Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation 3: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
01 Jul 2011 19:40 #95236 by Άγγελος Φασούλης
Τσέκαρε αυτό(
) και πες μου αν σου το δείχνει σε 720p.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jul 2011 00:21 #95247 by ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΖΑΒΕΛΟΣ
φιλε ουτε αυτο... 240p και μονο οπως οποιοδηποτε βιντεο στο PS3 μου

More
02 Jul 2011 12:00 #95252 by Άγγελος Φασούλης
Είδα ότι πολλοί και στο εξωτερικό αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα αλλά για πολλούς λύθηκε μπαίνοντας στο youtube από εδώ www.ps3youtube.com . Δοκίμασε το και πες μου αν δούλεψε.

More
02 Jul 2011 15:44 #95266 by ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΖΑΒΕΛΟΣ
Δούλεψε αλλά θέλει ολόκληρη διαδικασία...

More
04 Jul 2011 21:23 #95319 by Μάνος Γρυπάρης
Διαβάστε την είδηση για το ανανεωμένο Playstation 3 Slim.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Jul 2011 19:19 #95619 by Αλέξανδρος Κωστάκης
την διάβασα την είδηση για το καινούργιο Ps3 αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα πως θα κυκλοφορήσει σε bundles όπως και να έχει εγώ πριν ένα μήνα αγόρασα ps3 slim αφού το ps3 60gb που είχα μου έβγαλε YLOD

More
12 Sep 2011 21:08 #98370 by eliminator
Λευκό Playstation 3 τον Νοέμβριο

To Playstation 3 βάζει τα καλά του και ντύνεται στα λευκά!

Αν βαρεθήκατε το μαύρο χρώμα που κυριαρχεί στις ηλεκτρικές συσκευές, όπως οι τηλεοράσεις, τα DVD Player και όλα τα συναφή, τότε δείτε και αυτό. Η Sony αποφάσισε επιτέλους να διαθέσει και στην αγορά μας ένα λευκό Playstation 3. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κονσόλα κυκλοφορεί ήδη στην Ιαπωνία από τις 29 Ιουλίου 2010.

Η Sony ετοιμάζεται λοιπόν να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και την Αυστραλία το συγκεκριμένο λευκό Playstation 3, το οποίο στη συσκευασία του θα έχει δυο χειριστήρια Dualshock, επίσης άσπρου χρώματος.

Το νέο αυτό PS3 θα έχει σκληρό δίσκο χωρητικότητας 320GB. Θα κυκλοφορήσει στην αγορά μας τον φετινό Νοέμβριο και σε τιμή που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Όσοι δεν έχετε ακόμη Playstation 3, τώρα έχετε και μία ακόμη εναλλακτική επιλογή.

Γιάννης Μίνως

More
05 Oct 2011 23:21 #99709 by Άγγελος Φασούλης

PS3: Long Live Play 2011 spot

Η διαφήμιση της Sony για την μείωση τιμής του Playstation 3 με όλους τους μεγάλους ήρωες!

Η Sony αποφάσισε να λανσάρει ένα διαφημιστικό σποτ με όλους τους μεγάλους ήρωες που μπορεί να βρει κάποιους στα games του Playstation 3. Η διαφήμιση αυτή έγινε στα πλαίσια της μείωσης τιμής του Playstation 3 στα 249 ευρώ, η οποία ανακοινώθηκε τον Αύγουστο στην Gamescom.

[youtube:3rtqjps9]
[/youtube:3rtqjps9]

To τρέιλερ περιέχει μέσα ηθοποιούς να υποδύονται τον Nathan Drake, τον Solid Snake και πολλές ακόμη μεγάλες μορφές. Σας αφήνουμε να το απολαύσετε!

More
06 Oct 2011 00:21 #99714 by ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΖΑΒΕΛΟΣ
Άκουσα ότι το pro 12 sto xbox έχει καλύτερα γραφικα απ τ ps3..αληθευει κάτι τέτοιο για όλα τα παιχνίδια???ρωτάω γιατι δν εχω παίξει πότε xbox

More
06 Oct 2011 00:32 #99715 by Γιάννης Πετρόχειλος

SnakeEater wrote: Άκουσα ότι το pro 12 sto xbox έχει καλύτερα γραφικα απ τ ps3..αληθευει κάτι τέτοιο για όλα τα παιχνίδια???ρωτάω γιατι δν εχω παίξει πότε xbox

Δεν ξέρω για το προ, αλλά είδα αυτό για το Battlefield.

εμφανώς βελτιωμένο στο 360...