Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Onimusha wrote: Στην Αμερική δίνουν το BioShock Infinite υπάρχει πιθανότητα να το δώσουν και Ευρώπη τους προσεχείς μήνες στο Plus;
είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μπορείς να τις κάνεις stack. Προσωπικά παίρνοντας το ps4 είχα 14 μέρες trial ps plus και έβαλα πριν λήξει ετήσια συνδρομή χωρίς να εξαφανιστούν οι ημέρες.Argir wrote: Μια ερώτηση (για όποιον το ξέρει). Εχω μπεί σε αρκετά forums και λένε ότι όταν πάρεις μία συνδρομή ps plus (είτε τρίμηνη είτε ετήσια) και έχεις ήδη μία που δεν έχει τελειώσει, η νέα μπαίνει προσθετικά στην υπάρχουσα (stack) και προεκτείνεται. Ωστόσο πήγα στο Πλαίσιο προχθές για να πάτω μία ακόμα ετήσια λόγω και της προσφοράς (αλήθεια πότε λήγει ?) και μου λέει ο πωλητής, υποτίθεται υπέυθυνος του αντίστοιχου τμήματος, ότι ΟΧΙ μόλις βάλεις τη νέα ετήσια μετράει από εκεί και μετά για 365 μέρες !!!! Και του λέω η παλιά ? Χάνεται , οπότε ενεργοποίηση την καινούργια όταν τελειώσει εκείνη.
Μάλλον ήταν άσχετος ή παίζει πιθανότητα για κάτι τέτοιο ?
Loaderini wrote: Όταν λένε 5 Μαρτίου, εννοούν με βάση την ημερομηνία στην Ευρώπη, στην Ιαπωνία ή στις ΗΠΑ; Να τα περιμένουμε σήμερα;