Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
06 Jun 2013 21:36 #125327 by Κώστας Λάβαρης
Μιας και στην E3 παρουσιάζεται η κονσόλα της Sony, και λογικά θα γίνει γνωστή η τιμή της, πιστεύετε θα υπάρχει κάποια μείωση σε αυτή του PS3; Εγώ πιστεύω θα υπάρχει σε λίγο καιρό πακέτο PS3+The Last of Us σε πολύ καλή τιμή! Ακόμη ποια games περιμένετε να ανακοινωθούν για το PS4; Περιμένουμε να παρουσιαστούν από τη Sony περισσότερα από 40 παιχνίδια .

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jun 2013 21:42 #125328 by Βασίλης Καμακάρης
Δεν νομίζω να υπάρξει κάποια μείωση. Άλλα θα βγουν κάποια ειδικά πακέτα.

More
06 Jun 2013 23:30 #125361 by Κώστας Λάβαρης
Εγώ θέλω να πιστεύω για κάποια παρουσίαση του Crash! Βάλε το χέρι σου Παναγία μου!!!!!

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
06 Jun 2013 23:32 #125364 by Βασίλης Καμακάρης

SirLvr wrote: Εγώ θέλω να πιστεύω για κάποια παρουσίαση του Crash! Βάλε το χέρι σου Παναγία μου!!!!!

Εκεί θα γίνει το έλα να δεις αν το κάνει έχει σίγουρη επιτυχία.

More
09 Jun 2013 14:04 #125505 by Γιώργος Κύρος
Στην Ε3 περιμένω πιο πολύ να δω τις ανακοινώσεις της Sony περί μεταχειρισμένων παιχνιδιών και για το backwards compatibility παρά τα παιχνίδια του PS4. Θα ήταν άσχημο να μην μπορείς να παίξεις παιχνίδια του PS3 στο PS4. Κάτι άκουσα για επιλογή να τα παίζεις μέσω stream χωρίς να κατάλαβα τι εννοούσαν. Όσο για την τιμή, 500αρι το κόβω.

More
09 Jun 2013 14:31 #125507 by Χριστιάνα Θάνου
Κοίτα για το stream που έλεγαν εννοούσαν ότι μπορεί να απαιτείται κάποιο μικρό χρηματικό ποσό θα μπορείς να παίξεις games του PS3 στο PS4 αλλά δεν είπαν τίποτα παραπάνω. Θα μάθουμε τώρα στην E3 τι εννοούσαν. Όσο για την τιμή, ναι και εγώ περιμένω να είναι υψηλή στο PS4 αφού ήταν πανάκριβο το PS3! Παρόλα αυτά μπορεί αν τους φωτίσει ο Θεός να βάλουν μια λογική τιμή στα 300 ευρώ.

More
09 Jun 2013 15:21 #125510 by Γιώργος Κύρος
Αν το stream είναι κάποια εφαρμογή που την αγοράζεις μία φορά ας είναι. Ελπίζω μόνο να μην θέλει να πληρώνεις κάθε φορά που πας να παίξεις ένα παιχνίδι του PS3.
Πάντως και 400€ να έκανε δεν θα ήταν άσχημα (σχετικά πάντα) αν σκεφτούμε ότι το PS3 έκανα 600€. Λοιπόν αύριο είναι η E3 οπότε τα ερωτήματα μας θα απαντηθούν σύντομα.
Ελπίζω τουλάχιστον να φτιάξουν λίγο το PSstore γιατί η νέα του εμφάνιση είναι αφενός χειρότερη από την προηγούμενη και αφετέρου κολλάει όλη την ώρα.

More
09 Jun 2013 16:30 #125512 by Χριστιάνα Θάνου
Όλα θα γίνουν update κατά την γνώμη μου γιατί θα μας παρουσιάσουν μια νέα κονσόλα. Τώρα μεθαύριο ανυπομονώ να δω πως θα είναι και η κονσόλα!!!

More
11 Jun 2013 08:09 #125683 by Γιώργος Κύρος
400€ η τιμή του τελικά. Δεν μας χάλασε καθόλου. Το design πολύ όμορφο. Έρχεται και τα Χριστούγεννα οπότε καλά μας έκατσε :D
Η Microsoft θα φάει πολύ πίκρα σε αυτή τη γενιά. Συγχαρητήρια στη Sony.

More
11 Jun 2013 09:42 #125684 by eliminator
PlayStation 4: Τι θα χρεώνεται και τι όχι

Ελεύθερη διακίνηση μεταχειρισμένων. Χωρίς always online. Χρέωση στο online multiplayer.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες