Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Van Basten7 wrote: Δεν πιστεύω τίποτα από όσα λέει αυτό το site γιατί είναι τελείως ανεπίσημο μπορώ και εγώ μέσα σε 10μην να σου κάνω ένα site που θα λέει ότι 1/1/2010 8a βγει ps4 e και?plus ότι η sony ανάγγειλε ότι δεν θα βγάλει 99% συνεχεια του ps3...!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheReaper wrote:
Van Basten7 wrote: Δεν πιστεύω τίποτα από όσα λέει αυτό το site γιατί είναι τελείως ανεπίσημο μπορώ και εγώ μέσα σε 10μην να σου κάνω ένα site που θα λέει ότι 1/1/2010 8a βγει ps4 e και?plus ότι η sony ανάγγειλε ότι δεν θα βγάλει 99% συνεχεια του ps3...!
Είσαι σίγουρος; Εγώ θυμάμαι σε ένα περιοδικό που είχα διαβάσει πως θα βγει μέχρι και PS6 και μάλιστα είχε και φωτογραφίες με το πως θα ήταν το καθένα. Βέβαια έχω χάσει αυτό το περιοδικό και ίσως να μη με πιστεύετε, αλλά εγώ πραγματικά είχα διαβάσει αυτό το πράγμα. Τώρα δε θυμάμαι τις εικόνες. Πάντως, ένα που θυμάμαι σίγουρα είναι πως το PS4 ή το 5 ήταν σχεδιασμένα στο στυλ της σανίδας που έχει ο Green Goblin στο Spiderman 1. Αλλά δε θυμάμαι ποιο ακριβώς.
TheReaper wrote: Όχι δεν ήταν ανεπίσημο. Το Playstation magazine ήταν. Που το βρίσκεις το ανεπισημο;
BigBoss wrote:
TheReaper wrote: Όχι δεν ήταν ανεπίσημο. Το Playstation magazine ήταν. Που το βρίσκεις το ανεπισημο;
Μα δεν εχει σημασια ποιο περιοδικο το ειπε! Σημασια εχει να το εχει ανακοινωσει η ιδια η Sony, πραγμα που δεν εχει κανει.
TheReaper wrote:
BigBoss wrote:
Μα δεν εχει σημασια ποιο περιοδικο το ειπε! Σημασια εχει να το εχει ανακοινωσει η ιδια η Sony, πραγμα που δεν εχει κανει.
Sorry κιόλας, αλλά το PS magazine δεν είναι τη Sony?
TheReaper wrote: Τι να σου πω, εγώ πάντως είδα μόνο το εξωτερικό. Δεν έλεγαν για την τεχνολογία ή κάτι τέτοιο. Απλά έγραφαν πως θα ήθελαν να φαίνονται οι κονσόλες.
BigBoss wrote:
TheReaper wrote: Τι να σου πω, εγώ πάντως είδα μόνο το εξωτερικό. Δεν έλεγαν για την τεχνολογία ή κάτι τέτοιο. Απλά έγραφαν πως θα ήθελαν να φαίνονται οι κονσόλες.
Ειδες, το λες και μονος σου! Πως θα ηθελαν, οχι πως ειναι!
Πάντψς αυτο το στυλ σανιδα goblin νομιζω το εχω και εγω δει καπου στο google :-k