις αμα οι Αμερικανοι εκαναν login? Ελπιζω μονο να μην ξαναμπηκανε hackers και εκαναν party.

More
15 May 2011 19:41 #93389 by Μάνος Γρυπάρης
Η Αμερική και ο Καναδάς είναι online εδώ και 10 ώρες, δηλαδή έκαναν το update, έκαναν login και μπορούν να παίξουν online και να κάνουν chat.

Ο υπόλοιπος κόσμος απλά έχει κατεβάσει το update και περιμένει να κάνει login.Οκ, σκεφτείτε απλά ότι πρώτα θα επανέλθει η Ευρώπη και μετά η Ασία.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 May 2011 23:05 #93392 by Μάνος Γρυπάρης
UPDATE
Από Κυριακή ώρα 22:00 μπορείτε να κάνετε login. Θα σας ζητηθεί να αλλάξετε κωδικό. Όταν προσπαθήσετε να αλλάξετε τον κωδικό θα σας εμφανίσει το "An error has occured". Μένουν οι προσεχείς ώρες για να δούμε αν θα διορθωθεί κι αυτό το πρόβλημα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
15 May 2011 23:30 #93393 by Βασίλης Βασιλός
Περιεργο...Εμενα δεν μου εχει ερθει ακομα καμια ενδειξη για αλλαγη του κωδικου,ενω με πολλους που μιλησα ανεφεραν οτι παθαν αυτο που ειπε απο πανω ο Μανος με το error.Εχω μεινει στο maintenance ακομα :bduh:

More
15 May 2011 23:35 #93394 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Όλοι μας είμαστε εκεί. Ακόμα εμείς δεν μπορούμε να αλλάξουμε κωδικό, μόνο να κάνουμε update. Παρεμπιπτόντως μπόρεσα να κατεβάσω ένα patch για το NKB 2k11 αλλά απο το ίδιο το παιχνίδι φυσικά ακόμη δεν μπαίνει online γιατί δεν κάνει log in.

More
15 May 2011 23:47 #93396 by Άγγελος Φασούλης
Βασικά τα game updates γίνονται και χωρίς psn.

Edit: Εκτός από την Ευρώπη που κανείς δεν μπορεί να συνδεθεί, πολλοί Αμερικάνοι δηλώνουν πως έχουν το ίδιο πρόβλημα.

More
16 May 2011 04:31 #93404 by Μάνος Γρυπάρης
[UPDATE 15/5 22:00] Στην Αμερική και τον Καναδά οι χρήστες του PSN μπόρεσαν κι έκαναν login σήμερα το πρωί. Αυτή τη στιγμή ακολουθεί η Ευρώπη και αργότερα η Ασία. Βέβαια όπως θα παρατηρήσατε, μετά το πρώτο login σας ζητείται αλλαγή κωδικού και μετά εμφανίζεται το σφάλμα "An error has occured". Η Sony αναμένεται να διορθώσει το πρόβλημα σύντομα.

[UPDATE 16/5 01:00]
Η Sony ανακοίνωσε ότι έχει λάβει μεγάλο αριθμό από password resets και γι' αυτό τον λόγο αναγκάστηκε να ρίξει τους servers της για λίγες ώρες ώστε να καθαρίσει όσα αιτήματα είναι σε αναμονή. Ανά διαστήματα μπορείτε να προσπαθείτε και πάλι να συνδεθείτε. Ας ελπίσουμε το πρόβλημα να έχει λυθεί εντός της ημέρας.

Δείτε τι είπε ο Kazuo Hirai, διευθύνων σύμβουλος της Sony Computer Entertainment.

[youtube:3nal171q]
[/youtube:3nal171q]

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
16 May 2011 10:44 #93411 by giannis18
Ρε παιδιά εγώ γιατί δεν μπορώ να κάνω εγγραφή ?

More
16 May 2011 10:46 #93413 by Don Nick
Eγώ έκανα κανονικα αλλαγη κωδικού και συνδέθηκα κανονικά για πρώτη φορά...δοκιμάσα να μπω και στο PES2011 online αλλά δεν γίνετε ακόμα..