Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παιχνίδια PS2 σε PC

More
29 Jul 2009 11:03 #57550 by ALIEN
Έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει παιχνίδια PS2 σε PC;
Τί εντυπώσεις έχει;
Πώς έχουν παίξει;
Σε τί μηχάνημα το έκανε;
Τί λογισμικό χρησιμοποίησε;

Wii, DSLite, PSP 3004, PS3, PC
No Girlfriend!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jul 2009 13:00 #57554 by Μάνος Γρυπάρης
Αμα μπεις στα γνωστά....πειρατικά torrent sites (μην τα γράφουμε) θα βρεις emulators για το PS2. Υπάρχουν έτοιμα πακέτα, απλά χρειάζεσαι 1ον)τον emulator. Προτείνω PSCX2, 2ον)Ενα αρχειο System ROM (θα το βρεις αν κατεβασεις ετοιμο πακετο), 3ον)Τα παιχνίδια. Απ' όσο θυμάμαι βάζεις κατευθείαν το CD και τα τρέχεις.

Οι PS1 emulators παντως ήτανε αρκετά εύχρηστοι. Με τον PS2 emulator θα παιδευτείς, ενώ μπορεί να έχεις και προβλήματα στο frame rate.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Jul 2009 14:46 #57566 by kostas
Βασικα τον emulator τον βρισκεις και απο την σελιδα του (google it,PSCX2 που προτινε και ο Μανος) δεν ειναι παρανομος, η κατοχη του bios ειναι παρανομη (εκτος ισως αν εχεις την κονσολα και το εχεις παρει απο εκει xD) και φυσικα η κατοχη παρανομων images :P

Γενικα ειναι αρκετα βαρυς emulator και χρειαζεσε εναν ισχυρό διπύρηνο επεξεργαστη για να παιξεις με ικανοποιητικο Frame rate,και σχετικα καλη καρτα γραφικων αλλα ο επεξεργαστης σε emulators εχει πολυ μεγαλη σημασια,χωρις εναν γρηγορο δνε κανεις δουλεια.

Εγω με τον ταπεινο Pentium D @2.66 αν και dualcore (της πλακας ομως) δεν καταφερα να πιασω τα 20 fps και το παιχνιδι μου πηγαινε slow motion γιατι μαλλον επρεπε να πιασω 25+.. αλλα δεν εψαξα επιλογες για frame skip κτλ που ισως κανανε κατι..η δεν επιασαν δεν θυμαμαι καλα..

Στην επίσημη σελιδα θα βρεις λιστα με πια παιχνιδα τρεχουν και πια οχι ακομα,γενικα υπαρχουν πολλα που τρεχουν αλλα εχει δρομο ακομα ο προγραμματισμος του