Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation 3: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
20 Nov 2010 19:09 #84527 by rafor
Κανενας casual τιτλος θα ειναι πιστευω και τιποτα παραπανω.Εαν ηταν καποιος τιτλος απο γνωστη σειρα ή καποιο μεγαλο project, πιστευω οτι θα μαθαιναμε εστω και το ελαχιστο.Γιατι, οπως και ενα εχει, αμα αναπτυσεις ενα μεγαλο τιτλο, σιγουρα θα ηθελαν να γινει εστω μια μικρη διαφημιση ή αναφορα , για να περιμενει ο κοσμος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Nov 2010 19:31 #84536 by Ιβάν

rafor wrote: Κανενας casual τιτλος θα ειναι πιστευω και τιποτα παραπανω.Εαν ηταν καποιος τιτλος απο γνωστη σειρα ή καποιο μεγαλο project, πιστευω οτι θα μαθαιναμε εστω και το ελαχιστο.Γιατι, οπως και ενα εχει, αμα αναπτυσεις ενα μεγαλο τιτλο, σιγουρα θα ηθελαν να γινει εστω μια μικρη διαφημιση ή αναφορα , για να περιμενει ο κοσμος.

Ποτέ μην λες ποτέ! Μόνο αυτό έχω να σου πω!

More
20 Nov 2010 19:35 #84538 by Lalo007
Rafor ειχες δεν ειχες την ειπες την κοτσανα...Ειναι δυνατον να κανει ολοκληρο event η sony μονο και μονο για να σου δειξει μια αποκλειστικη casual πατατα?

More
20 Nov 2010 19:36 #84539 by rafor
Παντα υπαρχει και η περιπτωση του αναπαντεχου!Τωρα, ισως να εχουν καποιο ανερχομενο τιτλο που ισως να ειναι καπου ενδιαμεσα στο casual και στο hardcore και να θελουν να κανουν καποια παρουσιαση με demo.Τι να πω, ετσι οπως τα εχουν κανει , δεν ξερεις τι να περιμενεις...!

More
20 Nov 2010 20:46 #84558 by Κώστας Λεοντιάδης
Γιατί μυρίζομαι Resistance 3??

More
21 Nov 2010 15:01 #84609 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας

Leo wrote: Γιατί μυρίζομαι Resistance 3??

To Resistance εχει ανακοινωθει και εχουμε λεπτομερης περιγραφη κιολας. Καποιο JRPG για την Ιαπωνια πιστευω, ή κανενας PSN τιτλος. Μακαρι να βγω λαθος...

More
21 Nov 2010 16:04 #84616 by Κώστας Λεοντιάδης

Freak wrote:

Leo wrote: Γιατί μυρίζομαι Resistance 3??

To Resistance εχει ανακοινωθει και εχουμε λεπτομερης περιγραφη κιολας. Καποιο JRPG για την Ιαπωνια πιστευω, ή κανενας PSN τιτλος. Μακαρι να βγω λαθος...

Μπορεί να είναι ένας νέος Ratchet & Clank τίτλος... Αλλά ελπίζω να δούμε ένα εντελώς νέο παιχνίδι...

More
21 Nov 2010 16:52 #84620 by eliminator
Δε ξέρω τι θα είναι αλλά θα σας πω τι θέλω να είναι.

Θέλω κάτι πάρα πολύ πρωτότυπο ούτε sequel ούτε κάτι απλά πολύ καλό, μακάρι να σημαδέψει(με την καλή έννοια) το ps3 αυτός ο τίτλος, δηλαδή να καταφέρει να στείλει μερικούς να αγοράσουν ps3 εξαιτίας αυτού του παιχνιδιού!

Παρά όλα αυτά μπορεί να είναι κάτι που θα μας απογοητεύσει πλήρως γιατί ποτέ δε ξέρεις.

More
21 Nov 2010 17:48 #84628 by Κώστας Λεοντιάδης

eliminator wrote: Δε ξέρω τι θα είναι αλλά θα σας πω τι θέλω να είναι.

Θέλω κάτι πάρα πολύ πρωτότυπο ούτε sequel ούτε κάτι απλά πολύ καλό, μακάρι να σημαδέψει(με την καλή έννοια) το ps3 αυτός ο τίτλος, δηλαδή να καταφέρει να στείλει μερικούς να αγοράσουν ps3 εξαιτίας αυτού του παιχνιδιού!

Παρά όλα αυτά μπορεί να είναι κάτι που θα μας απογοητεύσει πλήρως γιατί ποτέ δε ξέρεις.

Αυτό ακριβώς! Και εγώ αυτό ελπίζω, να είναι κάτι που θα "μείνει"... Ελπίζω να μην είναι κάτι αποκλειστικά για το Move, γιατί αυτό είναι το πιο λογικό... :/

More
11 Dec 2010 12:04 #85696 by eliminator

BigBoss wrote: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΕΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ PS3

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια ενός νέου αποκλειστικού τίτλου για το PlayStation 3. Δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες αλλά σίγουρα θα είναι κάτι αρκετά καλό για να μας προετοιμάζει έτσι η Sony. Ελπίζω πάντως να πρόκειται για νέο παιχνίδι και όχι για κάποιο sequel κάποιας άλλης σειράς.

Αυριο ειναι, i cant wait!

Edit:
Τι θα ανκοινωνε τελικα η sony?? Δεν ακουσα τιποτα.