Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Playstation 3 Slim

More
20 Aug 2009 12:12 #58503 by nickos
Replied by nickos on topic Playstation 3 Slim
Εμενα μου φαινεται αρκετά όμορφο. Δεν έχει τον υπερβολικό όγκο της τωρινής έκδοσης.
Μοιάζει πιο πολύ με κονσόλα...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Aug 2009 02:59 #58569 by Μάνος Γρυπάρης
Playstation 3 Slim: Η επίσημη ανακοίνωση

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την νέα έκδοση του Playstation 3 από την Sony.

Η Sony εξέδωσε σήμερα επίσημη ανακοίνωση για το Playstation 3 Slim κι έτσι έχουμε στα χέρια μας και τα επίσημα χαρακτηριστικά της κονσόλας. Όπως αναφέραμε σε πρόσφατο άρθρο, η νέα κονσόλα της Sony θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου σε όλο τον κόσμο. Η τιμή της θα ανέρχεται στα 299 ευρώ.

Ακολουθούν αναλυτικά όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Playstation 3 Slim:
Χρώμα: Μαύρο
CPU: Cell Broadband Engine
GPU: RSX
Ήχος: LPCM 7.1ch, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS, DTS-HD, AAC.
Μνήμη: 256MB XDR Main RAM, 256MB GDDR3 VRAM
Σκληρός δίσκος: 120GB (2.5” Serial ATA)
USB: Δύο θύρες Hi-Speed USB (USB 2.0)
Δικτύωση: 1)Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T), 2)IEEE 802.11 b/g, 3) Bluetooth 2.0 (EDR)
Χειριστήριο: Ασύρματο χειριστήριο (Bluetooth)
Αναλύσεις: 1080p, 1080i, 720p, 480p, 480i (για PAL 576p, 576i)
Blu-ray/DVD/CD drive: BD×2, DVDx8, CDx24
Ισχύς: AC 220 – 240, 50/60Hz
Κατανάλωση ενέργειας: 250W
Εξωτερικές διαστάσεις: Πλάτος: 290mm, Ύψος: 65mm, Μήκος: 290mm
Βάρος: 3.2 κιλά
Firmware: Έκδοση 3.00 (κυκλοφορεί από 1/9, αφορά και τα παλιά PS3)
Συμβατότητες: Δεν θα υπάρχει για άλλη μια φορά συμβατότητα με τα games του PS2, ενώ καταργείται και η επιλογή “Install Other OS” (Εγκατάσταση άλλου λειτουργικού συστήματος).
Άλλες παρατηρήσεις: 32% μικρότερο, 36% ελαφρύτερο, λιγότερος θόρυβος ανεμιστήρα, 34% λιγότερη κατανάλωση ρεύματος, λειτουργία Bravia Sync για να χρησιμοποιείτε το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης ως χειριστήριο στις τηλεοράσεις Sony Bravia.

Τιμή: 299 ευρώ
Κυκλοφορία: 1η Σεπτεμβρίου 2009

Άλλες λεπτομέρειες
Η εμπορική ονομασία του PS3 Slim θα αλλάξει από “PLAYSTATION 3” σε “PlayStation 3”, ενώ θα συνοδεύεται κι από ένα νέο PS3 λογότυπο, το οποίο θα είναι χαραγμένο στην επιφάνειά του.

Με την αναβάθμιση του λογισμικού συστήματος στην έκδοση 3.00, θα προστεθεί η οθόνη “What’s New” μέσω της οποίας θα βλέπετε όλα τα νέα αντικείμενα που θα διατίθενται για download στο PlayStation Store. Επίσης, στο μενού της κονσόλας θα προστεθεί και το CrossMediaBar, το οποίο θα αναγράφει τα games που παίξατε πρόσφατα. Τα updates αυτά αφορούν και όσους από εσάς έχετε ήδη Playstation 3. Για να κάνετε το update, ανοίξτε την κονσόλα σας την 1η Σεπτεμβρίου (χωρίς να έχετε κάποιο DVD/Blu-ray μέσα) και από το βασικό μενού, επιλέξτε την δεύτερη στήλη (Settings) και στη συνέχεια την πρώτη επιλογή (System Update).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
21 Aug 2009 05:42 #58570 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic Playstation 3 Slim
πολυ καλο δειχνει μαγκες :armata01:

More
21 Aug 2009 16:03 #58598 by giannistrv
Replied by giannistrv on topic Playstation 3 Slim
Μανο αφου απο Σεπτεμβρη θα υπαρχει στα ραφια μεγαλο και μικρο στην ιδια τιμη ποιο ειναι καλυτερο σε εμφανιση και δυνατοτητες???Μηπως να περιμενω κανα χρονο που μπορει να βγαλει η sony καινουργιο ps3 σε χαμιλοτερη τιμη οπως κανει τωρα???

More
21 Aug 2009 16:13 #58599 by Γιώργος Δημόπουλος
Πολυ ωραιο ψηνομαι να το παρω κατα τα Χριστουγεννα :!:

More
21 Aug 2009 16:33 #58601 by Μάνος Γρυπάρης

giannistrv wrote: Μανο αφου απο Σεπτεμβρη θα υπαρχει στα ραφια μεγαλο και μικρο στην ιδια τιμη ποιο ειναι καλυτερο σε εμφανιση και δυνατοτητες???Μηπως να περιμενω κανα χρονο που μπορει να βγαλει η sony καινουργιο ps3 σε χαμιλοτερη τιμη οπως κανει τωρα???

Προς τον Κώστα έπρεπε να πάει η ερώτηση μιας και αυτός είναι ο κονσολάς.
Οι τιμές πάντα πέφτουνε αλλά πόσο να πέσει ακόμη? Αντε να δεις τα παλιά PS3 τα Χριστούγεννα, να πωλούνται στα 250 ευρώ και δεν ξέρω κι εγώ με τι σκληρό.

Ακριβώς ίδιες δυνατότητες έχουνε και οι δύο κονσόλες, δεν αλλαζει τιποτα. Απλά το νεο PS3 είναι μικρότερο σε μέγεθος.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
21 Aug 2009 17:47 #58612 by Μπάμπης Χαραλάμπους

giannistrv wrote: Μανο αφου απο Σεπτεμβρη θα υπαρχει στα ραφια μεγαλο και μικρο στην ιδια τιμη ποιο ειναι καλυτερο σε εμφανιση και δυνατοτητες???Μηπως να περιμενω κανα χρονο που μπορει να βγαλει η sony καινουργιο ps3 σε χαμιλοτερη τιμη οπως κανει τωρα???

Θα σου απαντήσω εγώ, πιστεύω πως η αγορά του κλασσικου μοντέλου είναι πιο εξυπνη για διάφορους λόγους. Αρχικά, όπως έχει αποδειχθει απο το παρελθόν οι Playstation Slim εκδόσεις δεν είνια το ίδιο γερες με τις κλασσικές εκδόσεις και χαλάνε πιο συντομα(το εχω παρατηρήσει και σε PS1 και σε PS2). Επίσης όταν θα ερθει ο καιρος που θα βγει το PS4 το PS3 τι θα το κάνεις; Θα σου πω εγω, μπορείς να του εγκαταστήσεις Yellow Dog Linux και να το μετατρέψεις σε Download PC. Ενας αλλος λόγος, οχι και τοσο σημαντικός ειναι το ότι το σλιμ δεν μπορεις να το βάλεις να "κατσει" όρθιο γιατι χρειάζεται και μια ειδική βάση η οποια νομιζω πως θα κοστίζει 60 ευρω.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
10 Sep 2009 01:31 #60608 by Μάνος Γρυπάρης
Ευκαιρία στο Amazon.com

Η ιδανικότερη ευκαιρία για όσους θέλουν να αγοράσουν το Playstation 3 Slim με την καλύτερη τιμή της αγοράς είναι να εμπιστευτούν ένα Online κατάστημα, όπως το Amazon.com.

Στο site www.amazon.com , η Sony είχε αρχικά ορίσει την τιμή του PS3 Slim με τον σκληρό δίσκο των 160GB στα 400 δολάρια. Τώρα όμως η Ιαπωνική εταιρεία ρίχνει την τιμή στα 350 δολάρια, μαζί με το γνωστό Αction/Adventure παιχνίδι "Uncharted". Σε σύγκριση με τα 300 ευρώ που κοστίζει το PS3 Slim των 120GB στα καταστήματα, έχετε σαφώς ένα τεράστιο κέρδος, αφού με το ίδιο σχεδόν ποσό παίρνετε 40GB μεγαλύτερο σκληρό δίσκο, καθώς και ένα παιχνίδι δώρο.

Η τιμή του μοντέλου των 120GB έχει πέσει μόλις στα 200 δολάρια στο Amazon, αρκεί να έχετε...Sony Card Vista! Η πιστωτική αυτή δεν έχει συνδρομή και λειτουργεί πολύ απλά ως χρεωστική κάρτα. Μόλις αγοράσετε το PS3 Slim (120GB) στα 300 ευρώ, τότε 2-3 μήνες μετά την αγορά σας, θα σας επιστραφούν 100 ευρώ στην κάρτα σας για να αγοράσετε ότι άλλο επιθυμείτε.

Όσοι λοιπόν θέλετε να αγοράσετε το Playstation 3 Slim σκεφτείτε καλά τις επιλογές σας, καθώς οι online αγορές είναι πάντοτε πιο συμφέρουσες.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
10 Sep 2009 11:29 #60609 by Ρωμανός Βογιατζής

Manos wrote: Ευκαιρία στο Amazon.com

Όσοι θέλετε να αγοράσετε το Playstation 3 Slim σκεφτείτε καλά τις επιλογές σας.

Η Sony είχε αρχικά ορίσει την τιμή του PS3 Slim με τον σκληρό δίσκο των 160GB στα 400 ευρώ, μέσω του site www.amazon.com . Τώρα όμως ρίχνει την τιμή στα 350 ευρώ, μαζί με το παιχνίδι Uncharted (Action/Adventure). Δηλαδή με 50 ευρώ παραπάνω παίρνετε 40GB μεγαλύτερο σκληρό δίσκο + ένα παιχνίδι δώρο.

Η τιμή του μοντέλο των 120GB έχει πέσει μόλις στα 200 ευρώ, αρκεί να έχετε...Sony Card Vista! Η πιστωτική αυτή δεν έχει συνδρομή και λειτουργεί πολύ απλά ως χρεωστική κάρτα. Μόλις αγοράσετε το PS3 Slim (120GB) στα 300 ευρώ, τότε 2-3 μήνες μετά την αγορά σας, θα σας επιστραφούν 100 ευρώ στην κάρτα σας για να αγοράσετε ότι άλλο γουστάρετε!

Άντε όποιοι δεν έχετε ps3 ευκαιρία να το πάρετε....!(εγώ έχω το 40γιγα και είμαι μαι χαρά :armata tongue: )

More
14 Sep 2009 11:43 #60864 by Θεοφάνης Κερασίδης

Αυτά είναι τα νέα χρώματα του PS3 Slim (είναι επίσημα).Παρουσιάστηκαν λοιπόν τα νέα χρώματα του PS3 Slim στη μεγαλύτερη εκδήλωση της Ιαπωνίας ("Tokio Game Show") που έγινε πρόσφατα.Αναμένεται να κυκλοφορήσουν το Δεκέμβριο(στην Ιαπωνία τουλάχιστον απ' όσο λένε) μαζί με το νέο PS3 Slim των 250GB!Ναι καλά διαβάσατε 250GB!Μιλάμε για τεράστιο χώρο αποθήκευσης!Η τιμή του PS3 μπορεί να ανεβεί κατά 100€.Παρεμπιπτόντως, ποιο χρώμα σας αρέσει από τα παραπάνω?Εμένα το μαύρο και το κίτρινο.

PSN ID:VegetaSSjd10