- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Ποτέ μην λες ποτέ! Μόνο αυτό έχω να σου πω!rafor wrote: Κανενας casual τιτλος θα ειναι πιστευω και τιποτα παραπανω.Εαν ηταν καποιος τιτλος απο γνωστη σειρα ή καποιο μεγαλο project, πιστευω οτι θα μαθαιναμε εστω και το ελαχιστο.Γιατι, οπως και ενα εχει, αμα αναπτυσεις ενα μεγαλο τιτλο, σιγουρα θα ηθελαν να γινει εστω μια μικρη διαφημιση ή αναφορα , για να περιμενει ο κοσμος.
Leo wrote: Γιατί μυρίζομαι Resistance 3??
Freak wrote:
Leo wrote: Γιατί μυρίζομαι Resistance 3??
To Resistance εχει ανακοινωθει και εχουμε λεπτομερης περιγραφη κιολας. Καποιο JRPG για την Ιαπωνια πιστευω, ή κανενας PSN τιτλος. Μακαρι να βγω λαθος...
eliminator wrote: Δε ξέρω τι θα είναι αλλά θα σας πω τι θέλω να είναι.
Θέλω κάτι πάρα πολύ πρωτότυπο ούτε sequel ούτε κάτι απλά πολύ καλό, μακάρι να σημαδέψει(με την καλή έννοια) το ps3 αυτός ο τίτλος, δηλαδή να καταφέρει να στείλει μερικούς να αγοράσουν ps3 εξαιτίας αυτού του παιχνιδιού!
Παρά όλα αυτά μπορεί να είναι κάτι που θα μας απογοητεύσει πλήρως γιατί ποτέ δε ξέρεις.
BigBoss wrote: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΕΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ PS3
Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια ενός νέου αποκλειστικού τίτλου για το PlayStation 3. Δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες αλλά σίγουρα θα είναι κάτι αρκετά καλό για να μας προετοιμάζει έτσι η Sony. Ελπίζω πάντως να πρόκειται για νέο παιχνίδι και όχι για κάποιο sequel κάποιας άλλης σειράς.